Şimdi Ara

A101 Pfanner Meyve Suyu Mini İnceleme [SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
8.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İlk defa gördüm alayım dedim.
    Fiyatı 5.95 2Litre

Burdaki A101'de Yeşil elmalısı ve kan portakallısı vardı ben de kan portakallısından aldım.

Tat olarak normalin bir tık üstünde. Öyle ekşi sözlükte abarttıkları kadar yok. Bardakta rengi biraz açık çıkmış. Normalde biraz daha koyu.

Notum: 7,5/10

*Fotoğraflar Simagedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RΣΛPΣR -- 3 Mayıs 2015; 15:15:37 >

• Şeker var mı ? Varsa içmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Requiem for a Dream : Cappy'den daha iyi bana kalırsa.
    @Fakirinsan8 : Var maalesef.
  • Zamanında kolanın litresi 1 liraya geliyordu 2.5 litre alınca şimdi kaç 3.25ti en son 3.75 olmuştur. Meyve suları da nasibini almış. Ulan kolaya bile bakınca ekonominin kötüye gittiği anlaşılabiliyor bu insanların kafa sıkıntısı var.
    Düzenleme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CVenturas -- 3 Mayıs 2015; 15:40:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlari içeçeğine
    1lt su 2 tane limon 1 çay kaşiği şeker
    koy kariştir iç daha iyi ben yeni anladim bu tarz içeçekleri resmen sağliğimizla oynuyorlar
  • Gercek meyve suyu orani yuzde 20 geri kalani neoldugu belirsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Fakirinsan8

Şeker var mı ? Varsa içmem

Hocam şekersiz meyve suyu mu var allasen ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bimden Piliç Kebab Aldım [SS]'li
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeşil elmalısı daha güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CVenturas

Zamanında kolanın litresi 1 liraya geliyordu 2.5 litre alınca şimdi kaç 3.25ti en son 3.75 olmuştur. Meyve suları da nasibini almış. Ulan kolaya bile bakınca ekonominin kötüye gittiği anlaşılabiliyor bu insanların kafa sıkıntısı var.

yav ne alakası var hep siz gezide düşürdünüz bu ekonomiyi sonra düzelmedi bida ondan önce iyidi hepp hayla da okadar kötü degil akp donemine göre kötü ama eski iktidarlarda dahada kötüydü eylemlerde bankalara falan zarar verildi ondan oldu bide gezi parkını koruyonuz sanki kime ne faydası var ekonomi gelişsin istiyosan avmleri destekleyeceksin amerika gibi ayrıca türkçülük diye diyi ülkeyi mafettiniz hep insanlar ölyüo eylemlerde fırat faalan hep sizin oyunlarnıza geldi inanıp gencecik gençleri mafetiyorsunuz kriz falan yok a101 zam yapınca kriz mi oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: by__onder

quote:

Zamanında kolanın litresi 1 liraya geliyordu 2.5 litre alınca şimdi kaç 3.25ti en son 3.75 olmuştur. Meyve suları da nasibini almış. Ulan kolaya bile bakınca ekonominin kötüye gittiği anlaşılabiliyor bu insanların kafa sıkıntısı var.

yav ne alakası var hep siz gezide düşürdünüz bu ekonomiyi sonra düzelmedi bida ondan önce iyidi hepp hayla da okadar kötü degil akp donemine göre kötü ama eski iktidarlarda dahada kötüydü eylemlerde bankalara falan zarar verildi ondan oldu bide gezi parkını koruyonuz sanki kime ne faydası var ekonomi gelişsin istiyosan avmleri destekleyeceksin amerika gibi ayrıca türkçülük diye diyi ülkeyi mafettiniz hep insanlar ölyüo eylemlerde fırat faalan hep sizin oyunlarnıza geldi inanıp gencecik gençleri mafetiyorsunuz kriz falan yok a101 zam yapınca kriz mi oluyo

Size forumda sürekli anlatılıyor. Onlara cevap verin sonra gelin. Ortalığı karıştıran biz olduk Allah ıslah etsin. Kafanız bazı gerçekleri alsa çok yol alırdınız sizin tek derdiniz karşı gorustekine ne cevap versem de üste çıksam. Neymiş ekonomi gezide bozulmuş bir de siz diyor. Ulan ben ıstanbulda bile oturmuyorum adam beni eylemci yaptı üstelik on binlerce kişinin karışarak ülkeye verdiği zarar saraydan gemiden makam arabalarından suriyelilere çar çur edilenlerden daha ucuz Daha arkada neler dönüyor bilmiyoruz bile. Emek israfı şu çabam bunları sana cevap olsun diye değil ülkende olanları sen de gör diye yazıyorum ama hey gidi anlayana. Ülke gündeminde devam edin hocam benden bu kadar

• quote:

quote:

"gezide düşürdünüz ekonomiyi bir daha düzelemedi bidibidi"

tayyip hükumetinin şişirdiği balon inşaat sektörü çökünce gireceğimiz krizde kimi suçlayacaksınız onu merak ediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şakaydı arkadaşlar cahil taklidi yaptım

Yalnız toplum olarak o kadar kötü durumdayız ki bunun şaka olduğu anlaşılmıyor. Çünkü gerçekten böyle düşünenler var ülkede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karsevenadam -- 3 Mayıs 2015; 17:52:51 >
  • quote:

Şakaydı arkadaşlar cahil taklidi yaptım

Yalnız toplum olarak o kadar kötü durumdayız ki bunun şaka olduğu anlaşılmıyor. Çünkü gerçekten böyle düşünenler var ülkede

artını verdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 lira olmasının nedenini anlamadım , tam okumadım yazıyı. %100 meyve suyu falan mı ? Eğer öyleyse %100 meyve suları 3 lira falandı bu niye böyle ? ( bimde mi ne satılıyordu )
  • quote:

Şakaydı arkadaşlar cahil taklidi yaptım

Allah iyiliğini versin hocam akşam akşam güldüm

Atıştık yinede hakkını helal et

• quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

6 lira olmasının nedenini anlamadım , tam okumadım yazıyı. %100 meyve suyu falan mı ? Eğer öyleyse %100 meyve suları 3 lira falandı bu niye böyle ? ( bimde mi ne satılıyordu )

2lt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.