Şimdi Ara

Ülker grubu, gıda dedektif'ini dava etti. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
2
Favori
27.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Torkuda kutunun üstünde şeker pancarından üretilmiş yazıyor. İçindekiler kısmında ilave şeker falan yazıyor. Kutunun üstünde palm yağı yoktur yazıyor. İçindekiler kısmında bitkisel yağ kullanılmıştır yazıyor. Ben torkunun hiçbir ürününü almam. Bu kadar sahtekar bir firma görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

EN AZ %10 var ayıp ediyosunuz %10 bizimde hakkımız ha %90’ı önemsiz zaten hava civa.

Bu arada başka firmalara yaptırıyor yani taşeron kaliteyi anlamışsınızdır.

Dostum fark etmez hem başka firmaya yaptırdığı değil a101 için kendisi yaptı bardak limonota internet e yaz torku limonsuz limonata kanıtları var o ürün sonra toplatıldı bile tepkilerden içerik filan değişti ama Torku limon koymadan limonata yaptı mı evet yaptı

fason olarak başkalarına da değil direk kendi tesislerinde yaptırdı

• nocaption kullanıcısına yanıt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sabri Üker için birşey diyemem ama oğlu Murat Ülker'in yanında çalışan arkadaşım işveren olarak kendisi için hiç iyi şeyler anlatmazdı. Türkiye'deki Kafkas yahudileri ile ilgili birşeyler okumuştum hatırlamıyorum.

Sabri Ülker'den sonra insan sağlığı ve Ülker markası bana pek barışık gelmiyor.

• Halk sağlığını koruduğu için ödül vereceklerine, dava etmişler. Bu kafaya sahip şirketlerden uzak durmak gerek.

• Aynen, şu an bu yazdıklarımız da artık yasaklanacak ve engellenecek. Bu firmaların, dediğin şekilde yazmalarının önü iyice açılacak. Bkz;https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=145989877

• Yabancı ortaklı Ülker yerine, yerli ve milli ne olduğu belli Eti'den almaya çalışıyorum:

Yok gıdadedektifi birşey bilmiyormuş.

O zaman Ey gıda mühendisleri ve uzmanlar siz Neredesiniz Nerede ?

• Bütün hazır gıda firmalarında neredeyse çoğu ürününde ne olduğuna tam vakıf değiliz. Üzerinde yazanlardan bir anlam çıkarmaya çalışıyoruz. Gıda dedektifi ile neler olduğunun apaçık resmi ortaya çıktı. Acaba firmaların cirolarında kayıp mı yaşandı da üzerine gitmeye kalkıştılar?

Küçücük kavanozlarda satılan organik çocuk mamalarının fiyatına bakınca kg hesabı yapsanız pazarda satılan ürünlerin 100 katına kadar çıktığını görüyoruz. Diğer ürünlerin içine ne katılıyor düşünün. Bu nedenle hazır gıda tüketmemeye çalışıyorum. Alternatifler, yanınızda kuruyemiş, meyve, kurutulmuş ekmek- tahin,pekmez,bal vs., yoğurt vb. gıdalar bulundurabilirsiniz, ben bunları tüketiyorum. Evde kalan ekmekleri küp küp doğrayın açık alanda bırakın 1 güne kuruyor zaten, uzun süre de bozulmuyor. En kötü zeytinyağı ekmek bile olur mis gibi :)

• liyakatlı ve hukuka bağlı bir ülke olsaydık dava kaybedilir üstüne karşı dava açılır tazminat alınırdı.

hatta ecnebiler gibi insana değer veren ülke olsaydık ürünlerin tadı değişik olmazdı, yurtdışına giderseniz ülkemizde olan ürünleri orada deneyin fark çok net, özellikle dondurma ve çikolatada.

• Adamlar bilffil zehirli insanları demekki dokunmuş fetöcülere.Ülker grubu bilindiği üzere afilli fetöcülerden nedendir bilinmez dokunmuyorlarda.

• Ne diye dava edebilir ki adamlar etiketleri yazıp ne olduklarını açıklıyor. Sanki yalan bilgi yayımlıyor. İnsanda firmaya karşı antipati oluşturuyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akinci

Sabri Üker için birşey diyemem ama oğlu Murat Ülker'in yanında çalışan arkadaşım işveren olarak kendisi için hiç iyi şeyler anlatmazdı. Türkiye'deki Kafkas yahudileri ile ilgili birşeyler okumuştum hatırlamıyorum.

Sabri Ülker'den sonra insan sağlığı ve Ülker markası bana pek barışık gelmiyor.

Hazar yahudilerinden ;) Bizim millet de akp ye yakın olduğu için Müslüman sanıyor bunları.

• Öncelikle biz tüketiciler olarak toplu bir dava açmamız lazım sonuçta çocuklarımız yiyor palm yağından uzak tutmaya çalışıyorum gel gör ki çoğunda palm kullanılıyor bence bu davayı gıda dedektifi tazminata dönüştürme şansı var çünkü biz bu markaları güvenerek alıyoruz hakim bile ulan bizde yedik gibisinden düşünecek zaten!

• quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Torkuda kutunun üstünde şeker pancarından üretilmiş yazıyor. İçindekiler kısmında ilave şeker falan yazıyor. Kutunun üstünde palm yağı yoktur yazıyor. İçindekiler kısmında bitkisel yağ kullanılmıştır yazıyor. Ben torkunun hiçbir ürününü almam. Bu kadar sahtekar bir firma görmedim.

Adamlar bimdeki oğuz gıdanın ürettiği leş kolayı nobilmemne diye çıkarıp milli ayağına hacılıyor milleti.  

• İt teber adlı üye nerde, gelsin okusun

• Torku zamaninda urunlerindeki palm yagini gizlemek icin hurma yagi diye icerige yazan bir firma. defalarca desifre edildi, uzun sure aksiyon almadi. kendim de bir kac kez bakanlik web sitesinden yaniltici icerik paylasimi sebebiyle sikayet etmistim. sanirim sonra palm yagi ifadesini kullanmaya basladilar ama emin degilim.

mesela ulker, tr de sattigi urunlerde besin degerleri tablosuna yer vermezken ve bunu gizlerken yurtdisina sattigi urunlerde bunu ekliyordu. kendi halkina kakaliyor bir nevi! ama gida dedektifinin basini cektigi mucadele ile sonradan eklemeye basladi bunu.

gecmiste bunun hk acilmis bir konu da var forumda;

https://forum.donanimhaber.com/ulker-urunlerinde-neden-besin-deger-tablosu-yok--110908732

• And olsun ki Ülker'i size yedirmeyeceğiz.

• Bir arkadaşımız sitelerindeki resim ve bilgileri yedeklese de saklasak. Kolay bir yolu var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.