Şimdi Ara

Ultra Street Fighter IV | PS4 Ana Konu | ÇIKTI! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
2
Favori
9.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yahu bir türlü combo yapamıyorum ben, ya doğru tuşlara basamıyorum ya da doğru sıralamayı bilemiyorum. Karakterlerin combolarını öğrenebileceğim bir kaynak var mı?
  • onculcan O kullanıcısına yanıt
    Trial mode var hocam challenc kısmında ordan yapabilirsiniz.
  • Ulti gibi skilli nasil atiyoz yav?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende oyunu şimdi alma fırsatı bulabildim. Yarın sabah inmiş olacak. Maç yapacak olan var ise eklesin. PSN ID : deviilll23
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBeyaz

Günaydın arkadaşlar, dün akşam çok güzel maçlar oynadık, özellikle Anakin ile çok eğlendim, focus attack yapıyor cancel çekiyor focus attack yapıyor cancel çekiyor tabi ben hepsinde shoryukene çıktığım için ağzımı ağzıma vuruyor, paronaya etti beni :))

Bazı sorularım olacak;
    1- bazen rakibin focus attack'ını yesem bile birşey olmuyor, acaba focus attack'ın etki alanının dışında mı kalıyorum yoksa bilmediğim bir korunma yöntemimi var?
    2- ken'nin bir hareketi var, ayakta dizini kırıyor tekme atacak gibi yapıyor ama atmıyor, nasıl yapılıyor?
    3- rakibin fireball'unu focus attack ile etkisiz hale getirerek ilerleniyor, bu nasıl yapılıyor?

Hocam mesajınızı geç gördüm fakat cevaplamak istedim.Bu oyuna yıllarımı vermiş biri olarak artık oynamıyorum 5 sene oldu aşağı yukarı sıkıldım çünkü.
    1.Eğer focus atak yapan kişi odaklanmayı kısa tutmuş ise vurduğunda normal bir damage yemiş gibi olursunuz çok kısa bir süre sonra düzelirsiniz.
    2.Ken o hareketi galiba HK ile yapıyor ileriye basılı tutup aynı anda HK tuşuna basmayı deneyin.
    3.Focus atak yaparken rakipten gelen 1 saldırıyı savuşturma hakkınız var.Fakat bazı saldırılar focus atağı delebilir.Örneğin Cody nin 3P yada 3K tuşuna bir süre basılı tuttuktan sonra yaptığı bir hareket var.Ona focus atak işlemiyor.Bu tarz hareketler dışındaki her atağı(Ultra-Super hariç)focus atak savuşturur.Fakat 2 hit ve daha fazla vuran atakları da savuşturamaz.Dediğinizi yapmak için ise odaklanmaya geçin fireballı alır almaz 2 kere geri yada ileri tuşuna basın yani dash yapın.Fakat ileriye doğru yapmanızı pek tavsiye etmiyorum çünkü rakibin önüne düşmüş olabiliyorsunuz bazen.Tabi amacınız ceza kesmek ise öne doğru yapmanız gerekir.

Bu arada EVO 2015 yaklaşıyor arkadaşlar.Bu sene seyir zevki yüksek bir turnuva olacağını düşünüyorum.Şampiyonun ise Daigo olacağını düşünüyorum bu sene.Infiltration Decapre oynayacak görünene göre bu sene.Bekleyip göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocacola10 -- 5 Temmuz 2015; 3:18:19 >

• cocacola10 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum, arada sırada merak ettiklerim olursa seni özelden rahatsız ederim o zaman :)

• MrBeyaz kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam hatırladığım kadarıyla yardım ederim.İsterseniz buradanda cevaplayabilirim daha çok kişi faydalanır.
  • Infiltration Decapre oynasın zaten. Ultrada geldiği günden beri müptelası oldum karakterin. Hikayeye göre ölüyor Decapre Street Fighter V te göremicez muhtemelen ama en çok görmeyi istediğim karakter. Bi umut diyorum. Infiltration kazanırsa karakterin gelme ihtimali olabilir.

• Guncelleme gelmis, online iyilestirmek icin mi acaba??

• quote:

Orijinalden alıntı: memnunov

Guncelleme gelmis, online iyilestirmek icin mi acaba??

Grafikler iyileşmiş abi. Bir de birkaç ek özellik gelmiş.

-Press Start butonu, Press Options butonu şeklinde değiştirildi.
    -Sinematikleri geçmemizi sağlayan Skip tuşu eklendi
    -Karakter kostümlerinin 11. ve 12. renkleri açıldı
    -Antisotropic Filtering özelliği ile uzaktaki kaplamalar netleştirildi
    -Anti-Aliasing eklenerek kırılmalar giderildi
    -Arayüzdeki pikselleşmeler giderildi
    -Ses sorunları giderildi
    -Görsel efektlerin çözünürlükleri yükseltildi

Kaynak.

• Bana nazaran adam gayet iyidi ama.....

Hadoken yerine ultra çıkarsa ölmüştün hocam ama sende iyi iş çıkarmışsın

• quote:

Bana nazaran adam gayet iyidi ama.....

Adamın yerinde olsam bırakmıştım oyunu.

• @1982-utkan
    @Mactavish-

Teşekkürler, oyun adamın hakkıydı ama şansım yaver gitti

Bu arada EVO 2015 USF4'ün şampiyonu belli olmuş, final maçı henüz düşmedi nete, düşer düşmez koyarım.

Evolution Championship Series 2015 Results: EG|Momochi Wins and AVM|GamerBee Qualifies for Capcom Cup 2015!
    Las Vegas, Nevada | June 17 – June 19

Evolution Championship Series 2015 is now complete, and as always it pegs out the hype-meter! It is by far the biggest single event of the year, with the turnout for Ultra Street Fighter 4 bringing in over 2,200 players from around the world to compete! In keeping with the magnitude of this event, Evolution is the only Capcom Pro Tour event to have its own level of Ranking Points to earn, with each top 16 placement granting the player 4 times the points as the same placement in a Premier Tournament! It also grants a coveted automatic qualifying spot to Capcom Cup 2015 held at the end of the year.

As you would suspect, this means that a lot of top players that would normally easily make top 16 at any other event in the year met each other much earlier in the tournament, and as a result a lot of big name players never made it into top 32! Top 8 was nail-biter after nail-biter, with top players playing with everything they have.

Ultra Street Fighter IV | PS4 Ana Konu | ÇIKTI!

http://capcomprotour.com/evolution-championship-series-2015-results-egmomochi-wins-and-avmgamerbee-qualifies-for-capcom-cup-2015/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBeyaz -- 20 Temmuz 2015; 9:58:56 >

• quote:

@1982-utkan
    @Mactavish-

Teşekkürler, oyun adamın hakkıydı ama şansım yaver gitti

Bu arada EVO 2015 USF4'ün şampiyonu belli olmuş, final maçı henüz düşmedi nete, düşer düşmez koyarım.

Evolution Championship Series 2015 Results: EG|Momochi Wins and AVM|GamerBee Qualifies for Capcom Cup 2015!
    Las Vegas, Nevada | June 17 – June 19

Evolution Championship Series 2015 is now complete, and as always it pegs out the hype-meter! It is by far the biggest single event of the year, with the turnout for Ultra Street Fighter 4 bringing in over 2,200 players from around the world to compete! In keeping with the magnitude of this event, Evolution is the only Capcom Pro Tour event to have its own level of Ranking Points to earn, with each top 16 placement granting the player 4 times the points as the same placement in a Premier Tournament! It also grants a coveted automatic qualifying spot to Capcom Cup 2015 held at the end of the year.

As you would suspect, this means that a lot of top players that would normally easily make top 16 at any other event in the year met each other much earlier in the tournament, and as a result a lot of big name players never made it into top 32! Top 8 was nail-biter after nail-biter, with top players playing with everything they have.

Ultra Street Fighter IV | PS4 Ana Konu | ÇIKTI!

http://capcomprotour.com/evolution-championship-series-2015-results-egmomochi-wins-and-avmgamerbee-qualifies-for-capcom-cup-2015/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ooooo beyler artik sova baslamissiniz, aksam bi kapisalim sizlerle :))

• memnunov kullanıcısına yanıt
    Sağ olsunlar dün akşam @beyazengerek, @mavisiyah ve @muratkyo2009 1 haftalık dayak istihkakımı 1 gecede verdiler
  • Bu arada videoyu yeni seyredebildim, EVO 2015 finalinde enteresan bir olay yaşanmış. Gamerbee (Adon), Momochi 'yi (Ken) sağlam patakladıktan sonra Momochi karakter değiştirmek zorunda kalıyor ve Evil Ryu'yu alıyor. Oyun kafa kafaya giderken Momochi'nin fightstick'i bozuluyor ve oyuna ara vermek zorunda kalıyorlar, sanırım kurallar gereği o round Gamerbee'ye veriliyor ama ara verildiği için Gamerbee'nin tüm konsantrasyonu gidiyor ve yeniliyor. Yenilmesine rağmen seyirciler olsun, diğer yarışmacılar olsun, ödülleri dağıtan kişi olsun hatta Momochi bile sanki Gamerbee şampiyon olmuş gibi onu tebrik edip destek oluyorlar, ilginç bir final maçıydı.
    Maksat eğlenmek hocam dert etmeyin siz yenilmeyi

• Saiki kullanıcısına yanıt
    Dert olur mu yaw sizden çok ben eğleniyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.