Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bordo33

max ve mini de kimler finalist?

Birinci sayfada bulabilirsin dostum sorunun yanıtını
  • dmelih 3-2 roxette

roxette 1-4 dmelih

haki istediğin zaman bugün yapabiliriz maçı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmelih

dmelih 3-2 roxette

roxette 1-4 dmelih

haki istediğin zaman bugün yapabiliriz maçı

Tebrikler dostum bu turnuvanin surpriz ismi oldun,son sampiyonuda eledin.

@ms401 bu gece kacta online olacaksin?bitirmemiz lazim bu gece maclarimizi.23 civari uygunmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupe96 -- 26 Mart 2012; 18:47:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

quote:

Orijinalden alıntı: Gimildenn

Bidahaki ne zaman olucak bende şansımı denemek istiyorum

ne kadar iyisin

İlk 3 garanti
  • ms401 ve coupe 96 lütfen maçlarınızı yapın artık tam 4 gündür sizi bekliyorum
  • dmelih ve haki maçlarında elenenle 3.lük 4.lük maçlarımızı da yapalım şampiyonda belli olsun bitsin ve bi daha 32 kişilik turnuvada yapılmasın inanılmaz uzun sürüo 16 takım elenen gider kısa kısa yaparız turnuvaları kimsede bunalmaz sıkılmaz
    berkeyede düzenlediği bu turnuva için teşekkür edelim emeği var onunda çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: canal

ms401 ve coupe 96 lütfen maçlarınızı yapın artık tam 4 gündür sizi bekliyorum

Dostum 4 gundur bende ugrasiyorum,bu gece yapacagimizi soylemis arkadas berkeye.
  • Ms401 dostum kusura bakma ama daha fazla seninle maclarimizi yapmak icin caba gosteremiyecegim.gunlerdir mac yapmak icin hem ozelden hem buradan yaziyorum ve artik sabrım bitti. Sabah 6da kalkicam ve bu saate kadar sırf maçlarımızı yapalım diye boşa bekledim.kararı turnuva yoneticisi verecektir artik.agacin obur tarafinda finalist belli oldu biz daha ceyrek final macimizi yapamadik seninle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupe96 -- 27 Mart 2012; 0:09:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Ms401 dostum kusura bakma ama daha fazla seninle maclarimizi yapmak icin caba gosteremiyecegim.gunlerdir mac yapmak icin hem ozelden hem buradan yaziyorum ve artik sabrım bitti. Sabah 6da kalkicam ve bu saate kadar sırf maçlarımızı yapalım diye boşa bekledim.kararı turnuva yoneticisi verecektir artik.agacin obur tarafinda finalist belli oldu biz daha ceyrek final macimizi yapamadik seninle.

geldim dostum psndeyim
  • ben onlineim ama çıkmışsın
  • dmelih 4-2haki1234
    haki1234 4-2dmelih

3 üncü maçı yaptık skorlar aynı oldugundan
    dmelih 1-3haki1234

aşırı zevkli maçlardı gerçekten ilk maç eşi benzeri olmayan ispanya ile çıktım maça 2 tane şut çektim direkte patladı ne olduysa bundan sonra oldu 4-2 bitti maç
    2 maç pacer brezilya ile resmen maçı istiyorum dedim dakka 90 welliton sahnede 4-2 yaparak 3 üncü maça taşıdı herşeyi 3 maçtada gerçekten brezilyanın stoperi dede ve wellitonu alnından heryerinden öpüyorum finali getirdi çok zevkliydi teşekkürler

lafın kısası momentum adamı öldürür kanser eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haki_Tr -- 27 Mart 2012; 1:51:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

dmelih 4-2haki1234
    haki1234 4-2dmelih

3 üncü maçı yaptık skorlar aynı oldugundan
    dmelih 1-3haki1234

aşırı zevkli maçlardı gerçekten ilk maç eşi benzeri olmayan ispanya ile çıktım maça 2 tane şut çektim direkte patladı ne olduysa bundan sonra oldu 4-2 bitti maç
    2 maç pacer brezilya ile resmen maçı istiyorum dedim dakka 90 welliton sahnede 4-2 yaparak 3 üncü maça taşıdı herşeyi 3 maçtada gerçekten brezilyanın stoperi dede ve wellitonu alnından heryerinden öpüyorum finali getirdi çok zevkliydi teşekkürler

ah welliton ahhh çaldın coinlerimi

• dmelih kardeş ne zaman müsait olursan şu 3.lük maçını yapalım ben kadromu falan bozdum yeni kuruorum ama yapalım bitsin turnuva
  • 4 1 2 1 2 Taktiği 4 3 3 ü resmen kilitliyor pas bile yaptırmıyor ... Dmelih e karşı hiç oynamadım ugo da oldugu gibi . Hatırlarsınız ugo'dan 6 yemiştim o da 41212 taktiği ile oynuyordu. Bütün takımı sattım BPL 41212 ye geçtim hemen :)

Finale kalanlara başarılar diliyorum , gerçekten her turnuva finalistler değişiyor (berke dışında). Bakalım bu sefer kim şampiyon olacak :)

eline sağlık berke kardeşim turnuva için

Yeni turnuvayı bekliyoruz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

dmelih kardeş ne zaman müsait olursan şu 3.lük maçını yapalım ben kadromu falan bozdum yeni kuruorum ama yapalım bitsin turnuva

abi akşamüstü 6 falan uyar mı sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxette-

Finale kalanlara başarılar diliyorum , gerçekten her turnuva finalistler değişiyor (berke dışında). Bakalım bu sefer kim şampiyon olacak :)

eline sağlık berke kardeşim turnuva için

Ben kazık çaktım oraya

Senin de eline sağlık turnuvalara verdiğin keyiften ötürü
  • ve iddaa büyük finalın maç oranlarını açıkladı
    Berke gs 2.00 beraberlik 3.40 haki1234 3.20 +7 gol üstü yok
  • vay vay vay

derbi ne zaman başlıyorr
  • CR7: gitti cup 9 gittiiiiiiiiiii gitti gitti gitti ğğöööööööö
    muhibbi: evet bugün final oynanıyor gidecekk cup 9 :(( boşver rondoooo üzme kendinii cup 10'u alırızz oollmm
    CR7: hıa...hıa..hıayaaaaarrrr biiiz cup mup alamayıaaazzzz

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.