Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 9 (PS3) - Şampiyon haki1234 (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
2
Favori
19.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    haki12342-3berkegs
    gerçekten müthiş finaldi ilk maç 4-0 öne geçtim 4-3 ü yakaladı berke ikinci maç2-0 yaptım 3-2 yaptı gerçekten çok zevkli maçlardı şeytanın bacagını kırarak sonunda aldım kupayı herkeze teşekkürler gerçekten dede ye özel bi parantez açmak istiyorum ne tiago ne naldo bu dede bambaşka bişey öpüyorum heryerinden dede öpüyorum

sizi tüylerimin diken diken oldugu video ile baş başa bırakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haki_Tr -- 28 Mart 2012; 1:56:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

berkegs 3-4haki1234
    haki12342-3berkegs
    gerçekten müthiş finaldi ilk maç 4-0 öne geçtim 4-3 ü yakaladı berke ikinci maç2-0 yaptım 3-2 yaptı gerçekten çok zevkli maçlardı şeytanın bacagını kırarak sonunda aldım kupayı herkeze teşekkürler gerçekten dede ye özel bi parantez açmak istiyorum ne tiago ne naldo bu dede bambaşka bişey öpüyorum heryerinden dede öpüyorum

Hakancım tebrik ederim kardeşim öncelikle , berke ve mehmete de teşekkürler organizasyon için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

quote:

berkegs 3-4haki1234
    haki12342-3berkegs

Hakancım tebrik ederim kardeşim öncelikle , berke ve mehmete de teşekkürler organizasyon için..

teşekkür ederim abim herkeze çok teşekkürler
    ut cup 10 da inşallah kupa benim olur

• Yine bir Ultimate Team Cup klasiği Kıramadım zincirlerimi
  • Hakan'ı tebrik ediyorumm, ilk şampiyonluğu umarım daha nicelerinin yolunu açar !! Bu arada finallerin adamı olan bahtsız Berke'ye bir tekme de ondan geldi

Bir sonra ki turnuvada yokum, 10 gün Istanbul dısında olacagım.. Biraz ara vermek iyi olacak

Ödülleri dagıtmaya basladık, cumaya kadar da Mini-Playoff'u bitirir, bayragı teslim aldıgımız Tarık Abi'ye teslim ederiz Berke eline, yüreiğine sağlık güzel kardeşim.

Herkese teşekkür ederiz, zaman zaman gergin ama genelinde keyifli birr turnuvayı geride bırakıkyoruz. İnanın 32 kişi yorucu oldu..

Tarık Abi artık bileğine kuvvet !

• teşekkürler mehmet sen nasıl elendin onu anlamadım beni 2 turnuvada yarı finalde tepeleyen insan
  • vayy şampiyon hakii olmuşş

tebriklerrr dostumm darısı bizim başımıza
  • Hakan tebrikler kardesim muradina erdin sonunda.

Berkegs senin bu kupa olayin fenerbahcenin turkiye kupasi olayi gibi oldu,senin kadar cok yaklasan baska kimse yok,bu seferde kismet olmamis.

BU guzel organizasyon icin berkeye de mehmete de tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Hakan tebrikler kardesim muradina erdin sonunda.

Berkegs senin bu kupa olayin fenerbahcenin turkiye kupasi olayi gibi oldu,senin kadar cok yaklasan baska kimse yok,bu seferde kismet olmamis.

BU guzel organizasyon icin berkeye de mehmete de tesekkurler.

teşekkürler osman abi
  • @canal dostum bugun online olabilecekmisin?yapalim maclarimizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

vayy şampiyon hakii olmuşş

teşekkürler abim darısı başına

• @canal dostum yonetici arkadastan da uyari geldi,maclarimizi bu gece tamamlamak zorundayiz,lutfen online olda yapalim artik.ruud nerdeyse 1 haftadir rakibini bekliyor!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

vayy şampiyon hakii olmuşş

teşekkürler abim darısı başına

yahu hakan abiyle noldu diyorduk aldi kupayi hirs yapti heralde

kadrom biraz guzellesse hic istedim kadroyu yapamadim ya :/ valla bir ayar ceksem cup 10 benim

• ömer iş güzel kadroda bitmiyor oynama şeklin 1 ci etken 2 ci etken momentum 3 etken pace
  • hakan tebrikler kardeş mehmet ve berkeye de bu uzun ve keyifli turnuva için teşekkürler cup 10 da aranızda olamayacağım gibi gözüküyor. istediğim kadroyu yapmadan çıkmam abi turnuvaya falan bahtiyar sana destek werebilirim turnuvada haberin olsun.
  • coupe 96 0-1 canal
    canal 1-1 coupe 96

ruud finali yarın yapalım biz de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coupe96 0-1 Canal
    Canal 1-1 Coupe96

maalesef içime sinmeyen bir eleniş oldu,ilk maçın o heyecanından sonra ikinci maçın ikinci yarısının başında koptu dostum,daha sonra tek devre oynamak istedim arkadaş avantajlı durumda olduğu için haksızlık olmasın diye ama o tek devreyide lagdan oynayamadık,ve tekrar uzamasın diye maç tekrarı istemiyorum,başarılar finalde her iki tarafa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babon

hakan tebrikler kardeş mehmet ve berkeye de bu uzun ve keyifli turnuva için teşekkürler cup 10 da aranızda olamayacağım gibi gözüküyor. istediğim kadroyu yapmadan çıkmam abi turnuvaya falan bahtiyar sana destek werebilirim turnuvada haberin olsun.

:)) dostumm cup 10'da çok zor yahu, yine grupta biritilir işimiz

desteğini bekliyorumm kardeşimmm

• quote:

Orijinalden alıntı: canal

coupe 96 0-1 canal
    canal 1-1 coupe 96

ruud finali yarın yapalım biz de

Kaçta Online olursun bu akşam ?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

@Muhibbi mini-playoff senin işin

aldın mini cup'ı tabii şimdi hatırlamazsın bu dediğini

tebrikler rambo çok güçlüsünüz siz

belki 1-2 ay daha geçmesi lazım ki sizi yenebileyimm, acayip geliştiriyorum kendimi tırsın

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.