Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haki1234

korner bayragında zaman geçirecem defansda zaman geçirecem demedim ki tek pas ileri geri ileri geri kanata at topu lb ye at şişir cm ye at cam a at cm ye geri dön ortada top gezdirecem hadi zaman geçirdinde ister atak yaparım ister yapmam ortada top oynamak belki benim amacım

haki naptın sen bro şimdi kankaları turnuvadan men edecekler seni
  • Valla berke ve mehmet kusura bakmasın ama bu son katılan arkadaşların oyun görüşleri olsun , maçlarda sergiledikleri tutumlar olsun hiç tasvip etmiyorum ( yarası olan gocunur , lafım ortaya )

Ayrıca Xaviesta ya yapılanı haksız bulduğumu p.m. dende yazmıştım size şimdi buradada söylüyorum , turnuvadan ihraç edilmeside ağır bir karardı , iyiniyetlisiniz orası ayrı ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Valla berke ve mehmet kusura bakmasın ama bu son katılan arkadaşların oyun görüşleri olsun , maçlarda sergiledikleri tutumlar olsun hiç tasvip etmiyorum ( yarası olan gocunur , lafım ortaya )

Ayrıca Xaviesta ya yapılanı haksız bulduğumu p.m. dende yazmıştım size şimdi buradada söylüyorum , turnuvadan ihraç edilmeside ağır bir karardı , iyiniyetlisiniz orası ayrı ama..

eyvallah üstadım yazdıkların için sağol varol. ama ben Allah'a havale ettim. ortada haksızlığın olduğunu cümle alem gördü ama bazı zihniyetler farkında olamadı. tekrar söylüyorum Allah yukarıda kendime yapıldığı için bu denli içlenmedim... başka birinede olsa bu haksızlık dile getirirdim

• Bence boşuna uzayan bir konu.. Bende ayni golu yedim hatta onun hirsiyla iki macimida kaybettim cokta uzuldum halada o rakibe karai doluyum ama yapacak bsi yok.. Adam atti golu ne yapalim.. Bundan sonra bende aticam dedim kendime insallah o arkadasla karsilasir ayni golu atarim.. Ama oyun hatasidir o yuzden bunu tartismaniza gerek yok sonuc degismeyecek dostlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuanJuan

Bence boşuna uzayan bir konu.. Bende ayni golu yedim hatta onun hirsiyla iki macimida kaybettim cokta uzuldum halada o rakibe karai doluyum ama yapacak bsi yok.. Adam atti golu ne yapalim.. Bundan sonra bende aticam dedim kendime insallah o arkadasla karsilasir ayni golu atarim.. Ama oyun hatasidir o yuzden bunu tartismaniza gerek yok sonuc degismeyecek dostlar..

bütün olay bundan ibaret

daha bir tane bile atmayı beceremeyip 10 tane aynı golden yemiş olan bir insan olarak bunu söylüyorsam, bunun altında başka şey arayanlar art niyetlidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Ruud a ne oldu?ban mi yedi?

Bu akşam saat 10 dan sonra büyük ihtimal online olurum 10.30 dan sonra 12 ye kadar müsait olurum arada ne zamn uyarsa sana atarız maçları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beerat

quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Ruud a ne oldu?ban mi yedi?

Bu akşam saat 10 dan sonra büyük ihtimal online olurum 10.30 dan sonra 12 ye kadar müsait olurum arada ne zamn uyarsa sana atarız maçları...

Tamam dostum 22den sonra yapalim.
  • bir mevzunun bu kadar uzamasına gerek var mı hiç ya olan olmuş burda kimsenin ceza alması ihraç edilmesi hiçbirimizin istediği bir şey diil öle olması gerektiyse olmuştur normal bi şekilde maçlarmızı yapalım şampiyon olanı kutlayalım devam edelim bu zamana kadar böle olmuştu bundan sonrada böle olması lazım, ea nin turnuvaları zevksiz gelio die burada turnuva yapıoruz ve kesinlikle daha eğlenceli oluo benim açımdan, hatta burdaki arkadaşlarla maç yaptıktan sonra hiç girip online maç yapasm bile gelmio ben o kadar keyif alıorum herkesinde almasını istiorum yok ben almıorum dien varsa zaten bi dahakine katılmaz ama işler böle uzayınca başka arkadaşların (buna bende dahilim) canını sıkıo ve turnuva için bi isteksizlik oluşuo, ricam şudur foruma yazmak yerine pmden konusulsun kimsede olaya dahil olmasın iki kişi yada üç kişi kaç kişiyse onların arasında olay çözülsün gerekirse turnuvayı düzenleyen arkadaşlar gerekeni zaten yapar die umud ediorum herkese başarılar diliorum şamp. liginde ve uefa avrupa liginde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young_Caesar -- 21 Mart 2012; 16:32:50 >

• Konuyla alakasız, ikili sorunlarınızı tartışmak adına konuyu sabote etmek yasaktır arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorterking

bordo 33 kardesim eşleşmişiz maçlarımızı nezaman yaparız bana haber verirsen sevinirim

kardes turkiye saati ile 23:00 den sonra musaid olabilirim.
  • Lafı ortaya atmıştım ve parantez içine dikkat derim ' yarası olan gocunur ' diye bir tabir var orada ve hemen cevap yazma gereği duyduğuna göre sıkıntın büyük

Öncelikle ben xaviesta nickli arkadaşı tanımam senide tanımam ki ihraç kararı ağırdı neden mi ?
    Olayları yatıştırma yoluna gidileceğine tek suçlu bu arkadaş bulundu ki turnuvayı düzenleyenler senin yakın arkadaşların olduğu için bariz bir otorite kaybı yaşandı

Bana kimsenin centilmenlik dersi vermesine gerek yok , ben gördüğümü doğru olmadığını düşündüğümü her zaman dile getiririm , kim olursa olsun da ayırt etmem bilmem anlatabildim mi ?

Edit : Yönetici arkadaş silme konuyla direk alakalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Lafı ortaya atmıştım ve parantez içine dikkat derim ' yarası olan gocunur ' diye bir tabir var orada ve hemen cevap yazma gereği duyduğuna göre sıkıntın büyük

Öncelikle ben xaviesta nickli arkadaşı tanımam senide tanımam ki ihraç kararı ağırdı neden mi ?
    Olayları yatıştırma yoluna gidileceğine tek suçlu bu arkadaş bulundu ki turnuvayı düzenleyenler senin yakın arkadaşların olduğu için bariz bir otorite kaybı yaşandı

Bana kimsenin centilmenlik dersi vermesine gerek yok , ben gördüğümü doğru olmadığını düşündüğümü her zaman dile getiririm , kim olursa olsun da ayırt etmem bilmem anlatabildim mi ?

Edit : Yönetici arkadaş silme konuyla direk alakalı

Konuyla alakalı da gidişat iyiye gidişat değil
    Rencide edici, küçük düşürücü ya da argo söylemler, üyeye hakaret kapsamında ceza sebebidir.Tartışıp çözüme ulaşmak başka, kısır atışmalar başka.Uyarımı yapar daha da karışmam sohbetinize

• Patron hakaret yok seviyeli muhabbet var ama anlayana işte
  • benim seviyeli cevabım da keşke silinmeseydi neyse çok da umrumda değil kimin ne düşündüğü maçımı oynar giderim
  • Bu son mesajım bu konuda , patron el attı olaya sağolsun , gereksiz olan mesajları sildi zaten..

Burada herşeyden önce ne olursa olsun birbirimizi sinirlendirecek , kızdıracak ( artık centilmenlik demiyorum ki bu kavramın kişiden kişiye değiştiğini gördüm ) hareketlerde bulunmayalım eğer olurda bilmeden bu tip hareketlerde bulunduysak bunun doğru olduğunu savunmak yerine , doğru olanı öğrenip , rakibimizin keyfini kaçırmak ya da suçlamak yerine nasıl düzelir ne yapmam lazım diye durup bir düşünelim..

Başarılar herkese..
  • Beyler affedersiniz ama benim oynadığım turnuvalar acısından en problemlisi bu turnuvaydi gerek turnuvadan çekilenler ( size hiçbir sekilde ofansif bir gonderme yok tabi ki )gerek yaşanan tartışmalar gerekse turnuvadan ihraç edilme . Ben bu turnuvada bir ayrımcılık sezdim açıkcası bunu kanıtlayam o ayrı konu ancak bu benim kendi görüşüm. Ve sunuda belirtmek isterim ki ben bundan sonra berkegs nin yapmış olduğu hiç bir turnuvaya katılmayacağım ( Memo üzerine alınma ) . Tarık abi rica etsem artık turnuvalara geri donsende problemsiz adaletli ve zevkli turnuvalar geçirsek . Bu nihayetinde bir oyun bu kadar tartışmaya atışmaya haksızlığa ne gerek var ?

Anlayana ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilterede west ham united tottenham maçında 1-1 ken westham benzeri gol attı sonra tottenham maça başladı west hamlılar hiç bişür şey yapmadan beklediler ve gol yediler (teknik direktörün isteğiyle)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpdonmez

Beyler affedersiniz ama benim oynadığım turnuvalar acısından en problemlisi bu turnuvaydi gerek turnuvadan çekilenler ( size hiçbir sekilde ofansif bir gonderme yok tabi ki )gerek yaşanan tartışmalar gerekse turnuvadan ihraç edilme . Ben bu turnuvada bir ayrımcılık sezdim açıkcası bunu kanıtlayam o ayrı konu ancak bu benim kendi görüşüm. Ve sunuda belirtmek isterim ki ben bundan sonra berkegs nin yapmış olduğu hiç bir turnuvaya katılmayacağım ( Memo üzerine alınma ) . Tarık abi rica etsem artık turnuvalara geri donsende problemsiz adaletli ve zevkli turnuvalar geçirsek . Bu nihayetinde bir oyun bu kadar tartışmaya atışmaya haksızlığa ne gerek var ?

Anlayana ...

çok turnuvaya katılmışlığım yok fakat katıldıklarım arasında en problemlisi değil bence en renklisi bu turnuvadır :) katılımcı sayısını göze alarak yorum yaparsak daha sağlıklı düşünebiliriz.

olumsuzluklar olabilir bu çok normal 32 kişi 10'larca maç yapılıyor. bence şu yorumunuz ; berkegs nin yapmış olduğu hiç bir turnuvaya katılmayacağım berkegs'ye karşı çok acımasız olmuş. buna kesinlikle katılmıyorum.

ben berke'nin düzenlediği bütün turnuvalara sonuncuda olsam sırf hoş sohbet ve eğlence anlamında kesin olarak katılmayı düşünüyorum :)

sonuçta gelişen olayların sebebi kendisi değildir :) kendinizi biraz onun yerine koymalısınız. Adminden bu konunun uyarı alması utanç verici. buranın yönetilemediğini gösterir. yönetende berkegs değil konu katılımcılarıdır bence. o turnuvayı yönetiyor konuyu değil :) bilmiyorum ben böyle düşünüyorum beyler :)

Muhibbi ve BPL Karadeniz Horon Ekibi

• 32 farklı beyin, 32 farklı karakter , 32 farklı yaş gurubu. Yani ne bekliyordunuz ki :) (bu kadar olayın çıkması normal )

Bence diğer turnuva classic olsun 18 kişilik en güzeli , şimdiden söyliyeyim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roxette- -- 21 Mart 2012; 19:19:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

quote:

Orijinalden alıntı: alpdonmez

Beyler affedersiniz ama benim oynadığım turnuvalar acısından en problemlisi bu turnuvaydi gerek turnuvadan çekilenler ( size hiçbir sekilde ofansif bir gonderme yok tabi ki )gerek yaşanan tartışmalar gerekse turnuvadan ihraç edilme . Ben bu turnuvada bir ayrımcılık sezdim açıkcası bunu kanıtlayam o ayrı konu ancak bu benim kendi görüşüm. Ve sunuda belirtmek isterim ki ben bundan sonra berkegs nin yapmış olduğu hiç bir turnuvaya katılmayacağım ( Memo üzerine alınma ) . Tarık abi rica etsem artık turnuvalara geri donsende problemsiz adaletli ve zevkli turnuvalar geçirsek . Bu nihayetinde bir oyun bu kadar tartışmaya atışmaya haksızlığa ne gerek var ?

Anlayana ...

çok turnuvaya katılmışlığım yok fakat katıldıklarım arasında en problemlisi değil bence en renklisi bu turnuvadır :) katılımcı sayısını göze alarak yorum yaparsak daha sağlıklı düşünebiliriz.

olumsuzluklar olabilir bu çok normal 32 kişi 10'larca maç yapılıyor. bence şu yorumunuz ; berkegs nin yapmış olduğu hiç bir turnuvaya katılmayacağım berkegs'ye karşı çok acımasız olmuş. buna kesinlikle katılmıyorum.

ben berke'nin düzenlediği bütün turnuvalara sonuncuda olsam sırf hoş sohbet ve eğlence anlamında kesin olarak katılmayı düşünüyorum :)

sonuçta gelişen olayların sebebi kendisi değildir :) kendinizi biraz onun yerine koymalısınız. Adminden bu konunun uyarı alması utanç verici. buranın yönetilemediğini gösterir. yönetende berkegs değil konu katılımcılarıdır bence. o turnuvayı yönetiyor konuyu değil :) bilmiyorum ben böyle düşünüyorum beyler :)

Muhibbi ve BPL Karadeniz Horon Ekibi

Benim berkegsnin turnuvalarina katılmayacağımın sebebi yaptıgı turnuvalarda çıkan problemler değil bana kendi kişiliği biraz uzak geldi o kadar yoksa zaten ben bu isin basından çıkabileceğimi asla ve asla söylemiyorum zaten kendisini tebrik ediyorum ancak bana karsı tavrını ben beğenmediğim için öyle yazdım . Ancak turnuva konusunda seninle aynı görüşte değilim hocam . 32 kisi olabilir , 64 kisi olabilir , 128 kiside olabilir ancak bu nihayetinde bir oyun . Problemler çıkabilir ancak tarik abi nin son mesajında söylediği gibi bu problemleri koruklememeli ve uzatmamalı aksine çözüm üretmek gerek. Ayrıca konunun yonetilmesi konusuna gelirsem eğer . FB-gs macından sonra burada küçük çaplı bir tartışma çıktı ve kendisi beni aynen bu sekilde uyardı " Turnuva konumun altında böyle tartışmalar istemiyorum . " affedersin hocam ama bunu söyleyen birinin turnuvada çıkan yanlış anlaşılma , tartışma vs gibi uyarı alabilecek konulara el koyması bir başka deyişle yönetmesi gerekir . Sen gercekten buranın nese kaynağısin . Bu konu hakkında görüşlerini paylaştığınız icinde teşekkür ederim muhibbi ve bpl Karadeniz horon ekibi :)

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.