Şimdi Ara

Ultra Street Fighter IV | PS4 Ana Konu | ÇIKTI! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
2
Favori
9.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    psn : mahoonur1
  • Beyler çayınızı kahvenizi alın uzatın ayaklarınızı muhteşem 1 saat geçirin, özellikle bir Momochi fanı olarak finalde ekrana yapıştım, olağanüstüydü, özellikle finali kaçırmayın derim.

• sony nin sponsor olduğu evo turnuvası xboxla yapılaca deniyordu değişiklik oldu mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBeyaz

Beyler çayınızı kahvenizi alın uzatın ayaklarınızı muhteşem 1 saat geçirin, özellikle bir Momochi fanı olarak finalde ekrana yapıştım, olağanüstüydü, özellikle finali kaçırmayın derim.

Gerçekten güzelmiş ne güzel maçlar çıkmış.Bu adam oyuncuysa ben de fındık fıstığım

• quote:

Orijinalden alıntı: Erron Black

quote:

Beyler çayınızı kahvenizi alın uzatın ayaklarınızı muhteşem 1 saat geçirin, özellikle bir Momochi fanı olarak finalde ekrana yapıştım, olağanüstüydü, özellikle finali kaçırmayın derim.

Gerçekten güzelmiş ne güzel maçlar çıkmış.Bu adam oyuncuysa ben de fındık fıstığım

Sonunda verilen kupalar komik olmuş adam cebine koydu,momo perfect aldı bi raund daygı da 25 hit combo yaptı momochiye o sahneleri çok güzeldi.

• quote:

Gamepad ile beceremiyorum varsa yoksa shoryuken amazondan stick aldım 20 güne gelecek o zaman tam anlamıyla eğlenirim

31 Mayıs'ta amazondan aldığım fight stick standart kargo seçmeme rağmen 6 günde ABD'den Ankara'ya gelmiş bulunuyor.
    Daha takıp deneyemedim ancak kutusundan çıkartıp kol ve düğmelere bakma şansım oldu. Stick dedikleri kadar var, yumuşak ve geniş açılı, sanwa gate siparişi vermiştim ama gerek kalmayacak sanırım. Düğmeler evet 2.sınıf maalesef acelesi yok idare eder ama ilerleyen zamanda sanwa ile değiştirmek iyi olacak. Genel olarak kasa şık malzeme sağlam gözüküyor, umarım beceriksizliğimi bir nebze absorbe eder bu stick

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• MrBeyaz kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun Beyazıt Abi güle güle kullan. Arcade Stick'i denediğin zaman ki tecrübelerinide bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MikeMİller

sony nin sponsor olduğu evo turnuvası xboxla yapılaca deniyordu değişiklik oldu mu.

Hocam Sony Capcom Cup'a sponsor. Birincilik ödülü 500.000$. Evo ayrı bir turnuva, bir çok farklı firmadan dövüş oyununu içeriyor. Evo daha saygıdeğerdir ancak Capcom Cup şu ödül ile Evo'yu geçecek gibi

Capcom Cup'a kadar %100 düzeltilir oyun. Evo'ya kadar da düzeltileceğine inanıyorum, 17 Temmuza kadar en az 2 belki 3 patch yapacak zamanları var. Zaten son patch ile baya düzeltildi ancak input lag hala daha 360 ayarında değil. Gerçi Evo için ne olursa olsun 360 sürümü kullanılacak dendi fakat belli olmaz, Ps4 versiyonu düzeltilirse fikirlerini değiştirebilirler. Normalde Ps4 versiyonu kullanılacaktı çünkü.

• quote:

Fransizcadan beynim yandi ğöğöğö

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

quote:

Orijinalden alıntı: MikeMİller

sony nin sponsor olduğu evo turnuvası xboxla yapılaca deniyordu değişiklik oldu mu.

Hocam Sony Capcom Cup'a sponsor. Birincilik ödülü 500.000$. Evo ayrı bir turnuva, bir çok farklı firmadan dövüş oyununu içeriyor. Evo daha saygıdeğerdir ancak Capcom Cup şu ödül ile Evo'yu geçecek gibi

Capcom Cup'a kadar %100 düzeltilir oyun. Evo'ya kadar da düzeltileceğine inanıyorum, 17 Temmuza kadar en az 2 belki 3 patch yapacak zamanları var. Zaten son patch ile baya düzeltildi ancak input lag hala daha 360 ayarında değil. Gerçi Evo için ne olursa olsun 360 sürümü kullanılacak dendi fakat belli olmaz, Ps4 versiyonu düzeltilirse fikirlerini değiştirebilirler. Normalde Ps4 versiyonu kullanılacaktı çünkü.

Aydınlandım Teşekkürler

• quote:

quote:

Gamepad ile beceremiyorum varsa yoksa shoryuken amazondan stick aldım 20 güne gelecek o zaman tam anlamıyla eğlenirim

31 Mayıs'ta amazondan aldığım fight stick standart kargo seçmeme rağmen 6 günde ABD'den Ankara'ya gelmiş bulunuyor.
    Daha takıp deneyemedim ancak kutusundan çıkartıp kol ve düğmelere bakma şansım oldu. Stick dedikleri kadar var, yumuşak ve geniş açılı, sanwa gate siparişi vermiştim ama gerek kalmayacak sanırım. Düğmeler evet 2.sınıf maalesef acelesi yok idare eder ama ilerleyen zamanda sanwa ile değiştirmek iyi olacak. Genel olarak kasa şık malzeme sağlam gözüküyor, umarım beceriksizliğimi bir nebze absorbe eder bu stick

Beyazıt üstadım hayırlı olsun allah güle güle kullanmak nasib etsin.Tl olarak kargo dahil toplam kaç liraya mâl oldu tam olarak, 140 dolar mıydı stick amazondan aldıydınız dimi.

• Ya arkadaslar bir sorum olacak. Oyunu online oynamaya calisiyorum fakat ne quick macth da ne de custom sectigimde kimseye baglanamiyorum. TR psn kullaniyorum, sizde de bu sorun var mi?

• Teşekkürler arkadaşlar umarım daha iyileri sizin olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Teşekkürler arkadaşlar umarım daha iyileri sizin olur.

Beyazıt hayırlı olsun, güle güle kullan. Resimleri bekliyoruz artık.

Bu arada oyun verilen parayı bence sonuna kadar hak ediyor, iyi ki almışım...
  • onculcan O kullanıcısına yanıt
    Oyunda günün her saati adam bulmak mümkün.
    Aratırken Ranked ya da Endless moda gir diğerleri boş. Yine adam bulamıyorsan Costume'den bölge kilidini "same" ise "any" yap.
  • Ranked kuruyorum amerikalılar mı geliyor nedir hep tek çizgi bağlantı.

Update'den önce böyle bir sorun yoktu.

Nedir işin aslı anlamadım. Online yalan oldu.
  • Oyunun sesleri japonca yaptım daha hoş oldu bence
  • AnakinHendrix kullanıcısına yanıt
    Anakin, TR psn mi kullaniyorsun yoksa us mi? Benim sorunum adam bulamamak degil aslimda adamlari buluyor fakat yukleme ekrani bir muddet dondukten sonra baglamiyor diger oyuncuya. Ps4 umde statik ip ve port ayarlari hepsi tamam. Sanirim bu oyun psn in hangi ulkeden ise ona gore liste cikariyor.

• onculcan O kullanıcısına yanıt
    Evet öyle bir sorun var ama en guzel cozumu dedigim gibi costume olarak aratmak ve hizlica birine join olmak yoksa baskasi senin yerine sectigin odaya girmis oluyor.

• MrBeyaz kullanıcısına yanıt
    Daigo ezdi geçti. Tam bir makina.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.