Şimdi Ara

Ultra Serisi SSD 240 GB hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. sistemimde sandisk extreme II ssd kullanıyorum ama malum oyunlar 50-60 gb olunca yetmez oldu. yenisini alsam 500 tl malum. sistemimde 500gb hdd var ama malum yavaş kalıyor. 260 tl ye kadar bu hi-level 240 gb ssdler bulunabiliyor. oyun için ikinci disk olarak kullanmak için işe yararlar mı? kaliteleri nasıl? sorun çıkarıyorlar mı? performansları özellikle iops miktarı hakkında bilgi var mı?

yada 1 tb wd blue hdd mi alayım?

• Sisteminde çok oyun varsa bir süre sonra yine yetersiz kalacak alacağın ssd eğer sisteminde oyun ve film gibi dosyalar tutuyorsan o bütçe ile 2TB hdd almanı öneririm WD blue veya seagate barracuda olabilir.
  • yer konusunda bir sıkıntım yok. nas cihazımda ve harici disklerimde de toplam 5TB fazla yerim var. kullandığım disk seagate barracuda 500GB 16mb önbellekli eski bir disk. zaten düşük olan performansı 5 buçuk sene sonunda iyice düştü, sıralı yazmada 55mb civarı. mevcut yeni diskler 140 mbları geçiyor fakat nasda raidli oldularından çıkaramıyorum. medya dosyalarını masaüstüne hiç taşımıyorum zaten onlar nasda.

benim çekincem hi-level ssdnin kalitesi. fiyatı çok iyi. verebileceğim maksimum fiyat ta bu. yoksa 240lık bir extreme 2 takar raid 0 yapardım. eğer kalitesi tartışılacak seviyedeyse 1tb disk fazlasıyla yeter.
    açıkçası hilevel ssdnin kalitesini ve performansını merak ediyorum
  • whiskeyinthejar kullanıcısına yanıt
    Kullanan vardır illaki başlığa bunu yazarsan daha iyi olur birde ssd anakonusunda sorarsan daha iyi olabilir.
    Günlük kullanım - oyun yükleme süresi - program açılış süresi gibi ihtiyaçlar için, en ucuz SSD'yi alabilirsiniz. PCI-E SSD'lerle bile farkı olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Günlük kullanım - oyun yükleme süresi - program açılış süresi gibi ihtiyaçlar için, en ucuz SSD'yi alabilirsiniz. PCI-E SSD'lerle bile farkı olmuyor.

anlatamadım galiba zaten aralık 2013den beridir sandisk extreme II kullanıyorum. benim tek takıntım kalitesi. içindeki kontrolcü, nandların markası, iops hızı hiçbir bilgi yok. kalitesi nasıldır? kullanıcı yorumları nasıl? memnun olan olmayan onu öğrenmek istiyorum.
    Edit: Kingston V300'ler asenkron ve yavaş yonga kullanmaya başlamış. Günlük kullanımda pek etkilemese de, 30 lira ekleyip almanın bir mantığı olmaz. Önerimi geri alayım.

Hi-level'ın durumunu araştırmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 17 Nisan 2015; 21:43:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.