Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bordo33- kardesim skoru yazmıssın zahmet oldu ilgilendiğin için teşekkür ederim. Bidahaki turnuvalaarda başarılar diliyorum kardesim. Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

quote:

Orijinalden alıntı: rkv08

quote:

Orijinalden alıntı: berknal

quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

quote:

Fifaz 1-2 rkv
    Rkv 4-3fifaz

Tsekkur ediyorum guzel maclardi, kadro farki ile kazandim diebilirim

Kardeş öncelikle bu tür turnuvaların neden düzenlendiğini bir kez daha vurgulayayım. Bu tür turnuvalar keyifli çekişmeli maçlar oynamak ve iyi vakit geçirmek için düzenleniyor , ne kadar kurallarda olmasa bile centilmenlik dışı golün için tebrik ederim seni Olay sadece kazanmaktan ibaret değil bunun bilincinde olalım lütfen ki bu zamana kadar bütün düzenlenen turnuvaların organizasyonu olsun , takibi olsun hepsi elimden geçti ilk defa bu kadar sinirlendim , nerdeyse joisticki fırlatacaktım o derece o golden sonra , neyse öyle veya böyle olsa kazandın ve turu atladın , başarılar sana

centilmenlik dışı gol nasıl oluyor ? kaleciyle oyuna başlarken hatalı pas sonucu atılan gol mu?

mesela biz ruudla aramızda oynarken kaleci oyuna başlarken hatalı pas verirse atmıyoruz, ama o aramızdaki oyun, bu turnuva o yüzden açıkcası şuana kadar olmadı ama ben öyle bir pozisyon bulursam atarım golü..

ama diyorsan ki mesaj yazıyordum, mesaj menüsündeydim, kontrolüm yoktu, o arada yedim golü, o zaman sonuna kadar katılırım

Kardesim bu biraz daha farkli, kaleci karambol sonucu topu eline alip hemen baslamak isterken benim futbolcularimdan birisiyle carpiisp dustu ve top bosta kaldi benim oyuncum kalkip golu atti

2 farklı anlatım var ? tecrübemiz olması açısından soruyorum yanlış anlama;

fifaz kalecinin önüne geçtin ve degajı önledin diyor. sen karambol sonucu topu eline alan kaleci benim oyuncumla çarpıştı diyorsun. :)

hangisi doğru ?

hiç bir farkı yokki zaten istesende kalecinin önüne geçemiyorsun bir çok pozisyonda. eğer kalabalık karambol bir pozisyon sonucuysa ve kaleci hemen oyunu baslatmak isterse bunu gerçek hayattada görürüz engellendiğini. Sonuçta hemen başlatılsa kontra yeme olasılığı çok yüksek. ben de başlatılmasını önlerken kaleci düştü benim adamın önünde kaldı ve golü attım. Bu oyunun her hangi bug ı veya bir hile değil benim gözümde, ayda yılda olacak bir şey aynı gerçek hayattaki gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

bu tartışılan gol ile ilgili benimde düşüncem berknal gibi,futbolun içinde olan bir gol.sonuçta kaleci orada hızlı başlayarak takımına avantaj sağlamak istiyor rakip oyuncular yerinde yokken. ama dikkatli davranıp ağırdan aldığınızda böyle bir top kaybı riski olmuyor.sonuçta risk alarak bir tercihte bulunuyorsunuz,dikmeme veya elinle oyunu hemen başlatmama şansınız var.ha bu durumda hemen başlatırken topu kaptırırsınız,rakipde "fair play" adına golü atmamayı tercihe etmişse o da güzel bir davranış. ama onun dışında bu golü centilmenlik dışı diye nitelendirmek çok yanlış bence. sonuçta aut atışı sırasında da iki seçeneğiniz var mesela,topu havadan dikebilir veya yerden pas atabilirsiniz.yerden pas attığınız zaman rakibe kaptırma oasılığınız yüzde kırk ancak kaptırmazsanızda oyunu kanatlardan güzelce başlatma şansınız oluyor. autu havadan diktiğinizde ise orta sahaya yakın adamlarınız doğru bir timingle topu sizin önünüzde indirmesi için uğraşıyorsunuz ki yerden başlatmaya göre daha zor bir oyuna sokuş şekli,ama topu orta saha adamınız alamazsada bir anda kalenizde gol görmezsiniz!
    sonuçta her aldığınız riskin bir sonucu var ve bu sonuç gerçekleşince centilmenliğe bağlamamak lazım hemen. mesela bazen siz kaleye doğru giderken rakip müdafa oyuncusu bir anda sakatlanıp size karşı koyamaz durumda kalıyor ve sizde kaleciyle karşı karşı kalıyorsunuz. bu durumda belki gol atmak daha fariplay dışı bir davranış. çünkü o adamın sakatlanmasına tamamen oyun karar veriyor,sizin bir müdahale şansınız yok. ama kalecinin topu dikmesi konusu daha farklı bence.

ben de tamamen aynı fikirdeyim. tabi ki benim atmayıp da geri dönme gibi bir seçeneğim var ama onu yaparsam ekstra bir fair play durumu olur ama yapmazsam da her hangi bir centilmenlik dışı bir hareket yok bana göre. Ayrıca bu aut atışı da değildi, korner ya da yan top dönüşüydü benim oyuncularım ileride fazla kişi yakalanmıştı, sonuçta hemen başlatılması da rakibe avantaj bana da dezavantaj sağlayacaktı. Futbolun içinde olan şeyler, yenilgiyle sinire bağlıyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: DuanJuan

Bence boşuna uzayan bir konu.. Bende ayni golu yedim hatta onun hirsiyla iki macimida kaybettim cokta uzuldum halada o rakibe karai doluyum ama yapacak bsi yok.. Adam atti golu ne yapalim.. Bundan sonra bende aticam dedim kendime insallah o arkadasla karsilasir ayni golu atarim.. Ama oyun hatasidir o yuzden bunu tartismaniza gerek yok sonuc degismeyecek dostlar..

Bu oyun hatası falan değildir, gerçek futbolu düşünün bir kaleci önünde adam varsa bunu göre göre düşünmeden aptalca hareket edip degaj dikmeye veya oyunu başlatmaya çalışır da adama çarparsa dersin ki be oğlum niye beklemedin 2 dakika adamın açılmasını.

Bir örnek daha vereyim, gerçekte olabilecek şeyler oyunda olunca-çok ekstra durumlar hariç- nedense mağdur olan hemen bir bug veya oyun hatası diyor. Mesela Cenkin Portodan yediği golü oyunda yese birisi hemen yok ne biçim hata bu kaleci onu alamaz mı falan filan der bu görüşle

• Efebabila seninle eşleşmişiz kardeş. şehir dışında idim yeni ewe geldim. bugün akşam 21.00 gibi online olmaya çalışacam eğer müsait olursak yapalım maçlarımızı bu gece.
  • @babon actim kardesim
  • Efebabila ile maçlarımızı yaptık. kardeşim ellerine sağlık ortada ve çekişmeli maçlardı.

Efebabila:2 - 2:babon
    babon:1 - 1:efebabila

bahtiyar takiptemisin. ikimiz için gidiyorum. sonuna kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: babon

Efebabila ile maçlarımızı yaptık. kardeşim ellerine sağlık ortada ve çekişmeli maçlardı.

kardes ya nasil yenilirim cok sinirlendim hele tevezin kacirdigi pozisyon iyice beni cileden cikartti defans yapmayi bilen ibrohimovicide cok iyi kullanabilen birisin gercekten guzel maclardi. atak yapamasan bile ibrohimovic gene bitirdi beni attigi kafalar ve calimlarla neyse kardesim basarilar sana

• bu arada fiksturleri hazirlayanlara bu ugraslarindan dolayi tesekkur etmeekteyim eminim ki turnuvanin ne kadar zevkli olmasini istemelerindendir berke ve mehmet kardeslerime basarilar demekteyim her turnuvanizda da siz beni kabul ederseniz simdiden hazirim biraz erken veda ettim ama bakalim insallah bidahaki turnuvanizda, onumuzdeki maclara bakicaz ayrica gonullerin sampiyonu muhibbi yazisida bi hayli hos olmus herkese basarilar...

• @dmelih bekliyorum hocam psnde
  • turnuvaya olan ilgi iyice azalmış gibi duruo tam tersi en çekişmeli ve en güzel yerlerine geldik turnuvanın ama ilgi baya az maçlarda yapılmıo
  • benim yarı final rakibi belli olacak galiba bu akşam ilk finalist belli olacak mı acaba ?
  • Dmelih gelmedi bu akşam ...
  • benim fikrim, turnuva 16 kişi ve 30k ile katılım olmalıydı. 32 kişi olunca hem turnuvayı düzenleyen arkadaş çok yorulur, oynamak isteyen arkadaşlarda çok sıkılır.problem yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babon

Efebabila ile maçlarımızı yaptık. kardeşim ellerine sağlık ortada ve çekişmeli maçlardı.

mesutt seninle gurur duyuyorum kardeşimmm

favorim sensinn mini cup senin olacakk

yoruma kahkaha attım iş yerinde herkes bana baktı puahaha ikimiz için gidiyoruumm

Helal olsunn,, tek tabancaa yola devamm

• quote:

Orijinalden alıntı: efebabila

bu arada fiksturleri hazirlayanlara bu ugraslarindan dolayi tesekkur etmeekteyim eminim ki turnuvanin ne kadar zevkli olmasini istemelerindendir berke ve mehmet kardeslerime basarilar demekteyim her turnuvanizda da siz beni kabul ederseniz simdiden hazirim biraz erken veda ettim ama bakalim insallah bidahaki turnuvanizda, onumuzdeki maclara bakicaz ayrica gonullerin sampiyonu muhibbi yazisida bi hayli hos olmus herkese basarilar...

:) sorma ya baktım ki en kısa yoldan şampiyonluk bu :D o yüzden böyle bir yol izledimm :D

İlk Çağrı kardeşimm yazmış forumda (Young_Caesar) güzel fikriydi, sonra berkecim mesaj atmış abi eklemelisin imzana diye, bende ekledim imzaya hoşuma gitti valla :D

amaçtan şaşma yok, fifa 13 çıkmadann bir DH turnuva kupası alıcam abi almalıyımm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhibbi -- 23 Mart 2012; 9:35:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutelbir56

benim fikrim, turnuva 16 kişi ve 30k ile katılım olmalıydı. 32 kişi olunca hem turnuvayı düzenleyen arkadaş çok yorulur, oynamak isteyen arkadaşlarda çok sıkılır.problem yani.

yine senin dediğine gelmiş oldu mahmut :)

32 kişi 15K'dan giriş yaptı, ve turnuvada 2 play-off karşılaşması oldu.
    yani eleyenler birbirleriyle - elenenler birbirleriyle. 2 turnuva iç içeydi yani :)

Yine senin dediğin gibi oldu. 32 kişi 15K böl ikiye = 16 kişi 30K :D

bir tek düzenleyen arkadaş yorulmadı da üzüldü işte,

aldırmamasını ve CUP 10'u ne zaman düzenleyeceğini açıklamasını merakla bekliyorumm :))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DuanJuan

Bence boşuna uzayan bir konu.. Bende ayni golu yedim hatta onun hirsiyla iki macimida kaybettim cokta uzuldum halada o rakibe karai doluyum ama yapacak bsi yok.. Adam atti golu ne yapalim.. Bundan sonra bende aticam dedim kendime insallah o arkadasla karsilasir ayni golu atarim.. Ama oyun hatasidir o yuzden bunu tartismaniza gerek yok sonuc degismeyecek dostlar..

Bu oyun hatası falan değildir, gerçek futbolu düşünün bir kaleci önünde adam varsa bunu göre göre düşünmeden aptalca hareket edip degaj dikmeye veya oyunu başlatmaya çalışır da adama çarparsa dersin ki be oğlum niye beklemedin 2 dakika adamın açılmasını.

Bir örnek daha vereyim, gerçekte olabilecek şeyler oyunda olunca-çok ekstra durumlar hariç- nedense mağdur olan hemen bir bug veya oyun hatası diyor. Mesela Cenkin Portodan yediği golü oyunda yese birisi hemen yok ne biçim hata bu kaleci onu alamaz mı falan filan der bu görüşle

Cenkte bug var boşver oyun hatası o da

• mini-cupta yarı finale çıktım ama benim rakiplerden hiç ses seda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutelbir56

benim fikrim, turnuva 16 kişi ve 30k ile katılım olmalıydı. 32 kişi olunca hem turnuvayı düzenleyen arkadaş çok yorulur, oynamak isteyen arkadaşlarda çok sıkılır.problem yani.

bencede 16 kişi 20-25 k ödül iyidir çok yorucu çok uzun kısa ve seri bi şekilde olacak daha iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.