Şimdi Ara

Ülker Shop %50-60 daha ucuz... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
49.728
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çankırı yolundaki Ülker Shop'tan cumartesi günü 5'li Şeftali-Kayısı aromalı K-Bar'ı 1 TL'ye aldım.

Ocak ayına kadar son kullanma tarihi var, yolu oradan geçen varsa bu fırsatı kaçırmasın.

Aynısı Migros'ta 2.5 TL.

http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=5267899&shopCategoryId=9868&shopCode=07161588&name=K-BAR+%C5%9EEFTAL%C4%B0+KAYISILI+5%27LI+105+GR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 20 Ekim 2010; 23:05:36 >

• ulkershopların lıstesı varmı sıtesınde ben goremedım_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

ankaradakinde fiyatlar nasıl giden var mı

Ulus takine gittim, yanımda hanım oldugundan mızmızlanmasın diye soyle bir baktım fiyatlara ozel bişey yoktu. Defolu ürün gibi bişey gormedim ama dediğim gibi sadece goz attım. Giden olursa ozellikle uygun defolu ürün için bir mesaj atarsa alırız
  • Bir ara Cevizlibağ'dakine çok sık giderdim...Kesin olan bir izlenimimi söyleyeyim...
    Torbada sattıkları gofretleri özellikle buralarda satmak için üretiyorlar...Yani bir anlamda milleti kandırıyorlar...
    Çünkü olaya mantıklı bakarsanız bu kadar yüklü mamül ıskarta çıkmış olamaz...Canına okurlar o vardiyada çalışanların...
    Ya da makinaya,üretime bir çare arar ve bulurlar...Hiçbir firma bu kadar ıskarta verip de yarı fiyata satmaz...
    Bu yazdıklarım torba gofretler için...Diğer mamülleri bilemem...
  • Arkadaşlar gidecek varsa beni de çağırsın. Cici bebe + Bistik stoklamak istiyorum. Para sıkıntısı var bu aralar.
  • ankarada çankırı yolu üstünde ülker faprikası var orayada dükkan açmışlar faprikadaki şekli bozuk malları satıyolar ama öle ucuz neyim değil bitek ucuz sayılacak bişi var oda 9kat gofret ama 9 katla elakası yok kocaman el kadar kesmişler evde oturup onu kesmek lazım misafire ikram edilmez o haliynen bazısı 20 kat olmuş bazısı 5 kat karışık bişi onca yolu gitmeye deymez yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

ulkershopların lıstesı varmı sıtesınde ben goremedım_?

+1

Antalya'da var mı acaba?
  • pendik mağazasında ürün çeşidi çok az. örnekse ilk açıldığında üçü bir arada kahvelerden almıştık son gittiğimde bitmiş ve bir daha getirmemişler. sakız alın bol bol 75 kuruşa 2 paket kaliteli sakız var. bir de malt içeceği var hata yapıp almayın rezil bir tadı var
  • İzmir de var mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mansiz26

İzmir de var mı ??

ben de ogrenmek isterim
  • 2125671567 aradım sordum yok dediler

quote:

İzmir de var mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

2125671567 aradım sordum yok dediler

quote:

İzmir de var mı ??

tesekkur ederim ilginiz icin
  • Bende aldım kekler resmen bozuktu, çikolataların tadı kötüydü...

Sonra düşündüm, şeklini doğru düzgün yapmayı beceremeyen, acaba içeriğini doğru düzgün yapabilirmi, içeriğinde de sorun olabilir mi diye...

Evet oluyor işte, tadı bozuk yarım kilodan fazla çikolata şimdi çöpte, kötü kokan koca bir poşet kek te onun yanında...

Bundan sonra bedava verseler ülker ürünlerinden yemem, gördükçe aklıma o kötü tad geliyor...

3 kuruş avantaj sağlayacağız diye sağlımızdan olmayalım...
  • sıcak bir haber gibi geldi. Fakat sağlığımızı riske atmamalıyız. bu tür hazır gıdalar daki tatlandırıcılar, gıda boyaları, kimyasal maddeler kullanılıyor. İnsanın canı o kadar ucuz değil. son kullanma tarihi ne kadar yaklaşırsa risk o kadar artar. Hayatımız zaten kimyasal ürünler ile dolu, biraz daha dikkat etmek lazım bence.

Ayrıca tarihi yakın ürünleri satmak için bu kadar ülker shoplar ülker outletler açmaya ne gerek var.
    fiyatlarını % 20 - 30 ucuzlatırsın hem iade olmaz hemde satış patlaması yaparsın.
    BU TÜR ÜRETİCİLER ÇOK CİDDİ KARLAR YAPIYORLAR.
    Mesela Saray, Bifa gibi markalar ürünlerini zaten bu fiyatlara satıyorlar. ve ürün yetiştiremiyorlar. çok ciddi ihracat yapıyor bu firmalar. biraz araştırsanız öğrenebilirsiniz.
    bununla birlikte piyasada ciddi bir rekabet oluşur. halkımız kaliteyi daha ucuza yemiş olur.

Avrupada böyle bir olay olacağınada ihtimal vermiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstmmr -- 23 Kasım 2010; 9:28:32 >

• Çamlıca mağazasında hiçbirşey ucuz değil, normal fiyat; neden her mağazada farklı taktikler yapılıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Bende aldım kekler resmen bozuktu, çikolataların tadı kötüydü...

Sonra düşündüm, şeklini doğru düzgün yapmayı beceremeyen, acaba içeriğini doğru düzgün yapabilirmi, içeriğinde de sorun olabilir mi diye...

Evet oluyor işte, tadı bozuk yarım kilodan fazla çikolata şimdi çöpte, kötü kokan koca bir poşet kek te onun yanında...

Bundan sonra bedava verseler ülker ürünlerinden yemem, gördükçe aklıma o kötü tad geliyor...

gofretlerden aldım benim aldıklarımda çok kötüydü sağlığa zararlıda olabilir
    son kullanma tarihi yaklaşmış -geçmemiş-
    ama iyi koşullarda saklanmadığından belki şu an bile yenmemesi gereken durumda olabilir ürünleri.

• yiyecek ürünlerinin outlet i mi olur? çikolatası fazlaymış bilmemneymiş. çikolatası fazla ise koruyucusu da fazladır. sağlığınızın bir değeri yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samsung-İstanbul

quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Bende aldım kekler resmen bozuktu, çikolataların tadı kötüydü...

gofretlerden aldım benim aldıklarımda çok kötüydü sağlığa zararlıda olabilir
    son kullanma tarihi yaklaşmış -geçmemiş-
    ama iyi koşullarda saklanmadığından belki şu an bile yenmemesi gereken durumda olabilir ürünleri.

Aynen sizin de tespit ettiğiniz gibi. Paketi açtım, daha ilk ısırmamda tadının bozuk olduğunu anladım, hemen yanımdaki arkadaşlara test ettirdim, hiçbiri yutamadı, çıkarttı.

Mutlaka sağlığa zararlıdır, zaten başka neden tadı bozuk olabilir ki...

Bozuk ürünleri ucuza satmışsın, sağlığımızla oynamışsın, ne önemi var... Sonuçta biz 3 kuruş az ödedik.

Uzak durun arkadaşlar, sakın gitmeyin bile bu yerlere, zaten normal ürünler standart bakkal fiyatından satılıyor. Ucuz olanlarda bozuk, sorunlu.

Arkadaşın dediği gibi, GIDA'NIN OUTLET'i OLMAZMIŞ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepkurt -- 23 Kasım 2010; 12:55:21 >

• yıllardan beri yeriz.önce halam alırdı bizlere daha sonra da kendim almaya basladım.
    hicbir sorun yaşamadım.

öyle boş beleş saldırmalarla kendinizi kandırırsınız anca.
    orası tırıvırı bir marka degil eger bozuk bir ürün satıldıgını düşünüyorsanız tüketici mahkemesine başvurursunuz.
    koskoca firma bozuk mal satacak kadar salak degildir.
    3 5 sene degil yıllardan beri hizmet veren bir firma(fabirka satış noktası) oldugunu varsayarsak insanları yanlış yönlendirmeye gerek yok!
  • Valla ben bilmem arkadaş, yok yıllardır alıyormuşsunuz da, yok çok memnun kalmışsınız da.. pendik marina'daki ülker shop'tan iki kere alışveriş yaptım, her ikisinde de istisnasız ne aldıysam tadı bozuk çıktı. Son kullanım tarihine 3-4 ay kalmış bir ürün bozuk bir üründür. Besin maddesinin tam belirtilen son kullanım tarihi geldiğinde pat diye bozulacak hali yok, bozulma en az 6 ay öncesinden başlar.. bakmadan almışım hata yaptım, bir daha asla !
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.