Şimdi Ara

Ülker DIDO Trio gofret incelemesi (SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
3
Favori
18.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
160 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bazı bimlerde laviva sütlü oluyor onu deneyip yorumlamanızı tavsiye ederim ..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Paket iyi, normal didonun yanında çekici fakat çok şekerli, önümüzdeki 2 yılın şeker ihtiyacını karşıladı

Teşekkürler dido trio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laviva sütlünün tatı bence müthiş.

• Aynen mükemmel bişey ama her yerde bulunmuyor

• 10 tane küp şeker yesem daha sağlıklı
    kalite desen sıfır fiyatı da kazık artık çikolata almıyorum
    gelecekte bu çikolatalar yüzünden çok tip 2 diyabet görülecek
  • Oncelikle inceleme icin tesekkurler gayet edebi ve basarili bir inceleme , bir iki ekleme yapmak isterim

Urun bildiginiz uzere uc cekirdekli (bitter , sut , cikolata) dolayisiyla hyper threading desteklemeyen midelerde sıkınti yaratiblcegi kanaatindeyim

Tek cekirdek performansi iyi olan urunleri tercih ediyorum , ornegin nestle damak bitter ama onlarin da fiyati pahalı

• Ben de denedim gecen gun. Bir arkadasim ove ove bitirememisti. Acikcasi tadi guzel ve yogun ancak cok sekerli. Ne kadar sekerli olsa da Laviva ve Karam hala favorim bu konuda. Sunlara biraz daha az seker koysalar cidden olecekler. Birde gofret kismi bana cok az geldi. Icine bitter koyunca gofretin katindan calmislar sanki.(36.5 gram / 40 gram farki buradan olsa gerek diye dusunuyorum.) Gerci Dido hicbir zaman gofretiyle on plana cikmadi. Gofret icin hala favorim Ulker Cikolatali.
  • Ahududulusunu dene :D
  • Beyaz çikolata teknik olarak çikolata değildir çünkü içerisinde kakao yoktur.

Bu nefis bilgiden sonra gofrete de puanım 10/10
  • Aynen ben sadece bimde gördüm şu ana kadar.

• Çikilota bitter değilse asla yemem..
    Bitterde de gofrette eti karam. Bar çikilotada %80 Ülker yada %65 eti tercih ederim.

Şekeri sadece baklavada severim.

Bunun yarısı şeker. Şekeri sevene güzeldir. Ama bana aşırı geldi.

• Beyaz olmasının sebebi içinde kakao yerine yağının olması. Kakao yağı+şeker+süt

• oc yaptığımızda eriyormu ?
  • Geçen gün 4 adet aldım gerçekten başarılı bir ürün. Çok farklı tatları aynı anda yaşamak güzel. Tavsiye edilir.

• Torku cok mu iyi sanki? Daha gecen gun icinde bir gram bile limon olmayan limonatalari ortaya cikti. Ki yaptiklari icerik yalanlarina girmiyorum bile

• Beyaz çikolata bi ben mi sevmiyorum arkadaş?
  • kangaetemo kullanıcısına yanıt
    İlk mesajımda da belirttiğim üzere bu tarz hazır ürünleri pek tüketmiyorum. Ancak bunlar yerlidir müslümandır vs. algılarla yıllarca hem milleti hem çalışanlarını sömüren bir firmaya mecbur kalmadıkça tek kuruş ödemem asıl anlatmak istediğim şey buydu. İkincisi bireysel tarım&hayvancılıktan bu memleket hiç bir fayda görmüyor görmeyecek. Kooperatifçiliğin özendirilmesi örnek olması açısından elden geldiği kadar destekliyorum. Bir çok üründe Palm yağı yerine fındık yağı glikoz şurubu yerine pancar şekeri kullanmaları bile bana göre değerli. Bahsettiğiniz aromatik ürünlerde maalesef bu böyle ve içerikte bulunan oranlar yasalarda bile kabul edilemez serbestlikte olduğu için sadece onları suçlayamıyorum.

• Ülker DIDO Trio gofret incelemesi (SS'li)

Buda çok güzel tavsiye ederim beyaz çikolata severlere. A101 de satılıyor. 1,5 veya 1,75 TL idi sanırım
  • Bu yavaş vites değiştiriyor DSG alın bence. Volkswagen kalitesi bir kere abiiii. Das auto abiiii.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.