Şimdi Ara

Ultima Online'a başlamak için çok mu geç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar, ben UO çağını kaçırmış biriyim ve resmi UO sunucusunda oyunu satın alarak başlamak istiyorum, sizce UO'ya başlamak için çok mu geç kaldım yoksa başlayıp çözebilir miyim? keyif alır mıyım? 4 senedir WoW oynadım tekrar girip baktığımda kesinlikle wow'dan keyif alamıyorum artık sizce UO için çok mu geç? Herkese şimdiden çok teşekkürler..

• uo ya başlamak için hiçbir zaman geç değildir, öğrenmen biraz zaman alır çünkü ayrıntısı fazladır wow falan hikaye kalır ayrıntıda. ama oyunu öğrenince bırakamaycaksın bazıları diyebilirler her online oyun bağımlılık yaratabilir diye ama uo başkadır, sosyal hayatın falan olmaz.
  • Yıl 2013 hatırlatırım :D
  • valla ultimanın altın çağı bitti bence ama her zaman keyif verebilir
  • "Ultima Online bırakılmaz, ara verilir."

Başladıysan bu sözü de yanına al
  • 17 sene oldu başladım bırakmak çok ama çok zor arada bir illaki girmek gerekiyor vucudun buna ihtiyacı var :D ama sıfırdan başlama bile gerek yok
  • Aboww ultıma mı ? Baslamak gec mı ?

Basla derım hemen cunku hayatında ınan sıkılmadan 15 saat pvp yapabılcegın hatta senı sınıfta bırakabılcek tek oyun....Nebula da Gm lık yaparken sınıfta kaldım :D

Dha otesı yok yemın ederım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu oyunu oynayamamak içimde hep ukte kalmıştır ve hayatım boyunca da kalacak gibi görünüyor.
  • Sende basla derım...
  • Bu oyunun TR'de ilk oyuncu gurubunda yer aldım uo'nun ilk serverı olan Dragons SOFFTİME adlı oyunda başladım originle birebir muhabbetlerimiz bile vardı ozamanlar ilk sphere 55i falandı sanırım 17 senedir 4-5 server açtm skıyoda eğlendiriyoda hertürlü işe yarıyor bu oyun ama şuanki piyasada bu oyuna başlanmaz.
  • Böyle bir oyun bidaha gelmez.
  • grafikleri kötü gelecek oyun saçma gelecek tam sıkıldım bırakayım mı diye düşünmeye başladıgında hemen bırak yoksa bidaha bırakamazsın :D uo oynayanlara bir sor hiç oynamadım diyeni en az 5-6 yıl oynamıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Nox

"Ultima Online bırakılmaz, ara verilir."

Başladıysan bu sözü de yanına al

+1
  • Hicbirsey icin gec sayilmaz. Eski tadi olmasada eskiye yakin sunucular koruma programlari mevcut. 12 yasinda 8 arkadas basladik senelerce oynadik 26 yasindayim hala ara sira girip keyif alabiliyorum :) UO nun verdigi zevki hic bir oyunda almadim. Eski arkadaslarla nezaman bir araya gelsek kesin bir uo mevzusu acilir kahkahaya boguluruz.

Kisa bir animi paylasayim

Hala aktif olan en eski sunucuda basladik oyunu tam bilmiyoruz char lari actik skill kasma olum gibi ama zevk vermiyorda degilim. Zar zor mining ( madenci ) master a kastim minoc sehrinden baska biyer bilmem ( oynayanlar bilir minoc madenleri ve actionu. ) madende kasarken birden pk lar geldi duvarlar atildi bizi bir guzel kestiler. Kimseyle muhabbetimiz yok kmseyi tanimiyoruz dha once kimse olmedi napcagimizi bilmiyoruz hepimiz olduk. Ekranlar beyazladi herkez dalga geciyor 0o0oo diye. Biri geldi dedi ne bekliyorsunuz party atti kabul ettik. Beklemeyin oldunuz oyun bitti yeni char acicaksiniz charlari delete leyin dedi party iptal etti. Inandik :) biz isyan ediyoruz bole oyunmu olur ismi olur oynamam birdaha gibi. Dayanamayip yeni char acip girdik 7 gun sonra millete sorduk ole birsey yok resciye gidip tiklarsaniz canlanirsiniz dedi yaklasik 2 haftalik emegi sildik. :) birdaha o adami goremedik.
    Hala hatirladigimda gulerim trejikomik uo bagliligi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkese yorumları için teşekkür ediyorum, Oyuna başladım bakalım şimdilik iyi gidiyor :D
  • Şimdiden başarılar o zaman.
  • Yol yakınken geri dön derim hiç bulaşma otur çalış para kazan evlen çoluk çocuğa karış ne biliyim bu tarz birşeyler yap ama uo ya bulaşma hayatının hatasını yaparsın.Şuan bırakmış halim masaüstünde uonun 3 kitabı ve ara sıra girdiğim bi server var.9 sene önce falan başlamıştım :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.