Şimdi Ara

Ülker DIDO Trio gofret incelemesi (SS'li) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
3
Favori
18.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
160 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deadlight54

    Tadı stabil mi?
    Hocam ısınma yaparsa ciddi taste drop oluyor fakat ısınma olmadığı müddetçe gayet stabil, dilde akıcı bir deneyim bırakıyor. Zaten bilirsiniz dil için 44 tHz ( Taste Hertz) yeterli bir rakamdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jaguar19 kullanıcısına yanıt
    Mesela
    Ülkemizde nişasta bazlı şekeri kolada kullanımına yol açan ülker. Dolaylı yoldan kullanarak hem milyonlarca ceza yedikten sonra piyasadan çekildi hemde Pepsi ve Coca Cola nın bunu kullanmasının yolunu açtı. Şuan diğer üreticiler pancar şekeri dışında nişasta bazlı şekerde kullanıyorlar.
    Ülker hazır sahlepe vak sahlep oranı %0.1 yani binde bir. Oysa evde yapılan sahleplerde %50-50.
    Dolar yükselmesi ile birlikte gramajları düşürdüğü ürünler mevcut.
    Hazır çorbalarında çin tuzu denen ve MSG yü rahatça kullanan bir firma.
    ...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok başarılı , çoook başarılı bir tanıtım , uzun zamandır bu ürünün incelemesinin çıkmasını bekliyorduk . fotoğraflarda çok fotojenik çıkmış , ayrıca trio modeli bir önceki versiyonundan daha stabil, yenmesi daha zevkli , bir an önce bim in yeni versiyonları piyasaya sürmesini bekliyoruz . aslında endamına göre biraz fazla gramajlı görünüyor bence ama muadillerine göre standart ölçülerde . keşke daha detaylı daha fotoğraflı bir inceleme yapsaydın , diabetis mulletus hastalarına yan etkileri varmı karamela tadımı nasıl . dört gözle piyasaya çıkmasını bekliyoruz , orta doğu ülkelerine dağıtım gelmiş yakın zamanda bizim yukarı beşikli deki bim e de gelir . yerimizde duramıyoruz bir an önce tadına bakmak için
  • Yakında 26.5 grama düşürürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş Dido’yu yanlış okudum ya bir an korktum foruma ne oluyor diye (anlarsınız.)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne kadar işsiz güçsüz adamlarsınız ya fotoğrafları çekip siteye koyarken hiç utanmadın mı Allah aşkına rezillik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. El düşünür müsünüz?
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    idrara rengini veren bilirubindir. yaşlanmış eritrositler parçalanınca açığa çıkan hemoglobinlerin metabolize edilince açığa çıkan artıklarına bilirubin diyoruz. yani kıçından uydurma kardeş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskikarateci kullanıcısına yanıt
    yani yediğimiz içtiğimizle idrarın hiç alakası yok mu diyorsun?
    yoksa laf sokmak için kastım bişeyler söyledim işte mi diyorsun?

    o ağzına attığın dido'nun girip çıktığı idrar olana kadar geçtiği tüm aşamaları yazmamı mı bekliyorsun burda?
  • Konu sahibi arkadaş nasıl ağır biş işsizsin kardeşim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    mesajımdan idrarın yediğin içtiğinle alakası yok anlamını nasıl çıkardın? anlama problemin mi var senin? idrara sarı rengini normal fizyoloji verir dedim ben. sen çikolata verir sanıyormuşsun ya ondan cevap yazdım işte. yanlış birşeyi düzeltince laf sokmuş mu oldum ben?
    bir yanlışını daha düzeltmek isterim ama alınırsın sen yine. bu atıştırmalıklar yüksek glisemik indeksli oldukları için zararlılar. normal kişide beyini harap etmeden önce pankreası yorarak bozarlar pankreas işlevsiz hale gelince kan şekeri yükselerek end organ hasarı yapmaya başlar. kan şekeri 180i aşarsa didonun içindeki şeker idrara geçer. yani normalde didodan idrara kayda değer birşeyin geçtiği yok. o işler barsakta oluyor
    uzun yazdım ama yavaş oku anlayarak oku sonra mesaj atarsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • eskikarateci kullanıcısına yanıt
    ilk ve son cümleni okudum ve şimdi bloğu çakıyorum kardeş. blok. bye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • interwap kullanıcısına yanıt
    Konu cikolatayla ilgili olunca ben direk çikolatada sıkıntı varmış gibi algiladim. Dediğim gibi bu sektörde uzun zamandır çalışıyorum ulker, eti ve reklamlarda hiç duymadığımız bazı firmalara fason çikolata üreten büyük bir firma var daha var bu üçü kaliteden hiç ödün vermiyorlar.
    Devlet denetçileri, iso, helal kendi iç denetimi, yabancı ortak denetimleri ulkerdeki denetim hiç bitmiyor bizzat işin icindeyim hangi hammadde hangi üründe kullanılır az çok bilirim ben ve ailem güvenerek yiyoruz tabi dozunda.

    Sonuçta cikolatanin yarisi şekerdir bildigimiz toz seker az yemek lazım.

    Diğer ürünlerde sıkıntı olabilir pek bilgim yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ambalajsız tarttınız mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.