Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugo1905

kmlyurdabak 0 : 5 ugo1905
    ugo1905 3 : 1 kmlyurdabak

Çok güzel maçlar oynadık. Kendisini tebrik ediyorum

Tebrikler kardeşim.
    Ender gördüğüm takımlardan biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

@a78b4c42 hocam ne zaman müsait olursun?

Hocam bugece yapabiliriz maçları ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a78b4c42 -- 21 Mart 2012; 8:33:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

quote:

Orijinalden alıntı: rkv08

Fifaz 1-2 rkv
    Rkv 4-3fifaz

Tsekkur ediyorum guzel maclardi, kadro farki ile kazandim diebilirim

Kardeş öncelikle bu tür turnuvaların neden düzenlendiğini bir kez daha vurgulayayım. Bu tür turnuvalar keyifli çekişmeli maçlar oynamak ve iyi vakit geçirmek için düzenleniyor , ne kadar kurallarda olmasa bile centilmenlik dışı golün için tebrik ederim seni Olay sadece kazanmaktan ibaret değil bunun bilincinde olalım lütfen ki bu zamana kadar bütün düzenlenen turnuvaların organizasyonu olsun , takibi olsun hepsi elimden geçti ilk defa bu kadar sinirlendim , nerdeyse joisticki fırlatacaktım o derece o golden sonra , neyse öyle veya böyle olsa kazandın ve turu atladın , başarılar sana

centilmenlik dışı gol nasıl oluyor ? kaleciyle oyuna başlarken hatalı pas sonucu atılan gol mu?

mesela biz ruudla aramızda oynarken kaleci oyuna başlarken hatalı pas verirse atmıyoruz, ama o aramızdaki oyun, bu turnuva o yüzden açıkcası şuana kadar olmadı ama ben öyle bir pozisyon bulursam atarım golü..

ama diyorsan ki mesaj yazıyordum, mesaj menüsündeydim, kontrolüm yoktu, o arada yedim golü, o zaman sonuna kadar katılırım

• quote:

Muhibbi hocam imzana yazmayı unutmuşsun ut cup 9 gönüllerin şampiyonusun =)

ehehe bu iyimiş ya ekleyeyim hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: berknal

quote:

quote:

Fifaz 1-2 rkv
    Rkv 4-3fifaz

Kardeş öncelikle bu tür turnuvaların neden düzenlendiğini bir kez daha vurgulayayım. Bu tür turnuvalar keyifli çekişmeli maçlar oynamak ve iyi vakit geçirmek için düzenleniyor , ne kadar kurallarda olmasa bile centilmenlik dışı golün için tebrik ederim seni Olay sadece kazanmaktan ibaret değil bunun bilincinde olalım lütfen ki bu zamana kadar bütün düzenlenen turnuvaların organizasyonu olsun , takibi olsun hepsi elimden geçti ilk defa bu kadar sinirlendim , nerdeyse joisticki fırlatacaktım o derece o golden sonra , neyse öyle veya böyle olsa kazandın ve turu atladın , başarılar sana

centilmenlik dışı gol nasıl oluyor ? kaleciyle oyuna başlarken hatalı pas sonucu atılan gol mu?

mesela biz ruudla aramızda oynarken kaleci oyuna başlarken hatalı pas verirse atmıyoruz, ama o aramızdaki oyun, bu turnuva o yüzden açıkcası şuana kadar olmadı ama ben öyle bir pozisyon bulursam atarım golü..

ama diyorsan ki mesaj yazıyordum, mesaj menüsündeydim, kontrolüm yoktu, o arada yedim golü, o zaman sonuna kadar katılırım

Kardesim bu biraz daha farkli, kaleci karambol sonucu topu eline alip hemen baslamak isterken benim futbolcularimdan birisiyle carpiisp dustu ve top bosta kaldi benim oyuncum kalkip golu atti

• quote:

quote:

quote:

Fifaz 1-2 rkv
    Rkv 4-3fifaz

Hocam kendin diyosun alti ustu turnuva, sinirlendigini farkettim de yani centilmenlik disi falan deyince ayip oluyor. Bence sen baya bi abartiyosun, ilk macta 1-0 ondeyken kalecimle adaminin ayagina istemeden topu verdim yani o zaman sen de onu atma, centilmenlik disiysa. Benim attigim tamam biraz daha sacma ama sonucta futbol oyunu bu yani, savas yapmiyoruz.
    Centilmenlik disi davranan sendin hatta ben gayet normal skoru yazip tesekkur ettim burada sen psn de gayet kabaca mesaj atip pat diye sinirlenip gitmene ragmen agzimi acmadim yani.

Şimdi degaj yapan kalecimin önüne geçip topu kapıp boş kaleye yuvarlamakla , senin elle başlattığın topu orta sahada kafayla torrese indirip gol atmamı aynı mı tutuyorsun dostum yazık eğer aynı kefeye koyuyorsan , burada iki yıldır turnuvalara katılan biriyim ve attığın gol centilmenlik dışıdır , kabaca mesaj attın dediğin mesajda : ' o gol atılmazdı ' mesajıydı bunun neresi kabaca ? ne argo bir kelime kullandım ne de maçta çirkefçe hareketler yaptım. Yaptığının doğru olmadığını kabul etmelisin öncelikle , aynı pozisyonda kendisine gol atmadığım çok oyuncu var burada..

• quote:

Orijinalden alıntı: a78b4c42

quote:

@a78b4c42 hocam ne zaman müsait olursun?

Hocam bugece yapabiliriz maçları ;)

o zaman 23:30dan sonra yapabiliriz hocam
  • @DuanJuan

Kardeş müsait olursan maçlarımıza bu akşam devam edelim
  • aynı golden ben de yedim grup maçlarında, bence oyunun hatası, ondan sonra da degaj yapmadan önce dikkat ediyorum, açıkcası menüden mesaj yazarken gidip gol atmak dışında oyun içinde her türlü gol normal goldür bence, futbolun içinde var
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Fifaz 1-2 rkv
    Rkv 4-3fifaz

Kardesim bu biraz daha farkli, kaleci karambol sonucu topu eline alip hemen baslamak isterken benim futbolcularimdan birisiyle carpiisp dustu ve top bosta kaldi benim oyuncum kalkip golu atti

2 farklı anlatım var ? tecrübemiz olması açısından soruyorum yanlış anlama;

fifaz kalecinin önüne geçtin ve degajı önledin diyor. sen karambol sonucu topu eline alan kaleci benim oyuncumla çarpıştı diyorsun. :)

hangisi doğru ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

quote:

Orijinalden alıntı: ugo1905

kmlyurdabak 0 : 5 ugo1905
    ugo1905 3 : 1 kmlyurdabak

Çok güzel maçlar oynadık. Kendisini tebrik ediyorum

Tebrikler kardeşim.
    Ender gördüğüm takımlardan biri

Ben hiç gördüğünü tahmin etmiyorum. Eto'o ve yeni transferimiz Thiago Silva hariç 15K'ya mal olan bir takım sonuçta

Şansımı denemek biraz keyif almak için katıldım, ama kendimi bir anda çeyrek finalde buldum

• quote:

aynı golden ben de yedim grup maçlarında, bence oyunun hatası, ondan sonra da degaj yapmadan önce dikkat ediyorum, açıkcası menüden mesaj yazarken gidip gol atmak dışında oyun içinde her türlü gol normal goldür bence, futbolun içinde var

Burada turnuvalara yeni katıldığınız için bu görüşü savunmanızı normal buluyorum fakat aynı pozisyonda golu atmayıp geriye oynayan biri olarak , o pozisyonda golu yemenin verdiği siniri siz düşünün artık , kazanmanın verdiği hırs olarak yorumluyorum bu olayı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 21 Mart 2012; 12:44:31 >
  • quote:

quote:

aynı golden ben de yedim grup maçlarında, bence oyunun hatası, ondan sonra da degaj yapmadan önce dikkat ediyorum, açıkcası menüden mesaj yazarken gidip gol atmak dışında oyun içinde her türlü gol normal goldür bence, futbolun içinde var

Burada turnuvalara yeni katıldığınız için bu görüşü savunmanızı normal buluyorum fakat aynı pozisyonda golu atmayıp geriye oynayan biri olarak , o pozisyonda golu yemenin verdiği siniri siz düşünün artık , kazanmanın verdiği hırs olarak yorumluyorum bu olayı..

iyi futbolun içinde varsa bende zaman geçirecem özellikle bunları yapanlara karşı yapicam bu işi nasılsa futbolun içinde var

• bu tartışılan gol ile ilgili benimde düşüncem berknal gibi,futbolun içinde olan bir gol.sonuçta kaleci orada hızlı başlayarak takımına avantaj sağlamak istiyor rakip oyuncular yerinde yokken. ama dikkatli davranıp ağırdan aldığınızda böyle bir top kaybı riski olmuyor.sonuçta risk alarak bir tercihte bulunuyorsunuz,dikmeme veya elinle oyunu hemen başlatmama şansınız var.ha bu durumda hemen başlatırken topu kaptırırsınız,rakipde "fair play" adına golü atmamayı tercihe etmişse o da güzel bir davranış. ama onun dışında bu golü centilmenlik dışı diye nitelendirmek çok yanlış bence. sonuçta aut atışı sırasında da iki seçeneğiniz var mesela,topu havadan dikebilir veya yerden pas atabilirsiniz.yerden pas attığınız zaman rakibe kaptırma oasılığınız yüzde kırk ancak kaptırmazsanızda oyunu kanatlardan güzelce başlatma şansınız oluyor. autu havadan diktiğinizde ise orta sahaya yakın adamlarınız doğru bir timingle topu sizin önünüzde indirmesi için uğraşıyorsunuz ki yerden başlatmaya göre daha zor bir oyuna sokuş şekli,ama topu orta saha adamınız alamazsada bir anda kalenizde gol görmezsiniz!
    sonuçta her aldığınız riskin bir sonucu var ve bu sonuç gerçekleşince centilmenliğe bağlamamak lazım hemen. mesela bazen siz kaleye doğru giderken rakip müdafa oyuncusu bir anda sakatlanıp size karşı koyamaz durumda kalıyor ve sizde kaleciyle karşı karşı kalıyorsunuz. bu durumda belki gol atmak daha fariplay dışı bir davranış. çünkü o adamın sakatlanmasına tamamen oyun karar veriyor,sizin bir müdahale şansınız yok. ama kalecinin topu dikmesi konusu daha farklı bence.

• Oyundaki bir hata olan kaleciye pres yapıp topu kapıp boş kaleye atmak centilmenlik dışıdır aynı şekilde rakip gole giderken oyunu durdurup pozisyonu karambole getirmekte centilmenlik dışıdır , herkesin görüşü farklı olabilir ama maalesef öyle..
  • quote:

ikidir ''menüde mesaj yazarken yenilen gol'' vurgusunu yapıp aklı sıra ban laf koymaya çalışmışsın. be çok bilmiş sen mesaj yazarken benim pause hakkım bittiği için sen mesaj yazdığını bilerek kalene bile gitmedim olduğum yerde durdum sen nezaman oynamay başladın ben ozaman oynadım o gün seni tanıyanlar sayesinde haklı çıktın belki bana karşı ama artık haddini aşıyorsun. olaydan günler geçmiş laf sokmaya çalışmışsın yine.

edit:

doğuranın üzerine ve şerefin namusun üzerine (şayet varsa) yemin etsene sen mesaj yazarken gol attığıma dair?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 21 Mart 2012; 14:09:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

bu tartışılan gol ile ilgili benimde düşüncem berknal gibi,futbolun içinde olan bir gol.sonuçta kaleci orada hızlı başlayarak takımına avantaj sağlamak istiyor rakip oyuncular yerinde yokken. ama dikkatli davranıp ağırdan aldığınızda böyle bir top kaybı riski olmuyor.sonuçta risk alarak bir tercihte bulunuyorsunuz,dikmeme veya elinle oyunu hemen başlatmama şansınız var.ha bu durumda hemen başlatırken topu kaptırırsınız,rakipde "fair play" adına golü atmamayı tercihe etmişse o da güzel bir davranış. ama onun dışında bu golü centilmenlik dışı diye nitelendirmek çok yanlış bence. sonuçta aut atışı sırasında da iki seçeneğiniz var mesela,topu havadan dikebilir veya yerden pas atabilirsiniz.yerden pas attığınız zaman rakibe kaptırma oasılığınız yüzde kırk ancak kaptırmazsanızda oyunu kanatlardan güzelce başlatma şansınız oluyor. autu havadan diktiğinizde ise orta sahaya yakın adamlarınız doğru bir timingle topu sizin önünüzde indirmesi için uğraşıyorsunuz ki yerden başlatmaya göre daha zor bir oyuna sokuş şekli,ama topu orta saha adamınız alamazsada bir anda kalenizde gol görmezsiniz!
    sonuçta her aldığınız riskin bir sonucu var ve bu sonuç gerçekleşince centilmenliğe bağlamamak lazım hemen. mesela bazen siz kaleye doğru giderken rakip müdafa oyuncusu bir anda sakatlanıp size karşı koyamaz durumda kalıyor ve sizde kaleciyle karşı karşı kalıyorsunuz. bu durumda belki gol atmak daha fariplay dışı bir davranış. çünkü o adamın sakatlanmasına tamamen oyun karar veriyor,sizin bir müdahale şansınız yok. ama kalecinin topu dikmesi konusu daha farklı bence.

dostum senlede bir karşılaşamadık şu turnuvalarda yaa :S bir sonraki turnuva ciddi anlamda kasten ikimizi aynı gruba koysunlar :)) ciddiyimm yaa :D öbür türlü abi gruptan çıkarsan eşleşirizi beklemem hayal benim :D çıkamıyorum ki abi gruptan senle eşleşme şansım olsun yani :D

bu arada sana ilk kez katılmıyorummmm :)), eğer kalecinin önüne geçiliyorsa bu fırsatçılıktır. karşı tarafı mağdur etmektir kanımca :) pozisyon var pozisyon var. ama pozisyon bitti, top kalecide, önünü ben bir tek hans'ların tom'ların kapadığına tanık oluyorum, onlarda fırsatçılıktan yapıyor bunu. nasıl oyuna başlarken kaleci vuruşu öncesi kalecinin önünde ki defans adamının önünde durup belki yerden ilk adama atarda kapar gol atarım diye beklemiyorsam kalecinin önünüde topu belki kaparım düşüncesiyle kapayamam. :) yüz yüze mesajlaşıyoruz. fair play mair play, o ayrı konu kibar bir hareket değil ben böyle düşünüyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

quote:

quote:

iyi futbolun içinde varsa bende zaman geçirecem özellikle bunları yapanlara karşı yapicam bu işi nasılsa futbolun içinde var

sen bilirsin, kurallar açık ve net, ayrıca ben aynı golü grup aşamasında yiyen birisi olarak söylüyorum, bundan hiçbir çıkarım yok.

oyuna hızla başlamayıp sonra degaj yapabilirsin veya gol atıcam diye hızlı başlayabilip bu riski alırsın, oyuna hızlı başlaman nası benim için bir negatifse, topa çalma ihtimalim de negatif, sen hızlı başlayıp gol attığında ben sana centilmenlik dışı hareket demiyorum

zaman geçirme kısmı ise tamamen alakasız bir durum,

ki bence bütün oyun yapılmadığı sürece mantıklı birşey sonuçta futbolun içinde var, ama bazıları abartıp bütün oyun geçiriyor, bu yüzden de kural koyulmuş, bunun önüne geçmek için

ama istersen yapabilirsin, sen bilirsin, kolay 3 puan olur rakiplerin için, açıkcası ben bana karşı zaman geçirenlerin videosunu çekicem telefondan ki ispatı kolay olsun.

turnuva kurallarında yazılmayan şeyler için insanları suçlamak anlamsız bence, bir sonraki turnuvada istiyorsanız o kuralı koydurmak için çaba harcarsınız, benim sadece 1 oy hakkım var, o da Hayır olur çünkü bence saçma olur, ha koyulursa uymak zorundayız o tamamen farklı bir boyutu olayın.

kimse bir diğeri kadar centilmen olmak zorunda değildir kurallara uyduğu sürece, centilmen olursa alkışlarsınız, ama centilmen olmadı diye de suçlayamazsınız, bir sonraki maçta siz de centilmen olmayın engel yok

• korner bayragında zaman geçirecem defansda zaman geçirecem demedim ki tek pas ileri geri ileri geri kanata at topu lb ye at şişir cm ye at cam a at cm ye geri dön ortada top gezdirecem hadi zaman geçirdinde ister atak yaparım ister yapmam ortada top oynamak belki benim amacım
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

korner bayragında zaman geçirecem defansda zaman geçirecem demedim ki tek pas ileri geri ileri geri kanata at topu lb ye at şişir cm ye at cam a at cm ye geri dön ortada top gezdirecem hadi zaman geçirdinde ister atak yaparım ister yapmam ortada top oynamak belki benim amacım

geçir beni alakadar etmez keyfin bilir
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.