Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Muhibbii

çok turnuvaya katılmışlığım yok fakat katıldıklarım arasında en problemlisi değil bence en renklisi bu turnuvadır :) katılımcı sayısını göze alarak yorum yaparsak daha sağlıklı düşünebiliriz.

olumsuzluklar olabilir bu çok normal 32 kişi 10'larca maç yapılıyor. bence şu yorumunuz ; berkegs nin yapmış olduğu hiç bir turnuvaya katılmayacağım berkegs'ye karşı çok acımasız olmuş. buna kesinlikle katılmıyorum.

ben berke'nin düzenlediği bütün turnuvalara sonuncuda olsam sırf hoş sohbet ve eğlence anlamında kesin olarak katılmayı düşünüyorum :)

sonuçta gelişen olayların sebebi kendisi değildir :) kendinizi biraz onun yerine koymalısınız. Adminden bu konunun uyarı alması utanç verici. buranın yönetilemediğini gösterir. yönetende berkegs değil konu katılımcılarıdır bence. o turnuvayı yönetiyor konuyu değil :) bilmiyorum ben böyle düşünüyorum beyler :)

Muhibbi ve BPL Karadeniz Horon Ekibi

Aynen katiliyorum hatta format olarak en basarili turnuva buydu bence.mini Playoff uygulamasi ile herkesin son maca kadar istekli oynamasini sagladi berkegs ve ruud bence.ornegin ben playofflari ayni puanda oldugum halde ikili averajla kacirdim ama mini playoff oynayacak olmak teselli oldu,hic uzulmedim.sonucta bende muhibbi gibi zevk ve gelisim amacli katiliyorum bu turnuvaya ve her turnuvada daha iyiye gidiyorum.yoksa coins kazanmak gibi bi hedefim yok.bu anlamda da bi turnuvalar amaca cok iyi hizmet ediyor bence.6. Turnuvamiydi neydi,omsimna duzenlemisti,2 ay falan surmustu!bu anlamda son iki uc turnuvanin cok basarili gectigimi dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupe96 -- 21 Mart 2012; 20:07:59 >

• Berke rakipler belli oldukca maclarimizi yapabilirmiyiz ?

Ps i mehmete geri vermem gerekiyor yarin o yuzden young ceaserla rakibi maclarini yapinca bu aksam yapmak istiyorum ceyrek final macimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dmelih 1- 4 Stream_Ouz

Stream_Ouz 1-5 dmelih
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmelih

dmelih 1- 4 Stream_Ouz

Stream_Ouz 1-5 dmelih

Vay be acayip rovans olmus.tebrikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Orijinalden alıntı: dmelih

dmelih 1- 4 Stream_Ouz

Stream_Ouz 1-5 dmelih

Vay be acayip rovans olmus.tebrikler.

eyvallah abi ilk maçki hezimeti çevirebildik
  • quote:

Orijinalden alıntı: berknal

Berke rakipler belli oldukca maclarimizi yapabilirmiyiz ?

Ps i mehmete geri vermem gerekiyor yarin o yuzden young ceaserla rakibi maclarini yapinca bu aksam yapmak istiyorum ceyrek final macimi ?

Young_Caesar oynamış olursa yaparsın.
  • ugo arkadaşım pm atmış çeyrek final maçı için yapmamızda bi problem yok diyimi berke ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

ugo arkadaşım pm atmış çeyrek final maçı için yapmamızda bi problem yok diyimi berke ?

Hayır.
  • @a78b4c42 hocam pmde attım girebilicek misin bugün?
  • Coupe96 0-1 Beerat
    Beerat 1-2 coupe96

Korku tunelinden gectik :)
  • gaint 0-2 canal
    canal 3-1 gaint
    guzel maclardi tesekkur ederim arkadasa ;)
  • ugo1905 2-3haki1234
    haki1234 4-3ugo1905

son maçta gerçekten şansım yardım etti carlosun direkten dönen topu karşı karşıya etonun kaçırdıgı gerçekten çok zevkli maçlardı teşekkürler.

Adım adım kupaya ilerliyoruz bakalım bu kupa benim müzeme gelicek
  • a78b4c42 hocam bu saate kadar bekledim pmyede cevap atmadın psne ekledim seni yarına yaparız maçları artık
  • sorterking 2-0 borbo33
    bordo33 0-2 sorterking

basarilar kardes..
  • turnuvayi duzenleyen arkadaslara tesekkur eder,yoluna devam eden katilimci arkadaslara basarilar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

a78b4c42 hocam bu saate kadar bekledim pmyede cevap atmadın psne ekledim seni yarına yaparız maçları artık

Hocam gecenin bi vaktine kadar beklettigim için gerçekten çok çok özür dilerim .. Kardeşim gece çok rahatsızlandi doktora gittik ( gıda zehirlenmesi ) onun için giremedim oyuna..
    Bu akşam bi aksilik olmazsa kesin yapariz maçları

• quote:

Orijinalden alıntı: a78b4c42

quote:

a78b4c42 hocam bu saate kadar bekledim pmyede cevap atmadın psne ekledim seni yarına yaparız maçları artık

Hocam gecenin bi vaktine kadar beklettigim için gerçekten çok çok özür dilerim .. Kardeşim gece çok rahatsızlandi doktora gittik ( gıda zehirlenmesi ) onun için giremedim oyuna..

çok geçmiş olsun sefa :(

kardeşin bugün nasıl iyileşti mi peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

quote:

quote:

çok geçmiş olsun sefa :(

kardeşin bugün nasıl iyileşti mi peki ?

Sağol hocam , dun gece korkuttu ama iyi suanda

Ne yedide boyle oldu hala anlamadım insan dikkat etmz mi kendine

• geçmiş olsun hocam banada olmuştu bi kere valla dikkat ile alakası pek yok gibi ummadıgın şeyler de yapabiliyor arada
    benim ki bi arkadaş yüzündendi kolamın içine kolanya boşaltmıştı bende bi terledim soguk bişeyler ararken fondip yapinca yüksek ateşle kendimi hastahanede buldum midemi yıkamışlardı ömrümüzde kolanyada içtik kola ile karaştırılması çarptı beni
  • quote:

quote:

geçmiş olsun hocam, mühim diil bugün yaparız
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.