Şimdi Ara

Ultra Street Fighter IV | PS4 Ana Konu | ÇIKTI! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
2
Favori
9.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Muratovsky

quote:

Orijinalden alıntı: pesx

oyunu us psnden aldım almaz olaydım.ne ranked da nede endlessta avrupayı görmüyor.rezalet.başka bir şey değil.zaten oyunun içine ettiniz.birde sürpriz mağduriyetler çıkarmayın be.burdan almak isteyenlere önerim Avrupa yada tr hesabınızdan alın arkadaşlar.

Oyuncu ararken any yi seciomusun kardes?
    Ayni region da kaldiysa secenek hep abd cikar, bende oyle oluyorduda

Any i seçiyorum hocam,any yapınca liste olduğu gbi Amerika same yapınca parametreler bulamadı çıkıyor.oyuna region mu koymuşlar anlamadım.diğer hesaplarımla açıyorum oyunu gene aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istersen modlayabiliyosun hem kolu hemde butonları değiştirebilirsiniz istediğin markalar dan alip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_YILDIZ -- 10 Mart 2016; 14:23:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler kücüklükten beri mk seriisini oynuyorum hayranıyım ama tekken vs sf her cıktıgında denerim dövüs oyunlarını sevdigim icin. Ps3 zamanında sf almıstım cok üstüne düsememistim üni sınavı vs vardı özel hareketleri yapmak cok zor gelmisti bana dualshock 4 ile oynayacagım sizce zorlanır mıyım hareketleri yapmak da , mkda her hareketi yapabiliyorum rahatca ama sfde tam daire zigzag gibi hareketler görünce gözüm korkmustu :(
    Usta birileri yardım etsin gözünüzü sevem oyunun cizgileri cok güzel uzagında kalmayalım

• MrBeyaz kullanıcısına yanıt
    imzada yazıyor diye yazmamıştım q123alper dün biri denk geldi vega yı aldı ben hep zorladım ama hiçbi hareket bilemediğimden hep yendi beni puanı 1600 2000 küsürlerdeydi ben ama arada 1 2 raund da almasını bildim
  • 2013 senesinde focusattack.com'dan malzemeler almıştım sıkıntısız gelmişti, artık DHL ile çalışamaya başlamışlar bir kaç parça alayım dedim sepetin değeri 9$ istenilen kargo bedeli 38$

Aynı parçaları (sanwa) aliexpress.com'dan aldım ürünler biraz daha pahalı ama 47$ yerine 21$ verdim, almayı düşünenlerin dikkatine.
  • Beyler bi el atın oyunu aldım kalmasın kenarda
    Special movelar nasıl yapılıyor dualshock4 ile

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcelik-

Beyler bi el atın oyunu aldım kalmasın kenarda
    Special movelar nasıl yapılıyor dualshock4 ile

http://www.eventhubs.com/moves/sf4/
  • Hocam kombinasyonları görüyorum da yapamıyorum geri ileri yumruk yapıyorum olmuyor :(

• Geriye 2 saniye tutup öyle ileri yumruk yapacaksın.

Bu sırada Sanwa, Seimitsu, Crown, GamerFinger, Kuro, Hayabusa hepsini denedim. Bence kolda Akibahara modlu Sanwa ve tuş olarak da Gamerfinger en iyi ikili. Top olarak 40mm ball top ve kol içindeki yayı da 2Lbs spring ile değiştiyorum. Herkesin kendi zevki tabi ki ancak benim için en iyi kombinasyon bu şekilde.

Crown bence fena halde bozdu, son ürünleri o kadar iyi değil, yalama oluyorlar hemen. Eski Crown bulursanız onları alın. Crown Kore stili joystick, kore stili joysticklerde en iyisi Fantadır. Bizim eski atari salonlarındaki vinç kolu gibi sticklerden istiyorsanız Happ getirtmeniz gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Geriye 2 saniye tutup öyle ileri yumruk yapacaksın.

Bu sırada Sanwa, Seimitsu, Crown, GamerFinger, Kuro, Hayabusa hepsini denedim. Bence kolda Akibahara modlu Sanwa ve tuş olarak da Gamerfinger en iyi ikili. Top olarak 40mm ball top ve kol içindeki yayı da 2Lbs spring ile değiştiyorum. Herkesin kendi zevki tabi ki ancak benim için en iyi kombinasyon bu şekilde.

Crown bence fena halde bozdu, son ürünleri o kadar iyi değil, yalama oluyorlar hemen. Eski Crown bulursanız onları alın. Crown Kore stili joystick, kore stili joysticklerde en iyisi Fantadır. Bizim eski atari salonlarındaki vinç kolu gibi sticklerden istiyorsanız Happ getirtmeniz gerekir.

Sag ol hocam simdi biraz arastırınca charge yazıyomus ogrendim trial modu falan varmıs zaten yabancıyım biraz kusura bakmayın

• dualşok 4 ile uğraşıyorum yapamıyorum abi on kere deniyorum bi kere oluyor ya bende bi sıkıntı var,yada yarış oyunlarındaki direksiyon gibi , fightstik kesin lazım bu oyuna.oyuna yeni başladım sayılır fei long alıyorum bi 3 hit kombom var yumruklu olan onu yapıcam ultra yapıyorum yanlışlıkla yavaş basıyım diyorum bu sefer olmuyor. 97 de bu oyunu atari salonunda oynuyordum tekrardan başlayayım dedim iş aldım başıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcelik-

quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Geriye 2 saniye tutup öyle ileri yumruk yapacaksın.

Sag ol hocam simdi biraz arastırınca charge yazıyomus ogrendim trial modu falan varmıs zaten yabancıyım biraz kusura bakmayın

Ne kusuru hocam Benim ana karakterim de şarjlı karakter, takıldığınız yerde elimden geldiğince yardımcı olurum

• _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sorum olursa burdayım

• Herkese selamlar arkadaşlar,

Benim ısmarladığım HORI Real Arcade Pro 4 Kai arcade stick im dün geldi. Akşam deneme fırsatı buldum.

Daha önce sanwa stick denemedim fakat hayabusa joystick ile ilgili yorumları okuduğumda herkesin en az sanwa kadar iyi oluduğunu söylediğini gördüm ve fiyat avantajı nedeni ile bu joystick i almaya karar verdim.

Ben bu arcade sticki çok rahat kullanabildim ve oyun oynama şeklim iyi yönde çok değişti. İstediğim hareketleri çok rahat yapmaya başladım ve Mortal Kombat X, USF4 oyunlarından aldığım zevk 2 kat arttı.

İnternette yaptığım araştırmalarda ve okuduğum yorumlarda genelde joystick i herkes çok övmüş fakat kuro tuşlarının sanwa kadar iyi olmadığını yazmışlardı. Açaıkçası ben tuşlara da bayıldım, ağırlık ve tepkileri çok iyi ve çok hassaslar. Özellikle komut almak için tuşa tam basmanıza gerek olmaması ve yumuşak bir basınçta bile komut almaları benim çok hoşuma gitti. Sanwa bundan da iyiyse onu düşünemiyorum bile.

Oyunlarda daha yeniyim ama yenile yenile öğreniriz :), oynamak isteyen arkadaşlar eklesin lütfen. PSN: concul1

• Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_YILDIZ -- 10 Mart 2016; 14:24:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayak yemek isteyen varsa dostlar buyrun :)
    Psn:mainnerrain

• Altını çizdiklerim ne işe yarıyor ve nasıl kullanılıyor bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBeyaz -- 3 Haziran 2015; 11:25:46 >
  • Oyunu satın aldım arkdaşlar tr psnden . Psn : Akainu_Tr eklerseniz sevinirim.Fazla bir iddaam yok yalnız çok iyi oynayamam yeniyim
  • Hocam chargelı hareketkeri yavs yavas cozdum egilerek yapıyorum basılı tutup geri ve asagı 2 sn falan bekliyorum , baska taktigi var mı normal yapınca adam geriye gidiyo bi de blok tusu hangisi acaba

• Atak yaparken şarj yapıp yedirmeyi öğrenirseniz ayrı bir tat oluyor oyunda. :)

PSN'leri ekliyorum eve geçtiğimde aramızda endless çevirelim güzel olur.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.