Şimdi Ara

Ulkuculerle kavga ettim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
4.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ülkücü olmak kolay ama adam olmak zor. İsteyen gider ülkücü oldum diyen tipitip'ler ile bir ay takılır sonra kendini kral sanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Orijinalden alıntı: SouthPark_Konsol delisi

siz koministler cokmu masumsunsuz çinde mao 70 milyona yakın kişiyi katletti rusyada stalin 6 milyona yakın kişiyi katletti sırf ideolojilerinden farklı oldular diye milletin dini duyguları ile oynadı sözde kominizm altında...abd karşı . sccb ozamanın ortodoksa baglı kilisleri kullandı din afyondur diyip milletin dini duygularını sömürende bolşevik rusya olmadımı yapmayın gözünüzü seviyim... faşistt italyan ırkcısına denir türklere değil türkler milliyetcidir... türkiyede ırkcılık yapanda kafa tascıdır bilmem anlatabildimi... son olarak asıl faşisizme baktıkmı sadece ırk vs üzerinden değil kendısınden başka fikiri begenmeyen ugruna insanlar katlededende faşistir bugün KOminizimde faşisit zihinlerin ürünüdür k bkma savundugunuz ideolojiye eleştiri yaptım lakin... m ağca felan olsun O Konuda haklısınız

Desemki stalinin milyonlarca kişiyi öldürdüğü koca bir yalan, inanmazsın.
    Desemki mao olsada olmasada çinde çok insan ölecekti, inanmazsın, bilmezsin, okumadın, yada hep yanlı kaynaklardan okudun, bilmiyorsun.

Desemki arkadaş çevremin %80 i ülkücü yada daha önce ülkü ocaklarında bulunmuş kişilerden oluşuyor, inanmazsın.
    Desemki komünistlerde vatan ve bayrak sevgisi sandığınızdan çok daha fazladır, bilmezsin cahilsin, çünkü komünizmi sadece türkiyedeki yozlaşmış sol gruplara göre yorumluyorsun.

Kardeş stalin ve maonun neden masum olduğunu yazar mısin gerçekten düsüncelerini ogrenmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunca senelik hayatımda daha bir tane eli kalem tutan,vatanı için çalışan ülkücü görmedim ben.Ben liseye giderken okulda ne kadar işe yaramaz adam varsa hepsi ülkücüydü bütün gün biri bana yan baksada kavga çıkarsam derdinde olan boş beleş adamlar.Etrafta külhanbeyi gibi gezinip,öğretmene bıçak çeken tipler.Ben çok yaşadım gördüm bu olayları onun için bana hiç ülkücülüğü anlatmasın kimse.
    Daha İstiklal marşını okuyamayan elin arabını gittiniz aday olarak çıkardınız daha ne olsun. Bir tarafında elinde nutukla geziyor öbür tarafta islamıcıyım ben diye takılıyor ne olduğu belirsiz bir herif.

Doğuda bayrak indirilirken,PKK anıtları dikilirken nerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor? Yoksa parklarda sevgilisyle el ele tutuşan delikanlıları dövmekten vaktiniz mi kalmıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsychoCircassian

Komunıst gordumu cıl yavrusu gibi dağılan soysuzlar ancak tek kişiye dalarlar boyle

bknz: Ankara DTC de 100 pkklıya dalan 8 ülkücü.
    edit:bu arada ülkü ocakları çay ocaklarına dönmüş durumda 0 icraat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7AE548211 -- 17 Ağustos 2014; 15:55:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsychoCircassian

Komunıst gordumu cıl yavrusu gibi dağılan soysuzlar ancak tek kişiye dalarlar boyle

Ülkücü görünce taş attığı polisin kıçına yapışan çok komünist gördük.Hücre evinde aldığın gazla ülkücülere diklenme sonun konuyu açan troll gibi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tulparr

Eğer vatan, millet ,din ,namus kültür vs. gibi konularda yanlış yaptıysan esaslı Ülkücülerden dayak yersin ki Ellerine sağlık Fakat ;

Yok efendim , karı kız yada saçma sapan şeylerden dövüldüysen onlar ülkücü değildir.Onlar ya ''Ülkücü geçinen '' yada ''Ülkücülerden geçinen tiplerdir .''

Çünkü Gerçekten Ülkücüyüm diyen adamlar şu anda elleri kalem tutan adamlardır , bıçak tutanlar değil.O ülkücülükten geçinenler sokakta cirit atıyor.

Gerçek Ülkücüyüm diyen adam Nizam-ı Alem , İlay-ı Kelimetullah ,ezilmiş Türk halklarına hürriyeti nasıl sağlayıp Turan için neler yapabilirim ? Bilim,fen ve teknikte neler yapıp

vatanımı muasır medeniyet düzenine çıkarabilirim hesabını yapan ''Adamdır'' .

Yukarıda arkadaşın birinin bahsettiği Ülkücülerin barajı geçememesi veya zor geçmesi konusuna gelirsem;

Bilirsiniz ki Peygamber Efendimizin '' Bir elime güneşi diğer elime ayı verseler yinede davamdan vazgeçmem . '' dediği gibi bizimkisi siyasi bir amaçtan çok dava işidir.

Bu davada Yüzde 10-5-25 almışız farketmez.

Dedim ya işte ; particilik işi değil bu, bu dava işidir .

Anlayana . . .

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Steve Perry

quote:

Eğer vatan, millet ,din ,namus kültür vs. gibi konularda yanlış yaptıysan esaslı Ülkücülerden dayak yersin ki Ellerine sağlık Fakat ;

Yok efendim , karı kız yada saçma sapan şeylerden dövüldüysen onlar ülkücü değildir.Onlar ya ''Ülkücü geçinen '' yada ''Ülkücülerden geçinen tiplerdir .''

Çünkü Gerçekten Ülkücüyüm diyen adamlar şu anda elleri kalem tutan adamlardır , bıçak tutanlar değil.O ülkücülükten geçinenler sokakta cirit atıyor.

Gerçek Ülkücüyüm diyen adam Nizam-ı Alem , İlay-ı Kelimetullah ,ezilmiş Türk halklarına hürriyeti nasıl sağlayıp Turan için neler yapabilirim ? Bilim,fen ve teknikte neler yapıp

Yukarıda arkadaşın birinin bahsettiği Ülkücülerin barajı geçememesi veya zor geçmesi konusuna gelirsem;

Bilirsiniz ki Peygamber Efendimizin '' Bir elime güneşi diğer elime ayı verseler yinede davamdan vazgeçmem . '' dediği gibi bizimkisi siyasi bir amaçtan çok dava işidir.

Anlayana . . .

hahahahahaha :)
    ülkücülük kalem işiymiş..
    1968'de cia desteğiyle militan yetiştirmek için açılan komando kampları ne peki ?
    üniversitelerde terör estirenler kimler ? zamanında bombalarla ve otomatik tüfeklerle öğrencilere saldıranlar ? çok değil bir kaç ay önce marmara üniversitesinde bir öğrenciye satırla saldıranlar kimler ?
    abdullah çatlı ?
    mehmet ağar ?
    haluk kırcı ?
    ibrahim çiftçi ?
    yasin hayal ?
    ihsan bal ?
    kontr-gerilla ?
    ve daha niceleri ?
    vatan millet için yapmışlarsa ellerine sağlıkmış... e bunların hepsi vatan millet için yapıldı ? bu adamlar nice insanın hayatını çaldılar o vatan-millet için ? bunlar için de ''ülkücü geçiniyorlar'' dersin şimdi. kusura bakma ama, baktığımız her ülkücü bu tip adamlar. sakın sen ''ülkücü geçiniyor'' olmayasın ? bu söylemini ''gerçek islam bu değil'' diyenlere benzetiyorum. kaçış yolunuz kalmayınca, suratınızıa vurulunca pisliğiniz, kendinizi yüceltip diğerlerini aşağılıyorsunuz bunlar ülkücü geçiniyor vs diyerek.
    yine kusura bakma ama, bilim fen vesaire ırk için yapılmaz. insanlık için yapılır. bir bilim adamı, insanlık için düşünür ve yapar. bu yüzden siz ülkücülerden en fazla böyle eli kanlı mahalle ağaları çıkıyor. gelip bu sokaktaki elemanları savunmaya da kalkma vatan millet için yapmışlarsa ellerine sağlık diye, bu saydığım adamlar da bir zamanlar o sokakta orda burda ahkam kesen zerzevatlardandı.
    ülkücüler eli kanlı faşistlerdir. başka bir şey değil.

Türkiye'de iki düzen vardı seksenlerde.

Bir taraf mevcut düzeni yıkıp yerine sosyalist düzeni getirecekti( Hani sosyalizm veya siyasi anlamda komünizm eşitlikte yani Türkistan Coğrafyasında onlarca masum Müslüman Türkü

katletmişti sizin o taptığınız Lenin ,Stalin denen herifler ,hani adil düzendi ya ondan camiler yıkıldı insanlar zorla klise statükosuna bağlandı.)

Diğer taraf ise rejimi koruyarak devam ettirmek istiyordu.İşte onlar bu vatanın yılmaz bekçileriydi ne Amerikan mandasıyla nede sizler gibi moskofun bayrağını sallandırarak değil , tam

tersine özümüze dönmenin gerekliliğini vurgulayarak bunu yapmayarak istiyordu.

Fakat Kemalizm'i kılıf takan sosyalist monşerler ne yaptı ? Ülkücülere faşist yaftasını takarak halktan milliyetçiliğe karşı olduğunu belli etmemek için Ülkücülüğe karşı cephe altı.

Ciğerlerine hava basılan Mustafa pehlivan oğlu,Daha 16'lık genç Velican oduncu ve nice diğer ülkücü gençler .Sizin o materyalist Allah tanımaz ve adil düzen dediğiniz kirli hayatı egemen kılmak istediğiniz için şehit oldular.

Bilim insanlık için yapılmıyorsa Sovyet döneminde yapılan icatlar neden insanlığın hizmetine sunulmadı ? Madem halkların kardeşliğine inanıyorsunuz Neden Türkistanı(Orta Asya'yı)

yıllarca sömürdünüz dilinizi soyadlarınızı(-ov ekleri :örneğin Ahmedov) külütürünüzü herşeyinizi empoze ettiniz hani siz Emperyalizme karşıydınız ?

Fransada'ki komünistler memleketteki gelir dağılımı dengesizliğini nasıl sona erdiririz diye uğraşırlar.Keza Avrupa Amerika Asya kıtalarında da bu böyledir.

Fakat bizim ülkemizdeki komünistlerde durum farklıdır.Memleketi nasıl böleriz ,nasıl Kürt devletini kurarız hesaplarını yaparlar.

Şimdi sana soruyorum madem halkların kardeşliğine inanıyorsunuz neden Şehit cenazelerinde göremiyoruz sizleride PKK leşlerinin cenazelerinde görüyoruz.

Siz Komünistler Kürt vatandaşlardan çok Kürtçülük yapıyorsunuz faşist olmuyorsunuz.Biz Türk milliyetçiliği yapınca eli kanlı faşist oluyoruz.Asıl siz eli kanlı gizli emperyalist iki yüzlü bir faşistsiniz.

Hrant öldü ermeni öldünüz.Türkten boşalacak zehirli kanı yeni kurulacak Ermeni devletindendedir diyen bir adamın nesini savunur oldunuz.

Hiç bir zaman ırkçı olmadım.Beyaz siyah melez Alman,Arap farketmedi.Fakat bu vatana karşı olana her zaman dik durmuşumdur.Ülkücü hareket ırkçı değildir.

Bizde yanlış yok mu kesinlikle var bunu beyan ettim fakat tam anlayamamışın.Meydan boş kaldı ,boş kalıncada it çakal oldu .
    Abdullah çatlıyı ,Yeşili unutmuşun.Bu adamlar senin yurt dışında diplomatlarını öldüren Asala'yı çökertti (çatlı)o zaman bu vatanperver komünist yoldaşlar neredeydi ?
    Yeşil'e gelirsem o adam Doğuda PKK nın korkulu rüyasıydı devlet bunun için ülkücüleri kullandı bu kadar basit ve net fakat bunu sen borçlusun bunlara .

Sosyalistlerde ise durum farklı değil,özellikle yeni yetme sosyalistlerde çevreden görüyoruz ;

20 tl Che tişötrü
    10 tl Fidel imzalı bileklik
    10 lira companero adlı kitap
    10 lira puro ve uzun sakal ve şapka .Bitti tamam artık komünistsin.Sırf üniversitelerde daha batıcı görünmek daha modern görünmek adına Komünist manifestonun adını duymamış adamlar geliyor bana en kral sosyalistlik taslıyor.

Bi laf vardır Üniversitede kız kaldırmak için komünist olacaksın diye aynı sizinkide o hesap gösterişten başka birşey değil.

Ha bu sosyalistlerin çoğunun altında nike ayakkabı yolda fakiri görseler para vermeyecek derecede bencillik ve marka giyinme hastalığı var, Artık sosyalist oldun genç adam çıkıp Kızılaya Ok meydanına polise taş atabilirsin. Aman fakat facebook da Kızılay'da diye etiketlemeyi unutma 1 mayısta ;)
    İşte sizin o basmalıp görüşünüz bu !.

Edit: Okuyanlar için İmla hatalarını uzatmamak için ellemiyorum.

seksenler ajitasyonları.. bunlar sökmüyor artık. seksenler öncesinden beri bu halkı açlığa yoksulluğa mahkum eden adaleti hiçe sayan devletn her kademesine kendi adamlarını koyan, muhalif sesi kanla susturmaya çalışan, nice faili meçhullere karışmış, toplu katliamların yapıldığı bir iktidara karşı bizler, başka bir hayatın mümkün olduğunu savunuyorduk. okullarda, mahallelerde, fabrikalarda, iş yerlerinde her yerde gittikçe büyüyen bir sol dalga vardı ve bunu bastırmak için topluma feodal prangalarından kurtulamamış türklük-islamcılık ideolojisi teslim edildi. komünizmle mücadele dernekleri kuruldu, komando kampları açıldı, maraş olayları oldu, bahçelievler katliamı oldu, okullar işgal edildi, nice insanın hayatı çalındı. kutuplaşmayı yaratan, elinde silah, solcu gördüğünü vuran o ülkücüler tarafından hazırlandı. sağ sol çatışması değil, faşist terörü vardı. bunun yanında, ideolojik karalama kampanyaları başlatıldı. insanlar komünizmin ne demek olduğunu bilmemesine rağmen tiksinerek bakar oldu. efendim stalin 500 milyon insan öldürdü mao da ulan sem nisin ben bi milyar insan öldürücem dediye döndü olay. bu olayların hepsi ideolojik karalamadır. gerçek delilleri olmamasının yanında, aksi delilleri bolca vardır. bu ideolojik karalamanın ne hale geldiğini mesajına bakarak da anlayabilirsin, önce kemalist sosyalistler diyorsun, sonra gelip kürtçüler bölücüler vs diyorsun. ben kürtçü değilim. bölücü de değilim. senin sandığın gibi che tişörtü giyip kız tavlamaya da çalışmıyorum. sense sadece verecek cevabın olmayınca çıkıp eskiden kalma ajitasyonları çekiyorsun, kendi ''ülküdaş''larına yaptığın gibi kendini yüceltip diğerlerini yaftalıyorsun. ne amerikan mandası ne moskof mandasıymış :) burada beni güldürmeyi başardın, vatanın yılmaz kalesi! :)
     Ulkuculerle kavga ettim

@southpark_konsol delisi : yukarıda bahsettim sosyalizme stalin ve mao üzerinden düzenlenen karalama kampanyasından. bir insanın yahudi olması kötü bir şey değildir. önemli olan olan o kitapta neler yazdığıdır. önce buna bir bakıp ona göre düşüncelerini şekillendirmen daha iyi olur. marx yahudi bankerler gibi parasının sefasını süren biri değildi. zaten ekonomik ilişkileri en mantıklı biçimde açıklamış ve paranın insan ve toplum hayatı üzerinde ne denli ayrıştırıcı bir araç olduğunu apaçık gözler önüne sermiştir. çocukların açlıktan olmüş ve hayatı boyunca sefalet içinde yaşamıştır. bence sosyalizmin-komünizmin ne demek olduğunu iyice anlarsan aslında kime karşı kimin oyun yaptığını daha iyi anlarsın. eğer dinlemeye niyetin varsa anlatabilirim elimden geldiğince.

• MHP nin varlığı ülkeye gerekli ancak ülkü ocakları artık vasfını yitirdi.
  • quote:

Anlayana . . .

+1 her kelimesi doğru helal

• forumda ülkücü karşıtı mesaj yazınca siliniyor da demek :) ee adminler neden insanların öldürülmesini savunan ülkücülerin mesajını silmediniz ?
    burdan sonra buraya yazmayacağım zaten gerekenleri söyledim, söylediklerim de siliniyor. anlamak isteyen bir şeyler çıkarır. soracağı şeyler olanlara da elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. özelden yazabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Ülkücüler kalem tutuyormuş.

Ülkücüler ipsiz sapsız, Türk tarihinden bir haber abuk subuk tiplerdir.

Ayrıca hem Turan deyip hem İslamcı nasıl olunuyor arkadaşlar?

Japonları, Moğolları, Gagavuzları, Oğuzları, Macarları ve diğer İslam olmayan Turan milletlerini ne yapacak Bu Türk İslamci gençler?

Oğlum davanız kendi içinde çelişiyor.

Türkçülük ve Türkçüler Ülkücülerden on kat iyidir. Elleri kalem tutan onlardır. Türk tarihini ciddi manada bilirler. Atsız gibi, Gökalp gibi, Atatürk gibi, Togan gibi isimler Türkçüler arasından yetişmiştir.

Ülkücüler kimi yetiştirmiş Çatlı'yı mı? lol.gif]

Sizlerde yakın zamanlarda türediniz. Dinsiz bir milliyetçliliği asla kabul etmiyoruz .Biz sizin gibi kutsal değerlere saldırıp milliyetçilik yapmıyoruz.Başbuğ'un alternatifi olarak Atsız Ata'yı çıkardınız . Sizin yaptığınız millietçi kesimi bölmekten başka birşey değildir.Böyle oyunlara gelmeyeceğiz

İslamın temelinde İlayı Kelimetullah yani Allah'ın adını ve sıfatlarını dünyanın dört bir yanına yaymaktır.Bu her müslamanın görevidir.Yeni piyasaya çıkan Türkçü gençler bunu algılayamadı o ayrı.
    Ülkücülüğün temelindede İlayı kelimetullah olduğu için Tunguzlar moğollar japonlar macarları İslam ile tebliğ etmek bizim görevimizdir.

Önce Turan ,Sonra Türk İslam birliği. . . Merdivenin basamaklarını düşün.

Türkçü gençlerin tarihi iyi bildiği kısmına gelirsen sana kesinlikle katılırım.Çünkü Türkçü gençler daha çok varlıklı ve elinde imkan olan babası iyi derece gelir alan adamlar.
    Ülkücü kitle biraz daha romantik milliyetçi anadolu çocukları diyebiliriz.Ondan geliyor bu fark.

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Orijinalden alıntı: SouthPark_Konsol delisi

siz koministler cokmu masumsunsuz çinde mao 70 milyona yakın kişiyi katletti rusyada stalin 6 milyona yakın kişiyi katletti sırf ideolojilerinden farklı oldular diye milletin dini duyguları ile oynadı sözde kominizm altında...abd karşı . sccb ozamanın ortodoksa baglı kilisleri kullandı din afyondur diyip milletin dini duygularını sömürende bolşevik rusya olmadımı yapmayın gözünüzü seviyim... faşistt italyan ırkcısına denir türklere değil türkler milliyetcidir... türkiyede ırkcılık yapanda kafa tascıdır bilmem anlatabildimi... son olarak asıl faşisizme baktıkmı sadece ırk vs üzerinden değil kendısınden başka fikiri begenmeyen ugruna insanlar katlededende faşistir bugün KOminizimde faşisit zihinlerin ürünüdür k bkma savundugunuz ideolojiye eleştiri yaptım lakin... m ağca felan olsun O Konuda haklısınız

Desemki stalinin milyonlarca kişiyi öldürdüğü koca bir yalan, inanmazsın.
    Desemki mao olsada olmasada çinde çok insan ölecekti, inanmazsın, bilmezsin, okumadın, yada hep yanlı kaynaklardan okudun, bilmiyorsun.

Desemki arkadaş çevremin %80 i ülkücü yada daha önce ülkü ocaklarında bulunmuş kişilerden oluşuyor, inanmazsın.
    Desemki komünistlerde vatan ve bayrak sevgisi sandığınızdan çok daha fazladır, bilmezsin cahilsin, çünkü komünizmi sadece türkiyedeki yozlaşmış sol gruplara göre yorumluyorsun.

heisenberg'in ünlü meth'i mi yoksa bonzai mi
    oturduğu yerden dünyanın en büyük katillerinden 2'sini masum yaptı adam.

• quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

quote:

Anlayana . . .

Türkçüler ile ülkücüleri karıştırmışsın.Eli kalem tutan, bilime önem veren ülkücü ha

Gerçek ülkücüler ve ütopik ülkcüleri ele aldım.Türkçüler kitap okuma bilim konusunda takdir ederim ki bir numara daha öndedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Steve Perry

forumda ülkücü karşıtı mesaj yazınca siliniyor da demek :) ee adminler neden insanların öldürülmesini savunan ülkücülerin mesajını silmediniz ?
    burdan sonra buraya yazmayacağım zaten gerekenleri söyledim, söylediklerim de siliniyor. anlamak isteyen bir şeyler çıkarır. soracağı şeyler olanlara da elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. özelden yazabilirsiniz.

Ülkücüler adam öldürüyor sol guruplar masum tamam.biji biji serok apo yaz tam olsun.Kürtten çok kürtçülük yapan fakir insanların umudu proloterya kardeşim benim:)
  • quote:

Anlayana . . .

Şu Zamandaki Ülkücüler Kendilerini Faşist Gibi Tanıtıyorlar Ve Adolf Hitler Gibi Kendilerine Küfür Ettirtiyorlar Arkadaş Din Konusuna Gelince Eğer Arkadaş Böyle Birşey Yapmışşsa Ellerine Sağlık Ancak İnsanda Özgürlük Denen Birşey Vardır Herkes Kendi Görüşünü Söyler Şahsen Ben Bu Devletten Memnun Değilim Hiç Bir Zamanda Kalmayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: CahilinAvukatiPrazerlatif

quote:

Anlayana . . .

Şu Zamandaki Ülkücüler Kendilerini Faşist Gibi Tanıtıyorlar Ve Adolf Hitler Gibi Kendilerine Küfür Ettirtiyorlar Arkadaş Din Konusuna Gelince Eğer Arkadaş Böyle Birşey Yapmışşsa Ellerine Sağlık Ancak İnsanda Özgürlük Denen Birşey Vardır Herkes Kendi Görüşünü Söyler Şahsen Ben Bu Devletten Memnun Değilim Hiç Bir Zamanda Kalmayacağım

özgülük başka insanın özgürlüğünü kısıtladığımız zaman biter.
    Milli manevi değerlere hakaret etseniz Anadolunun çeşitli yerlerinden sünni alevi farketmez tepki görürsünüz.

Faşişt gibi gösterenler ülkücülerdir evet fakat buda bizim suçumuzdur haklısın yanlış insanları ocaklarda büyüttüğümüz için.

Saygılarımla .

• muhafazakarım ve ülkücüyüm.ülkücü olmak illa mhpli olmak değildir.sevmediğimiz akpnin içinde ülkücüler de var.bu arada mantıklı konuşup siyasi veya dini forumda beni susturan tek bir kominist kürt ermeni dönmesi heval görmedim.Atatürkü severim.Atatürkçü geçinen milletini sevenlere faşist diyip Atatürkü kullanan tiplerden nefret ederim.

dışarda da sizin o cesur dediğiniz terörist koministleri maskesiz görmedim.onlar gece kuşu.sadece kalabalıkta artislik yapan zihniyet.pkknın içinde de zaten çoğu kominist geçinen zerdüşt krolarıdır.gerçi şafilerini de sevmem.
  • stefansalvatore S kullanıcısına yanıt
    Devletini Koruyup Kolluyorsun Arkadaş Anladım Kürtlere Gidin Diyorsunuz Onuda Anladım Peki Siz Siz Olsaydınızda Ataydınız Bizi ?? Devlet , Devlet Diye Övünüyorsunuz Ancak Ne Çabuk Unutuyorsun Tarihi Birazda Atatürk Dönemindeki Kürtleri Araştırda Gör Yeni Türkiye Cumhuriyeti Devleti Adını Aldıktan Sonra Sizi Bizi Kandıran Biz Miydik ? Şuan Başka İnsan Geliyor Amerikalı Yunanlı Fransalı Ay Ne Tatlı Ne Hoş Ancak Tarihini Açıpta Bakmamışsın Ve Ülkücü Diyorsun ? sosyal eşitsizliği kaldırmak isteyen, maddiyatın ve sosyal adaletin eşit dağılımını destekleyen siyasi bir kavramdır Solculuk Sen Tabi Sonra Suriyeliler Neden Gelmiş Ülkeye De Sonrada Ülkücüler Böyle Değil Diyorsun Allah İçin Bırak Dalga Geç me Benle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CahilinAvukatiPrazerlatif -- 17 Ağustos 2014; 17:07:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

muhafazakarım ve ülkücüyüm.ülkücü olmak illa mhpli olmak değildir.sevmediğimiz akpnin içinde ülkücüler de var.bu arada mantıklı konuşup siyasi veya dini forumda beni susturan tek bir kominist kürt ermeni dönmesi heval görmedim.Atatürkü severim.Atatürkçü geçinen milletini sevenlere faşist diyip Atatürkü kullanan tiplerden nefret ederim.

dışarda da sizin o cesur dediğiniz terörist koministleri maskesiz görmedim.onlar gece kuşu.sadece kalabalıkta artislik yapan zihniyet.pkknın içinde de zaten çoğu kominist geçinen zerdüşt krolarıdır.gerçi şafilerini de sevmem.

Şimdi ben Atatürkçüyüm ve milletimi seviyorum onun ilkelerini temel alarak yaşıyorum bana faşist mi diyeceksiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Just12

quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

muhafazakarım ve ülkücüyüm.ülkücü olmak illa mhpli olmak değildir.sevmediğimiz akpnin içinde ülkücüler de var.bu arada mantıklı konuşup siyasi veya dini forumda beni susturan tek bir kominist kürt ermeni dönmesi heval görmedim.Atatürkü severim.Atatürkçü geçinen milletini sevenlere faşist diyip Atatürkü kullanan tiplerden nefret ederim.

Şimdi ben Atatürkçüyüm ve milletimi seviyorum onun ilkelerini temel alarak yaşıyorum bana faşist mi diyeceksiniz?

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: Just12

quote:

Orijinalden alinti: stefansalvatore

muhafazakarim ve ülkücüyüm.ülkücü olmak illa mhpli olmak degildir.sevmedigimiz akpnin içinde ülkücüler de var.bu arada mantikli konusup siyasi veya dini forumda beni susturan tek bir kominist kürt ermeni dönmesi heval görmedim.Atatürkü severim.Atatürkçü geçinen milletini sevenlere fasist diyip Atatürkü kullanan tiplerden nefret ederim.

disarda da sizin o cesur dediginiz terörist koministleri maskesiz görmedim.onlar gece kusu.sadece kalabalikta artislik yapan zihniyet.pkknin içinde de zaten çogu kominist geçinen zerdüst krolaridir.gerçi safilerini de sevmem.

Simdi ben Atatürkçüyüm ve milletimi seviyorum onun ilkelerini temel alarak yasiyorum bana fasist mi diyeceksiniz?

Peki Sen Kendi Soyunu Üstün Görüyor musun? (Sadece Kendi Türkiyeyi Baz Al)
     Ulkuculerle kavga ettim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.