Şimdi Ara

Ultra Street Fighter IV | PS4 Ana Konu | ÇIKTI! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
2
Favori
9.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MrBeyaz

Bu arada videoyu yeni seyredebildim, EVO 2015 finalinde enteresan bir olay yaşanmış. Gamerbee (Adon), Momochi 'yi (Ken) sağlam patakladıktan sonra Momochi karakter değiştirmek zorunda kalıyor ve Evil Ryu'yu alıyor. Oyun kafa kafaya giderken Momochi'nin fightstick'i bozuluyor ve oyuna ara vermek zorunda kalıyorlar, sanırım kurallar gereği o round Gamerbee'ye veriliyor ama ara verildiği için Gamerbee'nin tüm konsantrasyonu gidiyor ve yeniliyor. Yenilmesine rağmen seyirciler olsun, diğer yarışmacılar olsun, ödülleri dağıtan kişi olsun hatta Momochi bile sanki Gamerbee şampiyon olmuş gibi onu tebrik edip destek oluyorlar, ilginç bir final maçıydı.

Bu Momochi'nin sponsoru Razer mı? Eğer öyleyse Razer'dan çok MadCatz'e ekmek kazandırdı bu final.
    Razer'in her ürünü gibi arcade sticklerininde kalitesini görmüş olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çürük Kemik -- 21 Temmuz 2015; 11:07:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Çürük Kemik

quote:

Orijinalden alıntı: MrBeyaz

Bu arada videoyu yeni seyredebildim, EVO 2015 finalinde enteresan bir olay yaşanmış. Gamerbee (Adon), Momochi 'yi (Ken) sağlam patakladıktan sonra Momochi karakter değiştirmek zorunda kalıyor ve Evil Ryu'yu alıyor. Oyun kafa kafaya giderken Momochi'nin fightstick'i bozuluyor ve oyuna ara vermek zorunda kalıyorlar, sanırım kurallar gereği o round Gamerbee'ye veriliyor ama ara verildiği için Gamerbee'nin tüm konsantrasyonu gidiyor ve yeniliyor. Yenilmesine rağmen seyirciler olsun, diğer yarışmacılar olsun, ödülleri dağıtan kişi olsun hatta Momochi bile sanki Gamerbee şampiyon olmuş gibi onu tebrik edip destek oluyorlar, ilginç bir final maçıydı.

Bu Momochi'nin sponsoru Razer mı? Eğer öyleyse Razer'dan çok MadCatz'e ekmek kazandırdı bu final.
    Razer'in her ürünü gibi arcade sticklerininde kalitesini görmüş olduk.

Kesinlikle, zaten anlamış değilim razer sponsor ama yedek stick madcatz ile devam ediyor, razer buna nasıl müsade etti anlamadım.

Şurada sağlam dedikodular var, razer'ın attığı tweetleri silmesi, Gamerbee'nin kalpleri fethetmesi vs vs

•  Ultra Street Fighter IV | PS4 Ana Konu | ÇIKTI!

Ultra Street Fighter IV | PS4 Ana Konu | ÇIKTI!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBeyaz -- 10 Ağustos 2015; 11:55:48 >

• MrBeyaz kullanıcısına yanıt
    Focus break show

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saiki kullanıcısına yanıt
    1/100000 oranında oluyor işte

O değilde geçen günkü kızı unutamıyorum, ne dövdü arkadaş bizi ya
  • MrBeyaz kullanıcısına yanıt
    O kız aşmış ya dün murat la bizi paket etti yine :) süper oynuyor çılgının teki

• Saiki kullanıcısına yanıt
    38 hit nedir arkadaş yemin ederim 15sn filan sürdü kombosu

• oyuna guncelleme gelmiş neler değişti acaba?
  • 1-2 gün önce cadılar bayramı dolayısıyla kostüm çıkacağını okumuştum, tüm kostümler 20$, sanırım onunla ilgilidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün tr storeda 80 kuruşa 44 kostümün tamamını aldım,sonra fiyat değişmiş 54 tl olmuş
  • oyunu dijital olarak satmak isteyen varsa alabilirim
  •  Ultra Street Fighter IV | PS4 Ana Konu | ÇIKTI!

hayatımın bir noktasında momochiyle oynadığıma inanmıyorum, 3 yıl sonra şampiyon oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smoke34

Ultra Street Fighter IV | PS4 Ana Konu | ÇIKTI!

hayatımın bir noktasında momochiyle oynadığıma inanmıyorum, 3 yıl sonra şampiyon oldu

Sen mi oynadın momochiyle ?
  • Arkadaşlar oyunda pek iyi sayılmam ama bazı karakterler ile orta seviyelere çıktığım oluyor fakat oyunu Arcade mod ile oynarken birşeyi farkettim. Oyunda herhangi bir karakter ile easiest en kolay da yani arcade moda başlıyorum çok kolay perfect e yakın her dövüşüm sonra bir adam çıkıyor CPU kontrolünde online mod kapalı karşıma ultra hard zorluk seviyesi gibi pata küte dalıyor. Hiç birşey anlamadım bu işten. Capcom zorluk seviyesini pek ayarlayamamış galiba.
  • Sfv de neden başlamadın. Sf X Tekken zaten pek önemsenmedi oyuncular tarafından
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.