Şimdi Ara

Ülker Shop %50-60 daha ucuz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
49.727
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pendik marinada açılan Ülker Shopta satılan ülker ürünlerinin fiyatları market fiyatlarına göre %50-60 daha düşük.

Ülkerin süt ürünleri dışındaki çikolata, bisküvi, dondurma, kraker, cips vb. ürünlerde ciddi indirmler var...

Anadolu yakasında oturan arkadaşlara uğramalarını tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahaak -- 20 Eylül 2010; 23:47:27 >

• bir iki fiyat örnek verebilirmisiniz
  • ÜLKER ANTEP FISTIKLI migros sanal market fiyatı 2,35

Ülker shop fiyatı 1 lira

ÜLKER DANKEK MAGMA migros sanal market fiyatı 60

Ülker shop fiyatı 25

http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=9795690&shopCategoryId=9855
  • hemen yarin gidicem bakicam Allah tan pendikteyim:)
  • ülker shop nedir yaw?
  • benim bildiğim cevizlibağ'da da bir ülker shop var. yanılmıyorsam defolu ürünleri çok ucuza satıyorlar. defolu dediysem, mesela dış ambalajda ren kayması var, ya da ezilme gibi. gerçekten muthiş fiyatlarla satıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

benim bildiğim cevizlibağ'da da bir ülker shop var. yanılmıyorsam defolu ürünleri çok ucuza satıyorlar. defolu dediysem, mesela dış ambalajda ren kayması var, ya da ezilme gibi. gerçekten muthiş fiyatlarla satıyorlar.

hmm,olay anlaşılmıştır ama benim çevremde (büyükçekmece beylikdüzü) böyle bir dükkana rastlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • %70 Kakao bitter olan urun ne kadar acaba
  • yanlış hatırlamıyorsam 13 sene kadar önce Ankara'da Necatibey Caddesi Sezenler Sokakta Ülker Shop vardı. Peki almıştım ve bozuktu resmen.daha da uğramamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

benim bildiğim cevizlibağ'da da bir ülker shop var. yanılmıyorsam defolu ürünleri çok ucuza satıyorlar. defolu dediysem, mesela dış ambalajda ren kayması var, ya da ezilme gibi. gerçekten muthiş fiyatlarla satıyorlar.

Orada aynı zamanda bistikte çıkıyor. Hatalı üretim ama şu şekilde; mesela çubuğu normalden fazla uzun veya kısa olmuş. Veya çikolatası fazla kaçmış, fındığı fazla kaçmış vs. Aslında daha güzel ama defolu sayılıyor. Neredeyse yarım kilo bistik 4-5 TL.
  • ülker çikolatalı gofret kiloyla satılıyordu en son ve çok ucuza geliyordu ama dışındaki çikolatası yoktu gofretler kırıklı filan olduğu için çok ucuza satılıyordu
  • Çamlıcada da var bir tane. Bistik, kırık bebe bisküvileri falan çok ucuzaydı ama onun dışındaki ürünler normal fiyatından farklı değil.
  • adapazarı pamukova'da da var, otoyoldan çıktıktan sonra yol üzeri. memlekete ya da tatile giderken dönerken mutlaka uğrarım yanıbaşındaki camide namaz kılmak için, shop'a da girerim hep, ama öyle dişe dokunur bir indirim yokdur, hatta ıskarta ürünler bile ucuz değildir. Sadece eğer son tüketim tarihleri baya bi yaklaşmışsa, onları çok ucuza veriyorlar, gerisi raf fiyatı neyse o.
  • ankara ulus/anafartalar caddesi vakıfbank yakını var bir tane ülkershop. ama hiç alışveriş yapmadım.
  • Cevizlibağdaki senelerdir var, hatta bir ara pazar kurulduğunda kıztaşının orada bir tezgahta satılıyordu, ben küçükken alırlardı
    Genelde kırık bisküvi tarzı şeyler çok ucuza gelirdi, lezzetinde hiçbir sorun yoktu fakat atıyorum hanımelinin tam yuvarlak olması gerekirken ortadan yandan vs. kırık olarak satılırdı.

Benim bu dediğim rahat 10 sene öncesi tabi
  • ankaradakinde fiyatlar nasıl giden var mı
  • Ben geçen gün alışveriş yaptım. Arkadaşların söylediği şekilde herhangi bir defoya rastlamadım.

sadece ülker çikolata iki kere ambalajlanmıştı. görebildiğim sadece bu . diğer ürünlerde defo var mı yok mu bilmiyorum varsa da farkedilmiyor...
  • Defo falan yok arkadaşlar. Ülker OUTLETlerde son kullanma tarihi yaklaşan ürünler satılıyor. Diğer Ülker Shoplar'da taze ürünler var. Ülker Outlet sadece Starcity ve Pendik Marina'da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahaak

Ben geçen gün alışveriş yaptım. Arkadaşların söylediği şekilde herhangi bir defoya rastlamadım.

sadece ülker çikolata iki kere ambalajlanmıştı. görebildiğim sadece bu . diğer ürünlerde defo var mı yok mu bilmiyorum varsa da farkedilmiyor...

Hocam defolu ürünler böyle ayrı bir yerde kiloyla gibi satılıyor. Bazen ambalajlı ürünlerde defolu diye satılabiliyor. Ama normal raflardan aldığınız ürünler defolu falan değil normal onlar. Defolu yani ıskarta ürünler böyle ufak, ayrı bir yerden satılıyor yine shop içinde. Cevizlibağda fabrikanın karşısındaki shop'ta bu bahsettiğim yer hemen üst katta köşede.

Babam uğramış geöen gün yarım kilo bistik 4.5 tl gibi birşeydi, almış Son kullanma tarihine 3-4 ay kalan k-barlardan almış. Iskartalar uygun kısaca.

• Anadolu yakasında Çamlıca Ferah caddesinde de var, ilgilenenlere duyurulur.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.