Şimdi Ara

Ultimate Ears 350vi İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: wayfarer2140 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu seferki inceleme konumuz Logitech Ultimate Ears 350vi modeli.

Marka'nın hikayesini falan direk es geçerek incelemeye geliyorum.

Ürünü Bimeks'den web'e özel indirimle 40TL+5,5TL kargo ücreti ile aldım. Piyasada 70 ile 160TL arasında değişen fiyatı var. Bir daha da bu fiyata bulunması zordan daha da zor diye tahmin ediyorum.

Ürünü henüz 30 dakika kullandım ilk izlenimlerimi paylaşayım
    Kullanılan müzik çalar: iPhone 5
    Ekolayzır: Kapalı
    Müzik Çalar: iPhone'un kendi müzik çaları

Kulaklık karakter olarak mid ağırlıklı, tizleri yüksek seslerde dahi kulak hırpalamıyor ve mid'in 1 adımcık gerisinde kalıyorlar fakat bu tizlerin silik olduğu anlamına gelmiyor, kulağa tınısı hoş gelen bir tiz yapısı var. Ses berraklığı harikulade, tonlar çok rahat seçilebiliyor. Sahne konusuna hiç dikkat etmedim fakat öyle geniş bir alanda müzik dinliyormuşum hissi gelmedi fakat enstrumanlar yerli yerinde geliyordu sesleri.

Bass konusunda ise benim gözümde sınıfta kaldı, bass seven arkadaşların seçmemesi gereken bir kulaklık olduğunu düşünüyorum, hani kendimce bir puanlama yapacak olursam mid'in 10/10 aldığı bir puanlamada tizler 8/10 alırsa basslar 6/10 anca alır. Basslar yok değil bu nokta yanlış anlaşılmasın sadece Dubstep tarzı dinleyen ve "BassHeader" kişileri tatmin etmeyecektir ki sabahları ben de kampüse giderken Skrillex dinlerim earpods'da bass tonlar uykumu açıyordu burada onu yakalayamadım belki de daha yeni olduğu için böyle geliyor bana.

Kendim tür olarak metal dinliyorum ve zevkten 4 köşe olarak müzik dinledim. Bunun yanında Maroon 5'de şaşırtıcı derecede harika bir bass performansı vardı ama Skrillex'e geçince bunu kaybettik, belkide frekans ve tonlardan dolayıdır.

Kasa yapısı ince ve hoş geri kalan tüm görsel ve ekipmana ait şeyleri fotoğraflarda bulabilirsiniz.

İncelemem ilerleyen günlerde yeni metinler ile toparlanarak devam edecektir, şu anlık sormak istediğiniz bir şey varsa elimden geldiğince yardımcı olabilirim.
    Ve önemli bir not: İnternette bu kulaklığın kontrollerinin iPhone 5 ile uyumsuz olduğu söyleniyor, böyle bir şey yok tam uyumlu çalışıyor hatta kumanda earpods'un kumandasından çok daha başarılı tıklama konusunda.

1. Hafta sonu güncellemesi: Kulaklık günde 1 saatten az olmamak kaydıyla tün hafta kullanıldı, açıkcası bass'ları hakkında yaptığım 'edepsiz' yorumlarım için kulaklığa bir özür borçluyum, silikon kulaklığı bir boy üstüne çıkararak kullanıyorum 2 gündür, bass'lar şu ana kadar kullandığım bütün kulakiçi ve kulakiçi kanal kulaklıklardan çok daha başarılı, ses berraklığı için zaten diyecek bir şey yok yukarıda da belirtmiştim onu. Tizlerde ilk zamanlar sibilans oluyordu çok hafiften anca dikkat ederek dinleyince şimdilerde onlar da topladı fakat bugün 'Wrecking Ball' da bir kulak hırpaladı artık ses kaydından mıdır yoksa daha tam oturmadı ondan mı bilemedim. Önümüzdeki hafta tekrar güncellenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 25 Ocak 2014; 1:29:55 >

• Fiyatına göre gayet güzel ayrıca oldukça şık.Güzel inceleme olmuş :) Hocam ürünün yalıtımı nasıl? Dışarıdan ses alıyor mu ya da dışarıya çok ses veriyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noise-Isolating sloganıyla satılan bir ürün bu konuda karşılaştırma nasıl yaparım bilmiyorum açıkcası, Coloud The Pop'dan çok daha başarılı olduğunu söyleyebilirim. Creative EP-630'da ses yükseltince iyi izolasyon yapıyordu yani kulak sağlığımı tehdit ediyordu. Sizin sorunuza en iyi cevabı dışarda gezerken kullandıktan sonra verebilirim. Hatta yarın dışarı çıkmama bahane de olmuş olursunuz bu sayede

Dışarıya ses vermiyor, kesinlikle otobüste falan kimse dönüp de bakmaz "Bu ne yeaa satanist mi bu kedi mi kesiyor" diye

• Bugün dışarıda denedim ve kulaklık takılı iken ve normal bir ses düzeyinde ki iPhone'da sarı çizginin altındaki seviye olarak tanımlayabilirim sadece bir kamyonun ve bir apaçiye ait doğanda bulunan böğüren egzosun sesini duydum onun dışında dış dünya ile alakam yoktu
  • Demek yalıtımı da gayet iyi. fiyatına göre gayet iyi bir kulaklık güle güle kullanın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.