Şimdi Ara

Ulkuculerle kavga ettim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
4.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Just12

quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

muhafazakarım ve ülkücüyüm.ülkücü olmak illa mhpli olmak değildir.sevmediğimiz akpnin içinde ülkücüler de var.bu arada mantıklı konuşup siyasi veya dini forumda beni susturan tek bir kominist kürt ermeni dönmesi heval görmedim.Atatürkü severim.Atatürkçü geçinen milletini sevenlere faşist diyip Atatürkü kullanan tiplerden nefret ederim.

dışarda da sizin o cesur dediğiniz terörist koministleri maskesiz görmedim.onlar gece kuşu.sadece kalabalıkta artislik yapan zihniyet.pkknın içinde de zaten çoğu kominist geçinen zerdüşt krolarıdır.gerçi şafilerini de sevmem.

Şimdi ben Atatürkçüyüm ve milletimi seviyorum onun ilkelerini temel alarak yaşıyorum bana faşist mi diyeceksiniz?

ben öyle bişey mi demişim.genellikle sol kesim kürtlerden bahsediyorum özellikle koministlerinden.bunlar genelde karşı tarafa hep faşist damgası yapıştırıyo.yeter ki ülkeni sevme bunlara göre ermeni soykırımı da vardır.milliyetçilik de yapmayacaksın hep ezik kalıcaksın.bunlar Atatürkü kullanan Türk olmayan insanlar çünkü yediremiyolar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Just12

quote:

muhafazakarım ve ülkücüyüm.ülkücü olmak illa mhpli olmak değildir.sevmediğimiz akpnin içinde ülkücüler de var.bu arada mantıklı konuşup siyasi veya dini forumda beni susturan tek bir kominist kürt ermeni dönmesi heval görmedim.Atatürkü severim.Atatürkçü geçinen milletini sevenlere faşist diyip Atatürkü kullanan tiplerden nefret ederim.

dışarda da sizin o cesur dediğiniz terörist koministleri maskesiz görmedim.onlar gece kuşu.sadece kalabalıkta artislik yapan zihniyet.pkknın içinde de zaten çoğu kominist geçinen zerdüşt krolarıdır.gerçi şafilerini de sevmem.

Şimdi ben Atatürkçüyüm ve milletimi seviyorum onun ilkelerini temel alarak yaşıyorum bana faşist mi diyeceksiniz?

ben öyle bişey mi demişim.genellikle sol kesim kürtlerden bahsediyorum özellikle koministlerinden.bunlar genelde karşı tarafa hep faşist damgası yapıştırıyo.yeter ki ülkeni sevme bunlara göre ermeni soykırımı da vardır.milliyetçilik de yapmayacaksın hep ezik kalıcaksın.bunlar Atatürkü kullanan Türk olmayan insanlar çünkü yediremiyolar.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: stefansalvatore

quote:

Orijinalden alinti: Just12

quote:

muhafazakarim ve ülkücüyüm.ülkücü olmak illa mhpli olmak degildir.sevmedigimiz akpnin içinde ülkücüler de var.bu arada mantikli konusup siyasi veya dini forumda beni susturan tek bir kominist kürt ermeni dönmesi heval görmedim.Atatürkü severim.Atatürkçü geçinen milletini sevenlere fasist diyip Atatürkü kullanan tiplerden nefret ederim.

disarda da sizin o cesur dediginiz terörist koministleri maskesiz görmedim.onlar gece kusu.sadece kalabalikta artislik yapan zihniyet.pkknin içinde de zaten çogu kominist geçinen zerdüst krolaridir.gerçi safilerini de sevmem.

Simdi ben Atatürkçüyüm ve milletimi seviyorum onun ilkelerini temel alarak yasiyorum bana fasist mi diyeceksiniz?

ben öyle bisey mi demisim.genellikle sol kesim kürtlerden bahsediyorum özellikle koministlerinden.bunlar genelde karsi tarafa hep fasist damgasi yapistiriyo.yeter ki ülkeni sevme bunlara göre ermeni soykirimi da vardir.milliyetçilik de yapmayacaksin hep ezik kalicaksin.bunlar Atatürkü kullanan Türk olmayan insanlar çünkü yediremiyolar.

Hocam Sen ?imdi Diyorsunki devletsiz bir toplumsal düzen olmaz Ki Bizde Biliyoruz Ancak Devlet Do?uyu Resmen Byrakmy? Ba?ymsyz Yapmy? Ben ?ahsen Diyarbakyrda Ya?yyorum Ve Sanki Diyarbakyr Kendi Ba?yna Bir Ülke Devlet Kafasynda olayy bitirmi? arkada? ?imdi bana kominist kürtlerden bahsediyorsun açykça desne PKK ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CahilinAvukatiPrazerlatif

quote:

quote:

Orijinalden alinti: Just12

quote:

muhafazakarim ve ülkücüyüm.ülkücü olmak illa mhpli olmak degildir.sevmedigimiz akpnin içinde ülkücüler de var.bu arada mantikli konusup siyasi veya dini forumda beni susturan tek bir kominist kürt ermeni dönmesi heval görmedim.Atatürkü severim.Atatürkçü geçinen milletini sevenlere fasist diyip Atatürkü kullanan tiplerden nefret ederim.

disarda da sizin o cesur dediginiz terörist koministleri maskesiz görmedim.onlar gece kusu.sadece kalabalikta artislik yapan zihniyet.pkknin içinde de zaten çogu kominist geçinen zerdüst krolaridir.gerçi safilerini de sevmem.

Simdi ben Atatürkçüyüm ve milletimi seviyorum onun ilkelerini temel alarak yasiyorum bana fasist mi diyeceksiniz?

ben öyle bisey mi demisim.genellikle sol kesim kürtlerden bahsediyorum özellikle koministlerinden.bunlar genelde karsi tarafa hep fasist damgasi yapistiriyo.yeter ki ülkeni sevme bunlara göre ermeni soykirimi da vardir.milliyetçilik de yapmayacaksin hep ezik kalicaksin.bunlar Atatürkü kullanan Türk olmayan insanlar çünkü yediremiyolar.

Hocam Sen ?imdi Diyorsunki devletsiz bir toplumsal düzen olmaz Ki Bizde Biliyoruz Ancak Devlet Do?uyu Resmen Byrakmy? Ba?ymsyz Yapmy? Ben ?ahsen Diyarbakyrda Ya?yyorum Ve Sanki Diyarbakyr Kendi Ba?yna Bir Ülke Devlet Kafasynda olayy bitirmi? arkada? ?imdi bana kominist kürtlerden bahsediyorsun açykça desne PKK ?

pkk veya dhkpc farketmez.hepsi aynı.herkesi savundular gay lezbiyen yeri geldi hrantçı oldular bi Türk olamadılar.zaten diyarbakırda arap da çok orası da başka bi konu.

• stefansalvatore S kullanıcısına yanıt
    Gay Lezbiyen Konu Nerden Nereye Geldi Eğer Sen Gelip Burda Gayım Dersen Seni Öldürürler Bunu Kimsede Savunmadı :D Ve Diyarbakırda Arap Çok Demişsin :D Buna Gülüyorum Heralde Sen Bizi Araplardan Sandın ?
  • Bazen günahım neydi de bu coğrafyada doğdum diyorum.

Ülkücülük, Turancılık... Modası geçti bunların, anlayın artık. Sene oldu 2014. Milliyetçilik artık tutmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steve Perry

quote:

Orijinalden alıntı: Tulparr

quote:

Orijinalden alıntı: Steve Perry

quote:

Orijinalden alıntı: Tulparr

Eğer vatan, millet ,din ,namus kültür vs. gibi konularda yanlış yaptıysan esaslı Ülkücülerden dayak yersin ki Ellerine sağlık Fakat ;

Yok efendim , karı kız yada saçma sapan şeylerden dövüldüysen onlar ülkücü değildir.Onlar ya ''Ülkücü geçinen '' yada ''Ülkücülerden geçinen tiplerdir .''

Çünkü Gerçekten Ülkücüyüm diyen adamlar şu anda elleri kalem tutan adamlardır , bıçak tutanlar değil.O ülkücülükten geçinenler sokakta cirit atıyor.

Gerçek Ülkücüyüm diyen adam Nizam-ı Alem , İlay-ı Kelimetullah ,ezilmiş Türk halklarına hürriyeti nasıl sağlayıp Turan için neler yapabilirim ? Bilim,fen ve teknikte neler yapıp

vatanımı muasır medeniyet düzenine çıkarabilirim hesabını yapan ''Adamdır'' .

Yukarıda arkadaşın birinin bahsettiği Ülkücülerin barajı geçememesi veya zor geçmesi konusuna gelirsem;

Bilirsiniz ki Peygamber Efendimizin '' Bir elime güneşi diğer elime ayı verseler yinede davamdan vazgeçmem . '' dediği gibi bizimkisi siyasi bir amaçtan çok dava işidir.

Bu davada Yüzde 10-5-25 almışız farketmez.

Dedim ya işte ; particilik işi değil bu, bu dava işidir .

Anlayana . . .

hahahahahaha :)
    ülkücülük kalem işiymiş..
    1968'de cia desteğiyle militan yetiştirmek için açılan komando kampları ne peki ?
    üniversitelerde terör estirenler kimler ? zamanında bombalarla ve otomatik tüfeklerle öğrencilere saldıranlar ? çok değil bir kaç ay önce marmara üniversitesinde bir öğrenciye satırla saldıranlar kimler ?
    abdullah çatlı ?
    mehmet ağar ?
    haluk kırcı ?
    ibrahim çiftçi ?
    yasin hayal ?
    ihsan bal ?
    kontr-gerilla ?
    ve daha niceleri ?
    vatan millet için yapmışlarsa ellerine sağlıkmış... e bunların hepsi vatan millet için yapıldı ? bu adamlar nice insanın hayatını çaldılar o vatan-millet için ? bunlar için de ''ülkücü geçiniyorlar'' dersin şimdi. kusura bakma ama, baktığımız her ülkücü bu tip adamlar. sakın sen ''ülkücü geçiniyor'' olmayasın ? bu söylemini ''gerçek islam bu değil'' diyenlere benzetiyorum. kaçış yolunuz kalmayınca, suratınızıa vurulunca pisliğiniz, kendinizi yüceltip diğerlerini aşağılıyorsunuz bunlar ülkücü geçiniyor vs diyerek.
    yine kusura bakma ama, bilim fen vesaire ırk için yapılmaz. insanlık için yapılır. bir bilim adamı, insanlık için düşünür ve yapar. bu yüzden siz ülkücülerden en fazla böyle eli kanlı mahalle ağaları çıkıyor. gelip bu sokaktaki elemanları savunmaya da kalkma vatan millet için yapmışlarsa ellerine sağlık diye, bu saydığım adamlar da bir zamanlar o sokakta orda burda ahkam kesen zerzevatlardandı.
    ülkücüler eli kanlı faşistlerdir. başka bir şey değil.

Türkiye'de iki düzen vardı seksenlerde.

Bir taraf mevcut düzeni yıkıp yerine sosyalist düzeni getirecekti( Hani sosyalizm veya siyasi anlamda komünizm eşitlikte yani Türkistan Coğrafyasında onlarca masum Müslüman Türkü

katletmişti sizin o taptığınız Lenin ,Stalin denen herifler ,hani adil düzendi ya ondan camiler yıkıldı insanlar zorla klise statükosuna bağlandı.)

Diğer taraf ise rejimi koruyarak devam ettirmek istiyordu.İşte onlar bu vatanın yılmaz bekçileriydi ne Amerikan mandasıyla nede sizler gibi moskofun bayrağını sallandırarak değil , tam

tersine özümüze dönmenin gerekliliğini vurgulayarak bunu yapmayarak istiyordu.

Fakat Kemalizm'i kılıf takan sosyalist monşerler ne yaptı ? Ülkücülere faşist yaftasını takarak halktan milliyetçiliğe karşı olduğunu belli etmemek için Ülkücülüğe karşı cephe altı.

Ciğerlerine hava basılan Mustafa pehlivan oğlu,Daha 16'lık genç Velican oduncu ve nice diğer ülkücü gençler .Sizin o materyalist Allah tanımaz ve adil düzen dediğiniz kirli hayatı egemen kılmak istediğiniz için şehit oldular.

Bilim insanlık için yapılmıyorsa Sovyet döneminde yapılan icatlar neden insanlığın hizmetine sunulmadı ? Madem halkların kardeşliğine inanıyorsunuz Neden Türkistanı(Orta Asya'yı)

yıllarca sömürdünüz dilinizi soyadlarınızı(-ov ekleri :örneğin Ahmedov) külütürünüzü herşeyinizi empoze ettiniz hani siz Emperyalizme karşıydınız ?

Fransada'ki komünistler memleketteki gelir dağılımı dengesizliğini nasıl sona erdiririz diye uğraşırlar.Keza Avrupa Amerika Asya kıtalarında da bu böyledir.

Fakat bizim ülkemizdeki komünistlerde durum farklıdır.Memleketi nasıl böleriz ,nasıl Kürt devletini kurarız hesaplarını yaparlar.

Şimdi sana soruyorum madem halkların kardeşliğine inanıyorsunuz neden Şehit cenazelerinde göremiyoruz sizleride PKK leşlerinin cenazelerinde görüyoruz.

Siz Komünistler Kürt vatandaşlardan çok Kürtçülük yapıyorsunuz faşist olmuyorsunuz.Biz Türk milliyetçiliği yapınca eli kanlı faşist oluyoruz.Asıl siz eli kanlı gizli emperyalist iki yüzlü bir faşistsiniz.

Hrant öldü ermeni öldünüz.Türkten boşalacak zehirli kanı yeni kurulacak Ermeni devletindendedir diyen bir adamın nesini savunur oldunuz.

Hiç bir zaman ırkçı olmadım.Beyaz siyah melez Alman,Arap farketmedi.Fakat bu vatana karşı olana her zaman dik durmuşumdur.Ülkücü hareket ırkçı değildir.

Bizde yanlış yok mu kesinlikle var bunu beyan ettim fakat tam anlayamamışın.Meydan boş kaldı ,boş kalıncada it çakal oldu .
    Abdullah çatlıyı ,Yeşili unutmuşun.Bu adamlar senin yurt dışında diplomatlarını öldüren Asala'yı çökertti (çatlı)o zaman bu vatanperver komünist yoldaşlar neredeydi ?
    Yeşil'e gelirsem o adam Doğuda PKK nın korkulu rüyasıydı devlet bunun için ülkücüleri kullandı bu kadar basit ve net fakat bunu sen borçlusun bunlara .

Sosyalistlerde ise durum farklı değil,özellikle yeni yetme sosyalistlerde çevreden görüyoruz ;

20 tl Che tişötrü
    10 tl Fidel imzalı bileklik
    10 lira companero adlı kitap
    10 lira puro ve uzun sakal ve şapka .Bitti tamam artık komünistsin.Sırf üniversitelerde daha batıcı görünmek daha modern görünmek adına Komünist manifestonun adını duymamış adamlar geliyor bana en kral sosyalistlik taslıyor.

Bi laf vardır Üniversitede kız kaldırmak için komünist olacaksın diye aynı sizinkide o hesap gösterişten başka birşey değil.

Ha bu sosyalistlerin çoğunun altında nike ayakkabı yolda fakiri görseler para vermeyecek derecede bencillik ve marka giyinme hastalığı var, Artık sosyalist oldun genç adam çıkıp Kızılaya Ok meydanına polise taş atabilirsin. Aman fakat facebook da Kızılay'da diye etiketlemeyi unutma 1 mayısta ;)
    İşte sizin o basmalıp görüşünüz bu !.

Edit: Okuyanlar için İmla hatalarını uzatmamak için ellemiyorum.

seksenler ajitasyonları.. bunlar sökmüyor artık. seksenler öncesinden beri bu halkı açlığa yoksulluğa mahkum eden adaleti hiçe sayan devletn her kademesine kendi adamlarını koyan, muhalif sesi kanla susturmaya çalışan, nice faili meçhullere karışmış, toplu katliamların yapıldığı bir iktidara karşı bizler, başka bir hayatın mümkün olduğunu savunuyorduk. okullarda, mahallelerde, fabrikalarda, iş yerlerinde her yerde gittikçe büyüyen bir sol dalga vardı ve bunu bastırmak için topluma feodal prangalarından kurtulamamış türklük-islamcılık ideolojisi teslim edildi. komünizmle mücadele dernekleri kuruldu, komando kampları açıldı, maraş olayları oldu, bahçelievler katliamı oldu, okullar işgal edildi, nice insanın hayatı çalındı. kutuplaşmayı yaratan, elinde silah, solcu gördüğünü vuran o ülkücüler tarafından hazırlandı. sağ sol çatışması değil, faşist terörü vardı. bunun yanında, ideolojik karalama kampanyaları başlatıldı. insanlar komünizmin ne demek olduğunu bilmemesine rağmen tiksinerek bakar oldu. efendim stalin 500 milyon insan öldürdü mao da ulan sem nisin ben bi milyar insan öldürücem dediye döndü olay. bu olayların hepsi ideolojik karalamadır. gerçek delilleri olmamasının yanında, aksi delilleri bolca vardır. bu ideolojik karalamanın ne hale geldiğini mesajına bakarak da anlayabilirsin, önce kemalist sosyalistler diyorsun, sonra gelip kürtçüler bölücüler vs diyorsun. ben kürtçü değilim. bölücü de değilim. senin sandığın gibi che tişörtü giyip kız tavlamaya da çalışmıyorum. sense sadece verecek cevabın olmayınca çıkıp eskiden kalma ajitasyonları çekiyorsun, kendi ''ülküdaş''larına yaptığın gibi kendini yüceltip diğerlerini yaftalıyorsun. ne amerikan mandası ne moskof mandasıymış :) burada beni güldürmeyi başardın, vatanın yılmaz kalesi! :)
     Ulkuculerle kavga ettim

@southpark_konsol delisi : yukarıda bahsettim sosyalizme stalin ve mao üzerinden düzenlenen karalama kampanyasından. bir insanın yahudi olması kötü bir şey değildir. önemli olan olan o kitapta neler yazdığıdır. önce buna bir bakıp ona göre düşüncelerini şekillendirmen daha iyi olur. marx yahudi bankerler gibi parasının sefasını süren biri değildi. zaten ekonomik ilişkileri en mantıklı biçimde açıklamış ve paranın insan ve toplum hayatı üzerinde ne denli ayrıştırıcı bir araç olduğunu apaçık gözler önüne sermiştir. çocukların açlıktan olmüş ve hayatı boyunca sefalet içinde yaşamıştır. bence sosyalizmin-komünizmin ne demek olduğunu iyice anlarsan aslında kime karşı kimin oyun yaptığını daha iyi anlarsın. eğer dinlemeye niyetin varsa anlatabilirim elimden geldiğince.

Helal olsun yoldaş. Bizim ülkemize kürt milliyetçileri ve çakma sosyalistler değil senin gibi insanlar lazım. İnsanların komünizme öcü gibi bakmasını çok iyi açıklamışsın. Örgütlenememizin sebeplerinden biri de budur. Diğeri de kendini komünist sanan ideolojilerden bihaber atatürkçülerdir.

• Tulparr kullanıcısına yanıt
    sosyalist değilim öncelikle belirteyim. 80 öncesi savaşı siz kazandınız. sonuçta darbede, sosyalistler saf dışı bırakıldı. ülkücüler de çok işkence gördüler tabi ki, ama yıkılan sol oldu. kavramsal olarak bile yıkıldı sol. dinsizlik, karısını paylaşma, tek düze bir hayat gibi bilinir solculuk hala iç anadolu kesiminde. hala şu an, "mini etekliler solcudur","kız kemalistse verebilir" gibi düşünceler pek çok cahilin aklının içinde. niyet okumayı sevmesem de bu dediğim böyle yani içten içe biliyoruz.

girizgahtan sonra geleyim sadede, sosyalist düşünceyi anti propaganda ile mahveden iki tane şey var bu topraklarda. birincisi, abd propagandası; dönem hükümetleri de bunu destekledi zaten. ikincisi ise ülkücü hareketin ideolojik ve eylemci yaklaşımları. her ne olursa olsun, ülkücülerin farkında olmadan da olsa abd ye hizmet ettiği bilinen bir gerçek. ve karşınıza hep çıkacak maalesef.

not: öte yandan dönemin sosyalist akımları da, sovyet ve çin yanlıları da; sovyet ve çinin kendisi de, lenin de, stalin de bu topraklarda olmasını istemediğim; yetersiz ve sonunda diktatörleşmesi kesin olan insanlardır/düşünce akımlarıdır.

ama bitip giden sol düşünce yerini, elinde i padinden feminizmi savunan 19 yaşındaki kızlara kaldı. gitse tecavüze uğrayabileceği söz konusu olan terör örgütlerini savunmaya kaldı.
    kısaca topyekün kullanılmışız zamanında ne diyim..

edit: yukarıdaki arkadaşın dediği: "her yerde gittikçe büyüyen bir sol dalga vardı ve bunu bastırmak için topluma feodal prangalarından kurtulamamış türklük-islamcılık ideolojisi teslim edildi." ne yazık ki doğru ayrıca. zamanında atsızı araştıran birisi olarak, türkeş-atsız ayrışmasının yabancı destekli olduğundan eminim maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonchild -- 17 Ağustos 2014; 18:12:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir

quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Bizim halk evlerimize katıl,bu sefer sen dayak atarsın.

Neymiş sizin halk evleriniz kardeş? Tabii seçimler bitti İhsanoğlu kazanmadı tekrar zıt olmalar başladı. Kazansaydıda aynı şeyler olacaktı orası ayrı bir mesele.

Halkevleri cumhurbaşkanlığı seçiminde Demirtaş'ı destekledi. İhsanoğlu lafı geçince hani bilmiyosundur diye söyledim.
  • quote:

Gay Lezbiyen Konu Nerden Nereye Geldi Eğer Sen Gelip Burda Gayım Dersen Seni Öldürürler Bunu Kimsede Savunmadı :D Ve Diyarbakırda Arap Çok Demişsin :D Buna Gülüyorum Heralde Sen Bizi Araplardan Sandın ?

kürtlere göre çok demedim.ama arap asıllılar var oralarda sanıldığından fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FırtınalıDenizinYolcusu

quote:

Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir

quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Bizim halk evlerimize katıl,bu sefer sen dayak atarsın.

Neymiş sizin halk evleriniz kardeş? Tabii seçimler bitti İhsanoğlu kazanmadı tekrar zıt olmalar başladı. Kazansaydıda aynı şeyler olacaktı orası ayrı bir mesele.

Halkevleri cumhurbaşkanlığı seçiminde Demirtaş'ı destekledi. İhsanoğlu lafı geçince hani bilmiyosundur diye söyledim.

O arkadaşın solcu olduğunu biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün dünyanın heryerınde olan kişi ülkücü olabilir misal churchill bir ülkücüdür niye ingilterinin fikirilerini savunmuştur bu ideallerle yaşamış ve ölmüş birisidir ülkü deyince ülkücü deyince aklınıza niye hemen hilal bıyıklılar gelir anlamam benım düşüncem su fikirler bilgi ışıgında sunulan hertürlü fikir bir ülküdür.. o ülküyü savunan hayata geçiren ve o ülkü dogrusunda yüreyen ölen her kişide ülkücüdür.. bugün bakıyosun ülkücülüğü cok dar kaba sıgdırmaya çalışıyorlar ona bakarsanız her devrimcide ülkcüdür niye savundugu bir fikir var hayata geçirmeye çalıştıgı fikirler icaaratlar var yanlışsam eğer YOK CAHİLSİN BİLMİYOSUN KELİMELER YERİNE yapıcı olan eleştirinizle eleştirin derim
    Kardeşim izninle arkadaş eklemek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouthPark_Konsol delisi

bugün dünyanın heryerınde olan kişi ülkücü olabilir misal churchill bir ülkücüdür niye ingilterinin fikirilerini savunmuştur bu ideallerle yaşamış ve ölmüş birisidir ülkü deyince ülkücü deyince aklınıza niye hemen hilal bıyıklılar gelir anlamam benım düşüncem su fikirler bilgi ışıgında sunulan hertürlü fikir bir ülküdür.. o ülküyü savunan hayata geçiren ve o ülkü dogrusunda yüreyen ölen her kişide ülkücüdür.. bugün bakıyosun ülkücülüğü cok dar kaba sıgdırmaya çalışıyorlar ona bakarsanız her devrimcide ülkcüdür niye savundugu bir fikir var hayata geçirmeye çalıştıgı fikirler icaaratlar var yanlışsam eğer YOK CAHİLSİN BİLMİYOSUN KELİMELER YERİNE yapıcı olan eleştirinizle eleştirin derim

Adolf Hitler Gibi Fazla Ülkücü Olurlarsa İnsan Artık Böyle Eleştirmek Zorunda Kalır

• quote:

Orijinalden alıntı: invaze

dayak yedim sorularinizi alayim

Senin ta. Nasıl yedin lan o boş beleş sigara çay alkol bağımlısı insanlardan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Bazen günahım neydi de bu coğrafyada doğdum diyorum.

Ülkücülük, Turancılık... Modası geçti bunların, anlayın artık. Sene oldu 2014. Milliyetçilik artık tutmuyor.

Ne tutuyor kardeş polyanacilik mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu ulkuculerden kalmadi.Eski nesil, solcularla kapisan nesil bu senin anlattigin.Simdiki nesil solcularla el ele.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

siz koministler cokmu masumsunsuz çinde mao 70 milyona yakın kişiyi katletti rusyada stalin 6 milyona yakın kişiyi katletti sırf ideolojilerinden farklı oldular diye milletin dini duyguları ile oynadı sözde kominizm altında...abd karşı . sccb ozamanın ortodoksa baglı kilisleri kullandı din afyondur diyip milletin dini duygularını sömürende bolşevik rusya olmadımı yapmayın gözünüzü seviyim... faşistt italyan ırkcısına denir türklere değil türkler milliyetcidir... türkiyede ırkcılık yapanda kafa tascıdır bilmem anlatabildimi... son olarak asıl faşisizme baktıkmı sadece ırk vs üzerinden değil kendısınden başka fikiri begenmeyen ugruna insanlar katlededende faşistir bugün KOminizimde faşisit zihinlerin ürünüdür k bkma savundugunuz ideolojiye eleştiri yaptım lakin... m ağca felan olsun O Konuda haklısınız

Desemki stalinin milyonlarca kişiyi öldürdüğü koca bir yalan, inanmazsın.
    Desemki mao olsada olmasada çinde çok insan ölecekti, inanmazsın, bilmezsin, okumadın, yada hep yanlı kaynaklardan okudun, bilmiyorsun.

Desemki arkadaş çevremin %80 i ülkücü yada daha önce ülkü ocaklarında bulunmuş kişilerden oluşuyor, inanmazsın.
    Desemki komünistlerde vatan ve bayrak sevgisi sandığınızdan çok daha fazladır, bilmezsin cahilsin, çünkü komünizmi sadece türkiyedeki yozlaşmış sol gruplara göre yorumluyorsun.

mao killed yazınca googleye sayılar havada ucuyor.
    kimi 18 milyon , kimi 45 milyon , kimi 65 , kimi 70 ,kimi 100 milyon diyor.
    uçtukça ucuyorlar.

aynı dönemde amerikan başkanlıgı yapan
    harry truman killed yazınca ne hikmetse atom bombası atılınca ölenlerden 1 tanesinden bile bahsetmiyor google.

tamam mao diktatör olsun da yahu bu amerikan , ingiltere başkanlarından da hiç mi dictator yok yahu?
    hepsi mi demokrat?

sadece japon askerine karşı kullanılmak üzere 20bin ton tnt ye eşit kuvvetli küçük bir atom bombası atılmış. 1950 de 2 milyar dolar harcamışlar. ki ozaman varil (50litre) benzin 2.5dolar.
    http://www.eia.gov/dnav/pet/hist/LeafHandler.ashx?n=PET&s=F000000__3&f=A

• başlar gene siyaset
  • boş laf ülkücü nedir ülkücüler için daha dogrusu cakma ülkücülr için elinde tesbih profil rsmi kurt veya 3 hilal kavga gürültü reislik artislik nedir başka bişey degildir asıl ülkücü millet adına devlet adına ülküsü olandır atatürk gibi necmettin erbakan gibi muhsin yazıoğlu gibi alpaslan türkeş gibi fatih gibi yavuz sultan selim gibi nerde bunlarda vatan millet sevdası hepsi liseyi zar zor bitirmiş adamlar okula kitap yerine tesbih bıca kgötüren adamlar ülkücülükten milliyetcilikten laf ettikçe utanıyorum ama bos huzur islamda
  • quote:

quote:

bugün dünyanın heryerınde olan kişi ülkücü olabilir misal churchill bir ülkücüdür niye ingilterinin fikirilerini savunmuştur bu ideallerle yaşamış ve ölmüş birisidir ülkü deyince ülkücü deyince aklınıza niye hemen hilal bıyıklılar gelir anlamam benım düşüncem su fikirler bilgi ışıgında sunulan hertürlü fikir bir ülküdür.. o ülküyü savunan hayata geçiren ve o ülkü dogrusunda yüreyen ölen her kişide ülkücüdür.. bugün bakıyosun ülkücülüğü cok dar kaba sıgdırmaya çalışıyorlar ona bakarsanız her devrimcide ülkcüdür niye savundugu bir fikir var hayata geçirmeye çalıştıgı fikirler icaaratlar var yanlışsam eğer YOK CAHİLSİN BİLMİYOSUN KELİMELER YERİNE yapıcı olan eleştirinizle eleştirin derim

Adolf Hitler Gibi Fazla Ülkücü Olurlarsa İnsan Artık Böyle Eleştirmek Zorunda Kalır

idealleri ugruna insanlara uygarlık yerine yıkım getiriyosa o adam idealist değil dikdatördür... idealist düşünen insan milletinin ulusunun bekasını düşünür diğer milletlere insanlara zarar vermeden yıkıcı değil yapıcı olur idealist insan ....atatürk gibiler mesela atatürk ülkücü iken.. hitlerin ki ütopyadan ibaret dahi olsa oda bi takım amerikanın istediği şekilde avrupayı ve ortadoguyu şekillendirdi. . ki en büyük finansörü hitleri henry ford general motors vs gibi büyük amerikan sanayisinin zengin iş adamları idi. çünkü doguda rus tehdi ile karşı karşıya olmasının sebebi ile tamamen duygusal (ticari para )amaçlı cıkmıştır 2, dünya savaşı gel gelelim asıl konuya.. magdur olan arkadaş anladıgım kadarı ile sırf küpe ve kız arkadaşıyla dolaşıyor diye dayak yemiş sanırım.. bunu yapan adam idealist olamaz cünkü daha idealistliğin tanımını bilmeyen kişilerdir bunlar. ülküyü ülkücülüğü mhpnin tekelinde sanan kavga için adam toplanınan yer arka yapma yeri ile görülür.....bu yanlış.. ocak kavga yerine dış ve iç güçlere karşı nasıl mucadele edinilceğini fikirin nasıl savunulcagını ... kızıl elma turan ülküsünün nasıl gerçekleşeceğini ve bu dava ugruna neler yapabilceğini gelecek nesillere ne gibi mrias bırakabileceğini tartışmalı ve vizyonuna yerşletirmeli diye düşünüyorum ... kaldıki türkiyenin siyasetine ne gibi yön verecileği nasıl mucadele edilebilceğinide insanlara yol gösteren bi ocak olmalı . tamamen kavga dövüşten soyut biyer olmalı.... bilhakis bunu yapmanın tek yolu...ocak içi disiplin.. akıllı sağlam zeki insanlarla realist adamlarla başarılabilir ve türkiye siyasine ve türkiyenın geleceğine bi katkıda bulunabilir onun dışında foss. bende bilirim bundan beş sene evvel ocaklarda karı kızlı içki alem yapıldıgını...ki.. ülkü sahibi olmak demek mhpli olmak demek değildir her devrimci bir ülkü sahibidir niye cünkü gerçekleştirmek istediği türkiyenın geleceğine katmak istediklerin yenilikler var

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.