Şimdi Ara

Ultra Street Fighter IV | PS4 Ana Konu | ÇIKTI! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
2
Favori
9.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşin aslı psn tr ye hiç güvenmiyorum 10 tl lik oyunu 110 tl ye de satabilir mıstaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnakinHendrix

Ps3 de 50 tl olan oyunu 120 Tlye satmazlar heralde. Sonucta icerik olarak birebir ayni oyun.

Herşeye hazırlıklı olalım hocam ama bende 75 civarı bekliyorum
  •  Ultra Street Fighter IV | PS4 Ana Konu | ÇIKTI!

Oyun psn tr ye gelmiş. 74 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Ultra Street Fighter IV | PS4 Ana Konu | ÇIKTI!

Oyun psn tr ye gelmiş. 74 tl

Diğer store larda henüz yok

satın alan arkadaşlardan secondary hesabın DS4 yöntemine bakmalarını rica ediyorum

• Ben satın aldım arkadaşlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eriny

Ben satın aldım arkadaşlar :)

hocam oyun yüklenince ds4 yöntemini kontrol eder misiniz rica etsek
  • Hocam memlekette olduğum için oyunu test etme imkanım yok ev arkadasıma söyledim indirmesi için, ps3te dualshock4 ile denemiştim biraz gayet rahattım oynarken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eriny -- 26 Mayıs 2015; 20:16:07 >
  • grafikler ps3 kokuyor, aceleye gelmiş gibi.

Her remaster olmuyormuş demek ki, Tomb Raider mesela ps4 exc. gibi yapmışlar
  • oyun nasıl beyler bende almayı düşünüyorum.
  • Oyun kahnı gibi iniyor , herkes abanmış sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

grafikler ps3 kokuyor, aceleye gelmiş gibi.

Her remaster olmuyormuş demek ki, Tomb Raider mesela ps4 exc. gibi yapmışlar

Ps3 sürümü ile PC sürümü çok farklı değil di o yüzden pek fark olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 26 Mayıs 2015; 21:36:07 >
  • iyiki satin almadan oynanis videolarini izlemisim. cocuklugumdam beri en sevdigim oyun olmasina ragmen almayacagim ps3 de yillardir oynadigimiz oyundan farki yok, para verilip alinacak oyun degil.!

• Fiyat normal abi dolar üzerinden şişirmemişler hayret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erron Black -- 26 Mayıs 2015; 23:26:16 >
  • Beyler oyunu alacak baya bir arkadas var heralde? Bende almayi dusunuyorum fakat rakip sikintisi cekmekten korkuyorn.

• hasanalidursun kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten Street Fighter V demedi kimse bu oyun için grafik konusunda herhangi bir iyileşme beklentiside yoktu. Oyunu sadece ps4 platformunada çıkarttılar. Ps3 ü olup satıp 4 alan kullanıcılar oyundan uzak kalmıştı. Çok iyi bir çözüm oldu..

• Eleştirmeyelim arkdaşlar adamlar birşey vaad etmedi ki eleştiriyorsunuz aynı oyun çıkacak dediler ,remastred falan demediler.Arkadaşın dediği gibi güzel bi imkan ps3 ü satanlar yada sadece ps4 ü olanlar için.
  • Bu sabah denedim grafikler pürüzsüz yağ gibi akıyor 1080p 60fps çok yakışmış , benim hoşuma gitti, Önceki nesil oynamaya fazla fırsat bulamamıştım.

• ulwi U kullanıcısına yanıt
    ds4 yöntemi denediniz mi hocam yada imkanınız var mı
  • Deneyen arkadaşlar online da bölge kilidi varmı kesin bilgi yok halen ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allenprost -- 27 Mayıs 2015; 11:21:57 >
  • Ranked modunda oyuncu mu yok, oyuncu bulamıyor. Endless denedim yağ gibi akıyor oyun.

Mortal Kombat X'in yanına ilaç gibi geldi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.