Şimdi Ara

Ülker DIDO Trio gofret incelemesi (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
3
Favori
18.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
160 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm DH Forum üyelerine selamlar. Bugün dışarıda mutsuz ve yalnız başıma yürürken bu depresif ruh halinden nasıl kurtulacağımı düşünüyordum. Tabi bir çözüm bulamasam da bana sıkıntılarımı geçici süreliğine unutturacak bir şeye ihtiyacım vardı. Ve aklıma muazzam bir fikir geldi. Bir gofret almalıydım ! Hemen yakınımda bulunan bir markete girdim(Şok Market) ve reyonlara bakınmaya başladım. Dikkatimi bir şey çekti. Dikkatlice baktım ve dikkatimi çeken şeyin bir dido gofret olduğunu farkettim. Ama bu dido farklıydı. Tabi ki ben de hemen bu farklı didoyu satın aldım ve incelemeye koyuldum.

Gofretin Markası: DIDO
    Modeli: Trio
    Yıl: 2019
    Ağırlık: 36,5 Gr

ÇEKICI BIR TASARIM

Paketin tasarımı ile incelemeye başlayayım. Dido yazısı bildiğimiz klasik fontu ve rengi ile bizleri şaşırtmıyor. Yanına da ürünün modeli olan ''Trio'' yazısı sıkıştırılmış. Beyaz-krem arası bir renk ve kırmızının buluşması paketi gayet çekici hala getirmiş. Bununla beraber pakette gofretin resmi olması son noktayı koymuş diyebilirim. Tasarımın tek eksisi hafif karmaşık bir görüntüye sahip olması.

DIKKATLERI UZERINE ALACAK BIR ICERIK

Gofretin içeriği ise ''Trio'' isminin hakkını verecek yeterlikte. Bitter, beyaz ve sütlü çikolata aynı gofretin içinde buluşmuş. Bu kesinlikle dikkat çekici bir detay. Içeriğin detaylarını ise aşağıya koyacağım resimlerde görebilirsiniz.

ILGINC BIR TAT

Gelelim ürünün tadına... Beyaz, bitter ve sütlü çikolatanın birleşmesi bende ilk başta bir endişe uyandırdı. Çünkü bu üç tat birbirleriyle iyi bir uyum sağlamaz ise ortaya gereksiz bir tat çıkardı. Ama ilk ısırdığım anda endişelerimin yersiz olduğunu farkettim. Gerçekten çok tatmin edici bir hissiyat ve hoş bir tat ile karşılaştım. Aynı zamanda ilginç bir tattı bu. Çünkü normal didodan farklı olmayı başarmakla kalmamış, daha iyi olmayı başarmıştı. Üstelik gofretin arkasının beyaz önünün sütlü çikolatadan oluşması hoş bir görüntü katıyordu. Bu ürünü yerkenki tereddütleri azaltacak bir detay.

EN ÖNEMLI KISIM: FIYAT

Ürünün fiyatı 1.75TL Bir gofret için biraz pahalı bir rakam. Fiyatı daha uygun olmalıydı. Ama birçok şeyin fiyatının yükseldiği günümüzde çok şaşırtıcı bir fiyat değil. Yine de ürünün eksi olarak sayabileceğim tek kısmı fiyat diyebilirim.

Genel olarak

Tasarım: 7,5/10
    Tat: 8,5/10
    Hissiyat: 8,5/10
    Fiyat: 6/10

Tavsiye ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ahanda özledigimiz konular devamını bekliyoruz

• Bu kadar sekere bu ba kadar para cook.

Nerden baksan 10 kup seker var. Onu gectim bir porsiyon 40 gram diyor urun 36.5 gram. Yani onceden urun 40 grammis tabloyu degistirmeyi unutmus olabilirler. Yanisi gizli zammm. Ama urun yeni sanirim demekki eski tabloyu kullanmislar bu daha kotü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 52 7 -- 19 Ekim 2019; 19:58:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz çikolatayı sütlü çikolatadan daha çok seviyorum yalnız değilsin diyenler + şuku

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Beyaz çikolatayı sütlü çikolatadan daha çok seviyorum yalnız değilsin diyenler + şuku
    beyaz çikolatalar bol sütlü olduğu için beyaz değil mi yoksa
  • Bende bunu mu yoksa normal Dido'yu mu alsam diye düşünüyordum ve zarar etmek istemiyordum. Çok yararı oldu. Sağolun :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hindistan cevizli bim gofreti bunu tek yumrukta yere serer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM'den Slip Boxer Aldım SS'li
    14 yıl önce açıldı
    Bimden Piliç Kebab Aldım [SS]'li
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tadı stabil mi?

• ÇÖP.
    1,75 TL ye karaciğer ve böbreğe taciz etmelerine izin veriyorsun. dido beynin içine dahi girip sinir uçlarını şamarlıyıp sonra w.c. de sarı su olarak atılıyor.
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    Samarlayip AHHSHAHSJAHDKAKS

• %70 palm yağı %27 koruyucu falan %3 çikolata

Thats it

• Bu konuları ogameci açardı.
  • 11 52 7 kullanıcısına yanıt

1 porsiyonu 40 gr demek o. Ne alaka zamla vs.

• Çekici bir tasarım

• %50si sadece şeker
    çok fazla değil mi
  • böyle ürünler tüketmeyin küllüm zarar

• Ülker’in ithalat işlemlerinin yapıldığı dosyaları gözümle gördükten sonra artık hiç bir ürününü almıyorum.

Bu ülkenin kalkınmasının tarım&hayvancılık kooperatifçiliğinden geçtiğini düşündüğümden Torku’yu destekliyorum.

Zaten bu tarz ürünleri pek tüketmiyorum. Çikolatalı gofret pişmanlıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Ahanda özledigimiz konular devamını bekliyoruz
    Bunun yerine önereceğiniz model yok muydu hocam, mesajı daha dolu beklerdim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

Bu konuları ogameci açardı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.