Şimdi Ara

Ultra Street Fighter IV | PS4 Ana Konu | ÇIKTI! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
2
Favori
9.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MikeMİller

gece 12 den sonra gelir mi acaba

Biz de bekliyoruz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deviilll

quote:

Orijinalden alıntı: MikeMİller

gece 12 den sonra gelir mi acaba

Biz de bekliyoruz...

pre load falan hiçbirşey olmadı şaşırdım.
  • 100 altında olsunda baygınlık yaşamayalım sonra
  • Street fighter in yeri her zaman ayrıdır, benim için, o yüzden çıkınca mutlaka alıp oynarım. Yalnız bu tarz oyunlar için ps4 te bu arcade stick ya da fight stick dedikleri yok sanırım, biraz araştırdım bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sodostre

Street fighter in yeri her zaman ayrıdır, benim için, o yüzden çıkınca mutlaka alıp oynarım. Yalnız bu tarz oyunlar için ps4 te bu arcade stick ya da fight stick dedikleri yok sanırım, biraz araştırdım bulamadım.

var hocam da çok pahalı.http://www.amazon.com/HORI-correspondence-Arcade-controller-Pro-V4-Hayabusa/dp/B00JK9LQ78
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

100 altında olsunda baygınlık yaşamayalım sonra

valla hocam 75 tl den fazla olmaması lazım fiyatının, her bölgede 25 dolardan çıkacak oyun sadece digital verisyon olacak.
  • Oyunda online karşılaşmalarda, mortal kombattaki gibi bölge kilidi olacak mı?
  • MikeMİller M kullanıcısına yanıt
    Bu nedir ya ne kadar pahalı, her şeyin yan sanayisi var bunu nasıl çıkarmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Oyunda online karşılaşmalarda, mortal kombattaki gibi bölge kilidi olacak mı?

önceki oyunlarda da yoktu burda da olmayacak sanırsam ama emin değilim,lag vs problemleri halletmişlerdir umarım eski versiyonlarda sorun çoktu.
  • tarih 26 mayıs denmiş...
  • Bende beklemedeyim :) her ne kadar şuan memlekette olup 2 hafta sonra oynıyabilicek olsam bile. Arcade stick konusunda da açıklama yapmıştı sanırım capcom. Ps3 teki stickler USFIV için uyumlu olucak denmişti. Haberi arıyorum bir yandan da.
  • fiyat belli değilmi ya kardeşlik yapıp almak isteyen yokmu

Ayrıca bir şey sorucam bu oyunda arcade stick çok mu onemlı arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erron Black -- 25 Mayıs 2015; 20:52:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sodostre

Bu nedir ya ne kadar pahalı, her şeyin yan sanayisi var bunu nasıl çıkarmazlar.

hocam çıkar elbet de ps4 de daha herşey tam yerine oturmuş değil,biraz zaman gerekiyor
  • Erron Black kullanıcısına yanıt
    Ben yıllardır gamepad ile oynuyorum. Stick aldım amazondan, epey uğraştım ama gamepad ile yaptığım kombolar kadar hızlı olamadım bir türlü. Bir kenarda duruyor stick.. Ayrıca 2014 EVO psone kolu ile kazanılmıştı unutmamak gerek :)
  • Sabah saatlerinde gelirse anında indiricem yoksa akşama kalacak. Hadi hayırlısı.
  • US PSN'D saat 2 gibi, TR PSN'de 16:00 gibi gelir diye tahmin ediyorum.
  • Geldi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

Geldi mi?

USN Psn'e düşmemiş daha.
  • US Psn'e öğleden sonra düşecektir. Henüz Amerika'nın her eyaletinde 26 Mayıs gelmedi. Ben yine de kullanıcı yorumlarını bekleyip öyle alacağım, online vs... stabilse alırım. Sonra GFWL ve Ps3 versiyonu gibi olmasın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.