Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    rkv08 1 - 5 berkegs

Herkese başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

berkegs 3 - 3 rkv08
    rkv08 1 - 5 berkegs

Herkese başarılar.

Berke bu sefer olacak gibi bu is :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

berkegs 3 - 3 rkv08
    rkv08 1 - 5 berkegs

Herkese başarılar.

Berke bu sefer olacak gibi bu is :)

Benim gözümde bugüne kadar turnuvalardaki en kaliteli isimlerden biri olan Young_Caesar'la oynayacağım. Hiç belli olmaz.
  • berke roxettenın rakibinde ısrarcıyım gece 12 ye kadar oynanmassa hükmen istiyorum olmaz böyle kaç gün oldu roxette de hak ver biraz bu kadar insiyatif fazla
  • eet berke tahmin ettiğim gibi seninle eşleştik bu gece girebilirsen yapalım?
    ayrıca roxette gerçektebn bayadır yazıo rakibini bulamadığını sölüo yapmak için çaba harcıo bencede artık o konuya geçte olsa bi el at kimsenin hakkı yenmesin ama ortada çaba harcayan birisi varsa onunda çabasının karşılığı bi şekilde verilsin derim ben
  • @Young_Caesar

Ben bu gece 01:00'dan sonra online olabilirim. Maçlarımızı yaparız o saatten sonra.
  • quote:

@Young_Caesar

Ben bu gece 01:00'dan sonra online olabilirim. Maçlarımızı yaparız o saatten sonra.

berke roxettenin maçını ne yapicaksın artık süre dolmadı mı ?
  • Roxette ile konuştum ben PM aracılığı ile. Bu gece de herhangi bir yanıt alamazsa yarın bir çaresine bakacağım.
  • @Ms401 dostum bu gecede online olmadın,lütfen bir an önce girde maçımızı yapalım artık,çok uzadı.
  • ruud_: 4 babon: 2

babon: 1 ruud_: 4 mini-playoff ilk finalisti
  • Ve sonunda havlu attım. tebrikler kardeşim. adaalarım topu ayağında tutamadı bu ea çok fena küfür ediyorum. momentum mudur? nedir?
  • tamamdır şu an karar werdim bahtiyar sen de dinle kardeşim kararım şudur; Bundan sonraki turnuvada benim 5 yaşındaki oğlanı katacam turnuvaya. babasını yapamadığını yapar belki
  • berkegs 4 - 1 Young_Caesar
    Young_Caesar 0 - 3 berkegs

Herkese başarılar.
  • ilk maç için diicek bişeyim yok ikinci yarıda resmen dağıttı beni berke ama ikinci maçta ilk yarıda 13 şutu n10u kaleyi bulmuştu ve berkenin şutu yoktu ben hiç gol atamadım oynadığım en iyi devrelerden birinde gol atamadım wiese de çok iyiymiş bu arada onu öğrenmiş oldum ilk gördüğümde şaşırmıştım ama muazzam kaleciymiş çok şey çıkarttı ikinci yarıdada artık benim momentum bitti berkede geldi gayet rahat şekilde golleri attı yani ilk maçın skoru oydu hiç lafım yok ama ikinci maçın skoru ile oyun tam tersiydi
    tebrik ediorum çok iyi oynadı bakalım 3. 4.lük maçınıda yapalım biraz ara verelim turnuvalara sonra yenisine başlarız herkese bol şans
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

ilk maç için diicek bişeyim yok ikinci yarıda resmen dağıttı beni berke ama ikinci maçta ilk yarıda 13 şutu n10u kaleyi bulmuştu ve berkenin şutu yoktu ben hiç gol atamadım oynadığım en iyi devrelerden birinde gol atamadım wiese de çok iyiymiş bu arada onu öğrenmiş oldum ilk gördüğümde şaşırmıştım ama muazzam kaleciymiş çok şey çıkarttı ikinci yarıdada artık benim momentum bitti berkede geldi gayet rahat şekilde golleri attı yani ilk maçın skoru oydu hiç lafım yok ama ikinci maçın skoru ile oyun tam tersiydi
    tebrik ediorum çok iyi oynadı bakalım 3. 4.lük maçınıda yapalım biraz ara verelim turnuvalara sonra yenisine başlarız herkese bol şans

Tim Wiese'nin ne kadar mükemmel bir kaleci olduğunu ben de bir kez daha görmüş oldum sayende

Onun dışındaki bütün yorumlarına da sonuna kadar katılıyorum. Skorlar çok yakın olmamasına rağmen çok çekişmeli ve çok keyifli iki maç oynadım. Teşekkür ederim.

Üçüncülük maçında da başarılar diliyorum

• Bidahaki ne zaman olucak bende şansımı denemek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gimildenn

Bidahaki ne zaman olucak bende şansımı denemek istiyorum

ne kadar iyisin
  • 32 kişilik turnuva bitiyo demek he vay bee

beyler bi otobüs dolusu adamı geçip şampiyon olan bu cengaver kiim ?

benimle son bir maç yapmasını istiyorumm

onu yenersem imzama ''Biz Ne Şampiyonlar Yendikk'' yazmayı planlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

ruud_: 4 babon: 2

babon: 1 ruud_: 4 mini-playoff ilk finalisti

hani benimdi olm mini play-off hani tam benlikti, hani mutluluktuuu bu turnuvanın soonuuuu

tebrikler adamımm ama babon'u yenmene üzüldüm,

banbon üzülme kardeşim beraber ağladık biz bu yollardaa

• quote:

Orijinalden alıntı: babon

tamamdır şu an karar werdim bahtiyar sen de dinle kardeşim kararım şudur; Bundan sonraki turnuvada benim 5 yaşındaki oğlanı katacam turnuvaya. babasını yapamadığını yapar belki

ben öyle düşünmüyorum mesuttçum,

en azından yenildiğimiz maçlarda çocuk oynuyodu ya falan demeliyiz ki işe yarar bir tarafı olsun :))

yalnız ben bütün maçlarda yeniliyorum enteresan olan bu

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.