Şimdi Ara

Ülserrr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay önce filan mideme ağrılar girdi acile gittiğimizde reflü dediler onu bunu yeme dediler ilaç verip yolladılar ilaç işe yaramadı ben ağrıdan hareket edemz oldum yürüyemez oldum ağrıdan sonra endoskopi yaptırdım ülser çıktı doktor bi kaç ilaç verdi 2 ay kullan dedi ben 3 hafta sonra ağrı geçtikten sonra ilacı kestim şimdi oldu ben asitli içecekler filan içiyorum alkol filan. NE diyonuz sonra başıma bela açar mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extremelord -- 16 Ekim 2014; 1:01:09 >

• ülserden sonra mide kanseri geliyor
    midenin yarısını alıyorlar sonra yemek yesende 45 kiloya düşüyorsun,çocuk reyonundan giyinmeye başlarsın bir deri bir kemik kalırsın yazın denizde yüzemessin
    kızlar istemez evlenemezsin,işe almazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 16 Ekim 2014; 1:01:40 >
  • miden sağlam olsa dahi asitli içecek ve alkol mideyi bozar senin mide zaten sorunlu bir iki üç derken o mide yine sıkıntı çıkarır
    bir de ülser bakteri kaynaklı olabilir doktorun kullan dediği ilaç antibiyotikse kafana göre kesme devam et ağrının azaldığı hastalığın geçtiği anlamına gelmez
  • baris195 kullanıcısına yanıt
    KEke ne ettin be bırakıyorum asitlileri
  • Kötü durum ne diyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kromatit kullanıcısına yanıt
    antibiyotik değildi ya bide biraz ilerlemiş sanırım, fotoğraflarına baktım midenin girişinde böyle büyük yeşil bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extremelord -- 16 Ekim 2014; 1:05:54 >
  • Kanser var sırada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKİLOZAN SPONDİLİT
    7 yıl önce açıldı
    Hipertiroidi
    3 yıl önce açıldı
    sinüzit hastalıgının tedavisi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Extremelord kullanıcısına yanıt
    isterseniz doktora tekrar danışın ağrının yanmanın geçmiş olması iyileştiğiniz anlamına gelmeyebilir. mide hafiften kendini toparlamışken tekrar hasarlanabilir
  • Olum bu doktor niye uyarmıyor peki. ölüyorum ulan o zaman
  • aynen ilk iş şu asitlileri bırakıyorum zaten keyfine içiyordum bi bağımlılığım yok istesem bırakabilirim. Önce belli bir müddet içmem sonra tekrar doktara gidip ilaca devam eder tekrar kontrol ettiririm zaten kontrole gel demişti ilaç bitiminde
  • kardeş sen kolayı bırak yine de ülser her zaman asiditeden kaynaklanmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.