Şimdi Ara

En iyi kahve [granül - ss]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deneyimlediğiniz en iyi granül kahve hangisi ? Market raflarinin mudavimi Nescafe gold demeyin çok yapay ve ekşimtrak tadi var.

Nescafe tasters choice tat,lezzet olarak en cok begendigim oldu. Sabahlari Sutu kaynatip icine 2 tatli ekliyorum yemede yaninda yat.

En iyi kahve [granül - ss]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 10 Haziran 2019; 20:48:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nescafe gold içerken okudum hocam konuyu... Jacob's hakkinda ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dr. Doctor kullanıcısına yanıt
    O da iyi degil aci tat birakiyor. Iyi kahve damakta acimsi eksimsi tat birakmaz. Aeropress var mesela onla yapilan kahveyi ic taze cekilmis apayri bir dunya

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden haklısınız mesela nescafe gold damakta eksimsi tad bırakıyor.

Frenchpress ile filtre kahve yapıp içmeyi düşünüyorum hocam güzel filtre kahve öneriniz var mı? Nasıl yapılıyor bilmiyorum ama öğreneceğim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En güzeli sade Türk kahvesi. Tek seferde 3 fincan içerim

• Dr. Doctor kullanıcısına yanıt
    Tchibodan yada starbuckstan paket kahve alarak yapabilirsin. Filtre kahve ile kahve yapmak hem basit hem de kısa sürüyor. Tabi tat olarak diğer kahve hazırlama aparatları kadar tadını alamıyorsun kahvenin ama hızlı ve basit sonuç olarak. Önce french pressi sıcak suda bekletip ısıtırsın, içerisine 1,5 tatlı kaşığı kadar kahve koyarsın, daha sonra ketılda kaynatıp hafif beklettiğin suyu -kaynar su kahveyi yakar- french presse boşaltıp 4 dakika bekletip yavaşça aşağı doğru bastırdığında kahveni hazırlamış olursun ve bu şekilde maksimum tadı alırsın kahveden.
  • Heyea kullanıcısına yanıt
    bunlara ek olarak kahveyi çekirdek olarak alıp kendin öğütmeni, french pressi bastirmadan önce azıcık karıştırmanı ve bardağını daha önceden ısıtmanı tavsiye ederim.

Bir de french presste kahvenin her şeyi suya geçiyorf(yağı vs) ama mesela pour down yönteminde filtrede kalıyor. Bu yüzden filtre kahvenin tadını beğenenler de var. Kısacası filtre kahve f/p olarak çok iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeerNet* -- 10 Haziran 2019; 3:44:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle Jacobs monarch 0.75 ölçü ile white mocha yap efsane oluyor

Nescafenin her denedigim turu tek kelime ile İĞRENÇ

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    White mocha nasil oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

White mocha nasil oluyor ?
    https://youtu.be/aCslviZCzdY

Hocam bu videodaki olayi bire bir yap ama french prese gerek yok ve jacops monarchtan sadece 0.75 ölçü kullan efsane otesi oluyor kahve icmeyi sevdim white mocha sayesinde

• Bu aralar Türk kahvesi içiyorum ama nescafe goldu tercih ederim.
  • sensation candır
  • kahve içmem. yılda birkaç kere anca. hepsi aynı geliyor bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.