Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmutelbir56

quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

berknal :2 Young_Caesar :1
    Young_Caesar :4 Berknal : 1
    çok keyifli iki maçtı tebrik ediorum arkadaşı biraz hızlanmamız lazım yoksa bitmiicek bu turnuva berke sizin maçın galibi ile oyniicam bekliorum..

bir ispanyol matadoru kadar hırslı..

yok kardeş hırs falan yok eğlenmeye bakıoruz 9. turnuvadayız artık
  • @Ms401 sana ulasamiyorum,bugun yapalim artik maclarimizi.
  • sorterking'den survivor adasından bu yana haber alınamadı..
  • yeni turnuva cup 10 için şöyle bir fikrim var arkadaşlar :)

bilmiyorum ne kadar ilgilenirsiniz beğenirsiniz ama değişiklik anlamında iyi olacağını, daha çekişmeli ve eğlenceli olacağını düşüyorumm :))

yine aynı 16 kişi 4 grup, çok uzun sürmemesi için :) katılım ücreti zaten belirlenir 15-20k vs.

Takımlar için şartlar olmalı, atıyorum, gold oyuncular en fazla 75 rating, veya 77-78 işte :) yada bronz kadro şartı olabilir :) takımlar max. 3 yıldız 4 yıldız. falan :) (doğal olarak takım kurmak gerekecek, ve verilen sürelerde takımlar hazır olsun istenecek bu sürecin gayet sürükleyici ve eğlenceli geçeceğine inanıyorum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

sorterking'den survivor adasından bu yana haber alınamadı..

aha :D

mustafa topaloğlu'da ordaymış rambo, yarıldım gülmekten onu görünce :D
  • quote:

sorterking'den survivor adasından bu yana haber alınamadı..

Bittimi surgun?
  • yarı final maçları ne zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxette-

quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

benim yarı final belli oldu mu ya

Dmelih 6 da gelcem dedi gelmedi , ps3 u cok isiniyomus ..

şu an malesef playstationım hiç bi şekilde açılmıyo, yüzden yarın gece arkadaşa gidicem sana da uyarsa yapabiliriz maçları
  • DuanJuan 1 - 5 berkegs
    berkegs 0 - 3 DuanJuan

Herkese başarılar.
  • 4 gündür bi maçı yapamadık ne kadar yavaş gidiyoruz ya ...
  • Sorterking'i 2 gun boyunca toplam 18 saate yakın bekledim, en sonunda online oldu bugun.. 6 tane mesaj atıp, 3 tane davet yolladım, hiç birine cevap dahi vermeyip maçtan maça girdi.. Umarım baska birisidr diyecegim ama baska birisi dahi olsa cevap bile vermez mi.. Ayıtpır yahu ! Her geçen gün biraz daha soğuyorum ve kopuyorum oyunda..
  • quote:

Sorterking'i 2 gun boyunca toplam 18 saate yakın bekledim, en sonunda online oldu bugun.. 6 tane mesaj atıp, 3 tane davet yolladım, hiç birine cevap dahi vermeyip maçtan maça girdi.. Umarım baska birisidr diyecegim ama baska birisi dahi olsa cevap bile vermez mi.. Ayıtpır yahu ! Her geçen gün biraz daha soğuyorum ve kopuyorum oyunda..

turnuva yöneticisinin el atması lazım. Bahsettiğin arkadas hükmen malup olmayı hak ediyor!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiksturklerde yenilenmemis
  • quote:

Orijinalden alıntı: efebabila

fiksturklerde yenilenmemis

kardes ben geldim sen yoktun benim ps3 açık olduğunda benim oğlum oynuyordu oda yazmasını bilmiyor şimdide sen yoksun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutelbir56

quote:

Sorterking'i 2 gun boyunca toplam 18 saate yakın bekledim, en sonunda online oldu bugun.. 6 tane mesaj atıp, 3 tane davet yolladım, hiç birine cevap dahi vermeyip maçtan maça girdi.. Umarım baska birisidr diyecegim ama baska birisi dahi olsa cevap bile vermez mi.. Ayıtpır yahu ! Her geçen gün biraz daha soğuyorum ve kopuyorum oyunda..

turnuva yöneticisinin el atması lazım. Bahsettiğin arkadas hükmen malup olmayı hak ediyor!

kardes ben geldim sen yoktun benim ps3 açık olduğunda benim oğlum oynuyordu oda yazmasını bilmiyor şimdide sen yoksun
  • quote:

ya kardeş ben 2 gündür işler yogun olduğu için oyuna giremedim ve ps3 girende benim oğlumdu o oynuyordu mesaj yazmasını bilmiyor sende anlamışsın aslında ama kucuk oldugunuda tahmın edemenişsin.. Neyse ben akşam müsait olurum sen uygun olursan yapalım bana saatini bildir ok..
  • berke sizin maçın galibi ile ben oyniicam hadi bugün yapın bizde yapalım bitsin gitsin artık gereksiz uzuo böle çünkü maçlar bi sonraki turnuvaya geçelim elenen arkadaşlarda bizi beklio çünkü (özellikle muhibbi 10. turnuvayı iple çekio çok iddalı =) )
  • Bence biri açsin turnuvayi simdiden kayitlar baslasin çok uzun sürüyor kayit islemleri falan...
  • berke kaç gün oldu kalan maçlar var haksız olana bas hükmeni olmaz böyle lütfen bi el at şu işe
  • ruud_: 5 sorterking: 1

sorterking: 3 ruud_: 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruud_ -- 25 Mart 2012; 22:10:38 >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.