Şimdi Ara

Ultimate Spider-man

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar,Ultimate Spider-man oyunundan Pek bahsedilmemesine şaşırdım aslında gördüğüm pc de çıkan en iyi spider-man oyunu,hele hele geçen seneki spider-man 2 pc versiyonu rezilliğinden sonra(PS2 versiyonunu hep gizli gizli kıskanmıştım o zamanlar) sonunda doyurucu bir oyun yapmayı başardılar.Gta tadındaki serbest New york city ve grafikler deki leziz çizgiroman tadı sayesinde muhteşem bir oyun olmuş çıkmış.Senaryo ilerleyişide gayet başarılı olmuş.Çok ama çok beğendim açıkcası tavsiye ederim bi yerden bulup oynayın mutlaka.Oynayan arkadaşlar yorum yaparmısınız,siz nasıl buldunuz oyunu?

• Ben geçen hafta torrent den indirdim ve oynama başladım. Çizgi roman havasında yaratılan atmosfer güzel ama maalesef oyunun tek güzel yanı bu bence.
    ilerleyen bölümler belki fikrimi değiştirebilir ancak beklediğim kadar iyi bir oyun olmadığını söyleyebilirim..
    Ben oyunun başlarında sayılırım. Alev kadınla yarış yaptığım bölümde kaldım maalesef. Bir türlü hatunu geçemiyorum..Bu kadar zor olmasına da bir anlam veremedim. Ayrıca oyundaki yan görevleri de (city bonus du galiba) bulmak zor.
    En önemli eksisi ise koskoca New York şehrinin terk edilmiş bir şehir havasında olması. Bu da oyunda garip bir boşluk duygusu yaratmakta...
  • oynanabilirlik çok kötü diye bi yorum okudum bir sitede bayada düşük not almıştı o yüzden indirip oynamadım, oynayan birisi olarak tersi bir yorum yapıyosan indirebilirim. oynaması çok zor fazla kasan oyunlar hoşuma gitmiyor
  • oynanabilirlik kötü değil bence uyum sağlanabiliniyor çabucak(bilmiyorum belkide spidey oyunlarını sevdiğimden böyle söylüyorum ama)oyun gayet şık bence.Görevler bazen zor oluyo evet ama siz ilerki görevlerde Venom la da oynayabilecek olduğunuzu biliyomusunuz.Heleki venom la oynayınca insan epey tatmin oluyo.Şu oyun içi yarışları biraz garip haklısınız bazen gereksiz oluyorlar.(bu arada Hakmel arkadaşım o alev kadın değil alev adam diğer adıyla Human Torch hani şu Fantastic Fourdaki...)Ama bence oyun oldukça sağlam tavsiye ederim...
  • Doğrudur bana kadın gibi gözükmüştü :) o kadar detaylı bilgim yok kahramanların isimleri hakkında.
    Kontroller kesiklikle kötü değil, yiğidi öldür hakkını yeme demişler...
    Spiderman i sevdiğim için ısrarla oynama taraftarıyım önceki mesajımda söylediğim etkenler oyundan soğumamı sağladı.

Açıkçası daha sağlam oyunların çıktığı şu günlerde Spiderman biraz daha bekleyecek benim harddiskimde...
  • oyun çok iyi özellikle yıllardır beklediğim grafik tazrı mükemmel. gta da bu grafikleri kullansa inanılmaz güzel olurdu . oyun biraz zor ama grafikleri yüzünden oynuyorum oyunu. gtasa ıda grafikerli yüzünden oynamıyorum her nekadar iyi bir oyun olsa da .
  • selam bende dun aldım bu oyunu.... bır turlu ag fırlatmayı bulamadım.... nerden nasıl oluyor bu ıs... birde hile kodlari nedir ozellıkle level atlamak.... birde oyunu save ettıgımız yer neresi yani PC de hangi dizin altına save yapıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spider-Man Deluxe + AC Odyssey
    6 yıl önce açıldı
    Spider-Man Noir | Amazon
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ender

selam bende dun aldım bu oyunu.... bır turlu ag fırlatmayı bulamadım.... nerden nasıl oluyor bu ıs... birde hile kodlari nedir ozellıkle level atlamak.... birde oyunu save ettıgımız yer neresi yani PC de hangi dizin altına save yapıyor

dostum ağ fırlatma sol tuş bide web zip var oda sağ tuş (tam terside olabilir:) hile kodlarını bilemiicem hile kullanmıyorum save olayı ise belgelerimde activision klasörünün içinde bu arada oyunla ilgili yorumlarim ise tek kelimeyle süpper!!! şu ana kadar çıkmış en ii spiderman oyunu (tabi pc için) kontrollere alışmak belki biraz zaman alabilir ama kesinlikle kötü diil grafikler ii çizgi film havası çok ii verilmiş..
    bu arada hakmel dostum bence sehirde ii olmuş bea öle dediin gibi bi boşluk yok yanee insanlar etrafta gezinio kalabalık etraf araç dolu yardım istiyen birsürü insan var ya bana bu dediin boşluk hissini driver3 vermişti gerçekten hayalet bi şehirde dolaştığımı sanmıştım ama bu öle diil bence.. bu arada oyunu bitireli baya oldu şiddetle tavsiye edilir elın ve bitirin!!! bitirince sizi bi süpriz beklio

• ya ag fırlatma bellı bır asamadan sonramı oluyor anlamadım.... bir turlu ag fırlatamadım hem klavye hemde kol ıle bulamadım bır turlu.. sol tuşla dedigini anlamadım neyin sol tusu ile..
  • quote:

ya ag fırlatma bellı bır asamadan sonramı oluyor anlamadım.... bir turlu ag fırlatamadım hem klavye hemde kol ıle bulamadım bır turlu.. sol tuşla dedigini anlamadım neyin sol tusu ile..

mouse un sol tuşu tabiki dostum ağ mouse ile atılıo yanee
  • EEE KOLDA AYARLAYAMIYORMUYUM...OPTIONSLARA GIRDIM AYARLIYORUM AMA NASIL SAVE EDIYORUM
  • OPTIONSLAR KISMINDA DEGISTIRDIGIM BIR AYARI NASIL SAVE EDIYORUM BULAMADIM BIR TURLU..MESELA COZUNURLUGU 1024 GETIRMEK ISTIYORUM
  • Bakalım bende indiricem bu oyunu,diğerler serilerini bitirmiştim
  • quote:

OPTIONSLAR KISMINDA DEGISTIRDIGIM BIR AYARI NASIL SAVE EDIYORUM BULAMADIM BIR TURLU..MESELA COZUNURLUGU 1024 GETIRMEK ISTIYORUM

bak şimdi kardeş çözünürlüğü deiştirdikten sonra esc e bas direk save yapıo oyun veya enter tam hatırlamıyorum şu anda bakardım ama oyunu sildim bitirdiim için yerde yok maalesef hdd te(20gb)
  • selam arkadaşlar.ultimate spider man i yükledim.crackinide yaptım ama oyunu açarken benim pc resetliyor.kaç kez denedim hep aynı.tekrar sildim yükledim hep aynı.makina resetliyooo.anlamadım.gittti.yardımcı olursanız sevinirim...saygılar

Sistemim::

Amd Athlon 64 3000 İşlemci
    Asus amd k8n nforce3 250 gb agp 8x sata Anakart
    256*2 DDRAM 400 Kingstone Dual Kit Rem
    80 gb samsung sata Harddisk
    17'' LG t730 flat Monitör
    atx p4 300 watt kasa
    256 Mb Asus A-9550GE-TD Ati Ekran Kartı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Livedesigner

selam arkadaşlar.ultimate spider man i yükledim.crackinide yaptım ama oyunu açarken benim pc resetliyor.kaç kez denedim hep aynı.tekrar sildim yükledim hep aynı.makina resetliyooo.anlamadım.gittti.yardımcı olursanız sevinirim...saygılar

Sistemim::

Amd Athlon 64 3000 İşlemci
    Asus amd k8n nforce3 250 gb agp 8x sata Anakart
    256*2 DDRAM 400 Kingstone Dual Kit Rem
    80 gb samsung sata Harddisk
    17'' LG t730 flat Monitör
    atx p4 300 watt kasa
    256 Mb Asus A-9550GE-TD Ati Ekran Kartı

Aynı sorun bende de var. Az önce komşunun 5200'lü PC'sine de kurdum, gene aynı sorun. Nedirn bu yaa

• Basit yapay zeka olmasına karşın gerçektende en iyi spider man oyunu, spidermana en yakın oyun bu. Diğer oyunların hepsinden daha iyi. Keşke Batman nin oyunu gibi kaliteli bir oyunu spiderman içinde yapsalar.. Özellikle Cel Shade motor tekniği ile çizgifilm gibi görünerek spidermana daha yakın oluyorsun.. Son çıkan spiderman oyunu neydi öyle kendimi street fighter da yada tekkende sandım aptal gibi yapmışlardı..

Çizgifilm şeklinde gözüken 3D TPS/FSP oyunları , Cel Shade
    http://forum.donanimhaber.com/m_36733387/mpage_1/f_/key_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 28 Temmuz 2010; 18:02:02 >
  • gerçekten güzel bir oyun ama yeni çıkan the amazing spider-man oyunu serinin en güzel oyunu gibi üstelik grafik, level, sıralama açısından da çok iyi gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygtyldrm -- 26 Ocak 2013; 12:20:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.