Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Muhibbii

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutelbir56

benim fikrim, turnuva 16 kişi ve 30k ile katılım olmalıydı. 32 kişi olunca hem turnuvayı düzenleyen arkadaş çok yorulur, oynamak isteyen arkadaşlarda çok sıkılır.problem yani.

yine senin dediğine gelmiş oldu mahmut :)

32 kişi 15K'dan giriş yaptı, ve turnuvada 2 play-off karşılaşması oldu.
    yani eleyenler birbirleriyle - elenenler birbirleriyle. 2 turnuva iç içeydi yani :)

Yine senin dediğin gibi oldu. 32 kişi 15K böl ikiye = 16 kişi 30K :D

bir tek düzenleyen arkadaş yorulmadı da üzüldü işte,

aldırmamasını ve CUP 10'u ne zaman düzenleyeceğini açıklamasını merakla bekliyorumm :))

mevsim geçti turnuva bitmedi

• veya şöyle olabilir
    a turnuvası 16 kişi
    b turnuvası 16 kişi
    a ve b nin birincileri final oynar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efebabila

bu arada fiksturleri hazirlayanlara bu ugraslarindan dolayi tesekkur etmeekteyim eminim ki turnuvanin ne kadar zevkli olmasini istemelerindendir berke ve mehmet kardeslerime basarilar demekteyim her turnuvanizda da siz beni kabul ederseniz simdiden hazirim biraz erken veda ettim ama bakalim insallah bidahaki turnuvanizda, onumuzdeki maclara bakicaz ayrica gonullerin sampiyonu muhibbi yazisida bi hayli hos olmus herkese basarilar...

Ben bir daha herhangi bir şekilde turnuva düzenlemeyi düşünmüyorum kardeşim.

• quote:

aldırmamasını ve CUP 10'u ne zaman düzenleyeceğini açıklamasını merakla bekliyorumm :))

Bu sondur abi. Ben bundan sonra sadece katılımcı olarak bulunur, podyumda yerimi alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkegs -- 23 Mart 2012; 12:22:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

quote:

Bu sondur abi. Ben bundan sonra sadece katılımcı olarak bulunur, podyumda yerimi alırım.

ewet haklısın çok zahmetli ama hazırlayan arkadaşında hizmetten ötürü 50k verilmesi gerekir:) yanlışmıyım¿
  • berke dostum turnuva için hersey için çok sagol, milletin ne dedigine fazla bakma bence gayet güzeldi
  • a78b4c42 güzel kardeşm attığım pm ler okundu olarak gözüküo ama senden cevap alamıorum o yüzden iletişime geçemioruz birbirimizle telefondan girdiğin için falan mı okundu gözüküo sen cevap veremiosun bilemiorum ama hep ben yapalım die uğraştığımı farkettim bu son mesajım gördüğünde veya canın istediğinde yapalım maçlarımızı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

a78b4c42 güzel kardeşm attığım pm ler okundu olarak gözüküo ama senden cevap alamıorum o yüzden iletişime geçemioruz birbirimizle telefondan girdiğin için falan mı okundu gözüküo sen cevap veremiosun bilemiorum ama hep ben yapalım die uğraştığımı farkettim bu son mesajım gördüğünde veya canın istediğinde yapalım maçlarımızı artık

Obur kOnuda yazmisti demin arkadas,oradan da bi seslen istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

a78b4c42 güzel kardeşm attığım pm ler okundu olarak gözüküo ama senden cevap alamıorum o yüzden iletişime geçemioruz birbirimizle telefondan girdiğin için falan mı okundu gözüküo sen cevap veremiosun bilemiorum ama hep ben yapalım die uğraştığımı farkettim bu son mesajım gördüğünde veya canın istediğinde yapalım maçlarımızı artık

Obur kOnuda yazmisti demin arkadas,oradan da bi seslen istersen.

turnuvadan çekilme kararı almış 2 gündür maç yapıcaz die bekliodum bende
    @berknal kardeşim müsait olduğun bi gün bana haber ver bitsin artık şu turnuva

• roxette bugün 6 gibi yapalım mı uyar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmelih

roxette bugün 6 gibi yapalım mı uyar mı

Uyar dostum ben psnden ekledim seni zaten , kabul edersen 6 da yaparız
  • çabuk bitirin maçlarıı hadi hadi hadi hadiiii

yeni turnuva ne zaman ? kim düzenliyor ? nasıl olacakk ?

UT CUP 10'u bekliyoruuuzzzzz 10 numara turnuva olsunn :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

quote:

Orijinalden alıntı: efebabila

bu arada fiksturleri hazirlayanlara bu ugraslarindan dolayi tesekkur etmeekteyim eminim ki turnuvanin ne kadar zevkli olmasini istemelerindendir berke ve mehmet kardeslerime basarilar demekteyim her turnuvanizda da siz beni kabul ederseniz simdiden hazirim biraz erken veda ettim ama bakalim insallah bidahaki turnuvanizda, onumuzdeki maclara bakicaz ayrica gonullerin sampiyonu muhibbi yazisida bi hayli hos olmus herkese basarilar...

Ben bir daha herhangi bir şekilde turnuva düzenlemeyi düşünmüyorum kardeşim.

hayirdir berke

• benim yarı final belli oldu mu ya
  • kardes turnuva duzenlemeyecem demişsin. seni üzen isimler bellidir. bu kadar adamda arkanda. üzenleri çıkar kalanlarla adam gibi yap bi turnuva daha derim. bi de bahtiyarla aynı gruba werme bizi onunla final yapacaz inşaallah fut cup 10 da
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

benim yarı final belli oldu mu ya

Dmelih 6 da gelcem dedi gelmedi , ps3 u cok isiniyomus ..

• berknal :2 Young_Caesar :1
    Young_Caesar :4 Berknal : 1
    çok keyifli iki maçtı tebrik ediorum arkadaşı biraz hızlanmamız lazım yoksa bitmiicek bu turnuva berke sizin maçın galibi ile oyniicam bekliorum..
  • quote:

berknal :2 Young_Caesar :1
    Young_Caesar :4 Berknal : 1
    çok keyifli iki maçtı tebrik ediorum arkadaşı biraz hızlanmamız lazım yoksa bitmiicek bu turnuva berke sizin maçın galibi ile oyniicam bekliorum..

bir ispanyol matadoru kadar hırslı..

• beyler şu maçları yapıp bitirelim artık turnuvayı berkegs maç oynanmıyorsa haklı tarafa ver hükmen galibiyeti bu kadar basit
  • bence yeni turnuvada soyle bir sey olmali ornek ceyrek finale gelip elenene 10k teselli odulu
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.