Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkegs

quote:

Orijinalden alıntı: berknal

berke bu playoff kuraları neye göre belirleniyo, x ve y grubunun eşleşmelerinina ynı ağaçta olması gerekmiyor mu =)

Anlamadım berk ne demek istediğini?

atıyorum a ve b grubundan çıkanların, ağacın aynı tarafında olması gerekmiyor mu birbirleriyle eşleşince ?

ben a nın 1. siyim b nin 4 üyle eşleştim

sen a nın 3.süsün b nin 2.siyle eşleştin, bizim ağacın aynı tarafında olmamız gerekli

aynı şekilde a ve b grubundaki diğerleri de

böyle olması gerek
  • Mini Cup da niye muhibbii kardeşim yok ben mi göremedim noldu..??
  • bordo 33 kardesim eşleşmişiz maçlarımızı nezaman yaparız bana haber verirsen sevinirim
  • quote:

quote:

quote:

berke bu playoff kuraları neye göre belirleniyo, x ve y grubunun eşleşmelerinina ynı ağaçta olması gerekmiyor mu =)

Anlamadım berk ne demek istediğini?

atıyorum a ve b grubundan çıkanların, ağacın aynı tarafında olması gerekmiyor mu birbirleriyle eşleşince ?

ben a nın 1. siyim b nin 4 üyle eşleştim

sen a nın 3.süsün b nin 2.siyle eşleştin, bizim ağacın aynı tarafında olmamız gerekli

aynı şekilde a ve b grubundaki diğerleri de

böyle olması gerek

Öncelikle A ve D grubu, B ile de C grubu eşleşiyor. Ağaçtaki yerleri ise AkınSoft Çekiliş programı ile belirlendi

• quote:

Orijinalden alıntı: Beerat

Mini Cup da niye muhibbii kardeşim yok ben mi göremedim noldu..??

Muhibbii Mini-Playoff ilk turunda MS401'e elendi malesef
  • Rexosts 7-1 alpi1907. //// alpi1907 1-6 Rexosts ///. Ne vurduysam gol oldu :) turnuvanin en uzaktan golune adayligimi koyuyorum :)
  • Bahtiyar geçmiş olsun. yeni öğrendim. hani finalde karşılaşacaktık. yapılırmı bana bu Bende daha yapamadım maçımı. Akibetim nolacak bakalım.Oynayabilirsem eğer göreceğim.benim oğlanların bugün aksiliği tuttu joystick'i wermiyorlar
  • kmlyurdabak 0 : 5 ugo1905
    ugo1905 3 : 1 kmlyurdabak

Çok güzel maçlar oynadık. Kendisini tebrik ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beerat

Mini Cup da niye muhibbii kardeşim yok ben mi göremedim noldu..??

yok dostumm mini cup'un meeesini göremeden elendik yahu

başka turnuvalarda görüşmek üzeree
  • quote:

Orijinalden alıntı: babon

Bahtiyar geçmiş olsun. yeni öğrendim. hani finalde karşılaşacaktık. yapılırmı bana bu Bende daha yapamadım maçımı. Akibetim nolacak bakalım.Oynayabilirsem eğer göreceğim.benim oğlanların bugün aksiliği tuttu joystick'i wermiyorlar

ah ah sorma kardeşimmm

nasıl olsa eklisin bende online gördüğün an saldır abi hiç çekinme :D

daha da minik bir cup olursa artık belki onu kazanma şansımız olur

• bizde maçlarımızı yaptık. mavisakal:2 - 2:babon
    babon:1 - 1:mavisakal
    Herhalde bu skorla ben geçmiş oluyorum. çok çekişmeli maçlardı arkadaşım. eline sağlık.
    BAHTİYAR koptum geiyorum
  • berknal 3 2 alpdonmez

alpdonmez 2 3 berknal
  • Muhibbi hocam imzana yazmayı unutmuşsun ut cup 9 gönüllerin şampiyonusun =)
  • DUYURU:

Playoff ve Mini-Playoff ilk tur maçlarını lütfen en geç 21 Mart gecesi oynayıp 22 Mart sabahına kadar bitirelim.

Playofflarda eksik olan maçlar:

dmelih - Stream_Ouz
    Young_Caesar - a78b4c42
    berkegs - DuanJuan
    Fifaz - rkv08

Mini-Playofflarda eksik olan maçlar ise:

coupe96 - Beerat
    sorterking - bordo33

Bu arada Playofflarda çeyrek finale yükselen Roxette, berknal, haki1234, ugo1905 ve Mini-Playofflarda çeyrek finale yükselen canal, Giant5, MS401, ruud, babon ve efebabila'yı tebrik ediyorum.

Herkese başarılar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkegs -- 21 Mart 2012; 2:22:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

Muhibbi hocam imzana yazmayı unutmuşsun ut cup 9 gönüllerin şampiyonusun =)

• Fifaz 1-2 rkv
    Rkv 4-3fifaz

Tsekkur ediyorum guzel maclardi, kadro farki ile kazandim diebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rkv08

Fifaz 1-2 rkv
    Rkv 4-3fifaz

Tebrik ederim Rıdvan. Çeyrek finalde başarılar
  • quote:

Fifaz 1-2 rkv
    Rkv 4-3fifaz

Kardeş öncelikle bu tür turnuvaların neden düzenlendiğini bir kez daha vurgulayayım. Bu tür turnuvalar keyifli çekişmeli maçlar oynamak ve iyi vakit geçirmek için düzenleniyor , ne kadar kurallarda olmasa bile centilmenlik dışı golün için tebrik ederim seni Olay sadece kazanmaktan ibaret değil bunun bilincinde olalım lütfen ki bu zamana kadar bütün düzenlenen turnuvaların organizasyonu olsun , takibi olsun hepsi elimden geçti ilk defa bu kadar sinirlendim , nerdeyse joisticki fırlatacaktım o derece o golden sonra , neyse öyle veya böyle olsa kazandın ve turu atladın , başarılar sana

• quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

quote:

Fifaz 1-2 rkv
    Rkv 4-3fifaz

Kardeş öncelikle bu tür turnuvaların neden düzenlendiğini bir kez daha vurgulayayım. Bu tür turnuvalar keyifli çekişmeli maçlar oynamak ve iyi vakit geçirmek için düzenleniyor , ne kadar kurallarda olmasa bile centilmenlik dışı golün için tebrik ederim seni Olay sadece kazanmaktan ibaret değil bunun bilincinde olalım lütfen ki bu zamana kadar bütün düzenlenen turnuvaların organizasyonu olsun , takibi olsun hepsi elimden geçti ilk defa bu kadar sinirlendim , nerdeyse joisticki fırlatacaktım o derece o golden sonra , neyse öyle veya böyle olsa kazandın ve turu atladın , başarılar sana

Hocam kendin diyosun alti ustu turnuva, sinirlendigini farkettim de yani centilmenlik disi falan deyince ayip oluyor. Bence sen baya bi abartiyosun, ilk macta 1-0 ondeyken kalecimle adaminin ayagina istemeden topu verdim yani o zaman sen de onu atma, centilmenlik disiysa. Benim attigim tamam biraz daha sacma ama sonucta futbol oyunu bu yani, savas yapmiyoruz.
    Centilmenlik disi davranan sendin hatta ben gayet normal skoru yazip tesekkur ettim burada sen psn de gayet kabaca mesaj atip pat diye sinirlenip gitmene ragmen agzimi acmadim yani.

• quote:

quote:

Fifaz 1-2 rkv
    Rkv 4-3fifaz

Tebrik ederim Rıdvan. Çeyrek finalde başarılar

Teşekkurler berke saol
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.