Şimdi Ara

Ultra Street Fighter IV | PS4 Ana Konu | ÇIKTI! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
2
Favori
9.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrBeyaz

Eğer bir gün bu oyunu alırsanız üzerimde 16-17 hitlik combo yapmanızı rica ediyorum, megahipersonicplayer nasıl oluyor merak ediyorum.

Balrog Trial 24 ile 19 hit kombo yapılıyor. Tek gereken havadan HK vurabileceğim bir açık. Hatta Ex upper-ı lowkick+medium kick ile ikilersem 22 hit bile vurabilirim. Ultra ve 2 tane bar lazım sadece 22 hit kombo için. 19 için 1 bar yeterli.

Megahipersonic şu oluyor, sen çıtayı düşük tutmuşsun anlaşılan.

Belki tanırsın kendisini

19 Hit kombo hiç bir şey değil... Hatta kombodan da önemlisi oyunu okumak da, neyse senin gibi bir üstadın yanında öğüt vermeyim şimdi.

• Her oyunun müptelası, başında çokça zaman geçirmiş, ustası olan kişiler vardır. Bir şey diyorlarsa bi durup "ha demek ki böyle bir şey varmış" diye düşünmek gerekir. Muhalefete aç bir milletiz resmen
  • _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    Bu nasil bir video yav heralde oynayan kisi baya antreman yapmis SF de. Chun Li ile bir videosu var yaptigi combo heralde sonsuza kadar gider.

Oyunu buyuk ihtimalle alicam, insallah pisman olmayiz. Sf V cikana kadar oyalasa yeter aslinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Boş yorum yapmayın ben bu kişiyle 2 sene öncede tartışmıştım hakaret ettiği içün ban yedi eskişehirdeyim dedi bende oraya gidiyorum buluşaşım derdin neydi dedim gerivites yaptı pm kutumda duruyor, ayrıca ps bölümünde yaptığı trollüklerin yediği banların haddi hesabı yok , tanımadığın kişiler içinde yok gözü kapalı yener şöyle eder gibi boş laflar etme.sizin gibi yendim ettim ezdim zihniyetindeki trollerle zaten oyun oynamıyorum yenilince küfür kıyamet saydırıyorsunuz

Ben KoF oyuncusuyum sf yi alternatif olarak 1. Oyunundan beri oynarım işsiz yada öğrenci de değilim 10 saat bi oyunun başında kaşıp sosyal hayattan yoksun yaşamıyorum sana ve xboylarına iyi eğlenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiki -- 28 Mayıs 2015; 17:20:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnakinHendrix

Bu nasil bir video yav heralde oynayan kisi baya antreman yapmis SF de. Chun Li ile bir videosu var yaptigi combo heralde sonsuza kadar gider.

Oyunu buyuk ihtimalle alicam, insallah pisman olmayiz. Sf V cikana kadar oyalasa yeter aslinda.

Erdem dünyanın en mütevazi ve yardımsever adamıdır. Bunların yanında Avrupa'daki en iyi Street Fighter oyuncularından biridir. Kimisi en iyisi olduğunu söyler, kimisi bunu tartışır ancak dünya standartlarında bir oyuncu olduğunu kabul etmek gerekir.

İspanya'dan oyun dergileri adamla röportaj yapıyor ve yayınlıyor, o kadar söyleyeyim. Buyurun bir başka videosu, keyifle seyredin.

Oynadığı oyuncu, dünyaca ünlü Ryan Hart. Şu an shoryuken sıralamasına göre dünyanın en iyi 10. Street Fighter oyuncusu.

Gercekten İbuki ile dokturmus kendisi.Hayranlikla izledim.Capcom Cup turnuvalarini takip ediyorum.Kesinlikle orda olmasi gereken bir oyuncu.

Bizde iste kendi capimizda oynamaya calisiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

Boş yorum yapmayın ben bu kişiyle 2 sene öncede tartışmıştım hakaret ettiği içün ban yedi eskişehirdeyim dedi bende oraya gidiyorum buluşaşım derdin neydi dedim gerivites yaptı pm kutumda duruyor, ayrıca ps bölümünde yaptığı trollüklerin yediği banların haddi hesabı yok , tanımadığın kişiler içinde yok gözü kapalı yener şöyle eder gibi boş laflar etme.sizin gibi yendim ettim ezdim zihniyetindeki trollerle zaten oyun oynamıyorum yenilince küfür kıyamet saydırıyorsunuz

Ben KoF oyuncusuyum sf yi alternatif olarak 1. Oyunundan beri oynarım işsiz yada öğrenci de değilim 10 saat bi oyunun başında kaşıp sosyal hayattan yoksun yaşamıyorum sana ve xboylarına iyi eğlenceler.

Tekrar ediyorum ben KAKA'yı tanımıyorum. Troll olabilir, kötü biri olabilir, ağzı bozuk olabilir vs... bilmiyorum, tanımıyorum yani. Buradan benim anladığım sizin kuyruk acınız var, bu sebeple adama ve onu savunanlara saldırıyorsunuz. Troll olarak görüyorsunuz. Yani ben burada adamı savundum diye, aniden kan kardeşi olduk olarak görmenize gerek yok.

Siz söylediğinizin mantıksız olduğunu görmüyorsunuz, bizim evimizde PS4 var, Xbone değil. Şu an bakıyorum yani kendisine, önümde duruyor. Ancak hala Xboy diyorsunuz. Buradan anlaşılan, sadece laf atmaya ve tartışmaya çalışıyorsunuz. Tekrar ediyorum benim bu adamı savunmamın sebebi onu çok sevmem veya tanımam değil. Sizden çok daha fazla bildiği bir konuda, üste çıkmaya çalışıyorsunuz ve kim ne kadar anlar bilmiyorum ancak biz bu konuda pek bir şey bilmediğinizi anlayabiliyoruz konuşmalarınızdan.

Siz ilk Street Fighter'ı sanırım Street Fighter II sananlardansınız. Street Fighter'ın ilk oyunun mekanikleri klasik bir nes oyunu gibiydi. Street Fighter, Street Fighter II ile Street Fighter olmuştur bu sebeple, atmayın demek istiyorum.

Zaten konuşmanızdaki yaptığınız '' sosyal hayattan yoksun yaşamıyorum '' gibi yorumlardan nasıl biri olduğunuzu anlıyoruz. Gel gelelim, hafta içi öğlenden beri bir forumda milletle tartışacak zamanı buluyorsunuz. Demek ki ya asosyalsiniz yada işinizi düzgün yerine getirmiyorsunuz. Sosyal hayattan bahsediyorsunuz ancak elinize bir enstrüman, tablo fırçası vs... aldığınızı düşünmüyorum. Siz televizyonda polat alemdar seyrederken bizim kombo çalışmamız sizi sosyal bizi asosyal yapmaz.

Bu sırada gitarda çaldığım bu şarkı da, ben ve benim gibi elinden hiç bir şey gelmeyen, ot gelmiş, ot gidecek olan asosyallerden, sizin gibi armoni mucizeleri yaratan, sosyallik okyanusunun en derinindeki incileri elleriyle toplamış olan güzel insanlara gelsin. Fazla izlemeyin, bizim gibi asosyal olursunuz sonra.

Edit: @anakinhendrix

Erdemin yanında hepimiz öyleyiz yahu. Kendimizce oynamaya çalışıyoruz işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CHARLOTTE_ -- 28 Mayıs 2015; 17:53:54 >

• Tam çekirdek çitlemelik konu olmuş

• Bu konuyu ... yarışına çevirmeyelim arkadaşlar.Her kötü söze cevap vermek zorunda değilsiniz az sabır edin konunun faydalı olması gerekiyor bu şekilde faydadan uzaklaşıyor haberiniz olsun.
  • Ne kadar anlamsiz bi muhabbet donuyor...

Oyun asya psn'lerine dusmedi hala, hong kong ve endonezyaya bakiyorum iki gundur bi hareket yok. Bilgisi olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

quote:

Eğer bir gün bu oyunu alırsanız üzerimde 16-17 hitlik combo yapmanızı rica ediyorum, megahipersonicplayer nasıl oluyor merak ediyorum.

Balrog Trial 24 ile 19 hit kombo yapılıyor. Tek gereken havadan HK vurabileceğim bir açık. Hatta Ex upper-ı lowkick+medium kick ile ikilersem 22 hit bile vurabilirim. Ultra ve 2 tane bar lazım sadece 22 hit kombo için. 19 için 1 bar yeterli.

Belki tanırsın kendisini

19 Hit kombo hiç bir şey değil... Hatta kombodan da önemlisi oyunu okumak da, neyse senin gibi bir üstadın yanında öğüt vermeyim şimdi.

Dostum ben bu adam kim, sana inanmıyorum, sf'de 16-17 combo olmaz demedim ki bunları yazmışsın, video koymuşsun. Bir kenarda durmuş keşke birisi bana laf atsada sf kültürümü herkese göstersem diye yıllarca beklemiş gibisin.
    Ben dedim ki, umarım oyunu alırsın ve bana benim üstümde 16-17'lik kombolarını gösterirsin dedim.
    Evet seni tiye alıyorum ama alınmayacak gibide değilsin ki, yok 16-17-22'lik combo yapıyorumda yok bir combo için 2 saat antreman yaparmışta yok South California, North California, Capcom Cup, Evo seyredermişte filan fişmekan.
    Evet yapabildiğim 5-7 hit combo bir ton dayak yiyorum deli gibide eğleniyorum ve buna SAYGI duymalısın herkes senin gibi bu oyuna mesai harcamak zorunda değil, şunu unutma egonu tatmin etmeden edepsizlik yapmadan evvel saygıyı mütevaziliği öğren, sana 22 hit combodan daha çok şey katar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Her oyunun müptelası, başında çokça zaman geçirmiş, ustası olan kişiler vardır. Bir şey diyorlarsa bi durup "ha demek ki böyle bir şey varmış" diye düşünmek gerekir. Muhalefete aç bir milletiz resmen

Seçime girsen oyum sana giderdi reyiz.
  • quote:

quote:

quote:

Belki tanırsın kendisini

Dostum ben bu adam kim, sana inanmıyorum, sf'de 16-17 combo olmaz demedim ki bunları yazmışsın, video koymuşsun. Bir kenarda durmuş keşke birisi bana laf atsada sf kültürümü herkese göstersem diye yıllarca beklemiş gibisin.
    Ben dedim ki, umarım oyunu alırsın ve bana benim üstümde 16-17'lik kombolarını gösterirsin dedim.
    Evet seni tiye alıyorum ama alınmayacak gibide değilsin ki, yok 16-17-22'lik combo yapıyorumda yok bir combo için 2 saat antreman yaparmışta yok South California, North California, Capcom Cup, Evo seyredermişte filan fişmekan.
    Evet yapabildiğim 5-7 hit combo bir ton dayak yiyorum deli gibide eğleniyorum ve buna SAYGI duymalısın herkes senin gibi bu oyuna mesai harcamak zorunda değil, şunu unutma egonu tatmin etmeden edepsizlik yapmadan evvel saygıyı mütevaziliği öğren, sana 22 hit combodan daha çok şey katar.

Senin kafan mı güzel? Adama neden lagın oynanışı etkilediğini anlatıyorum. Biraz zaman harcayan adam zaten 10 üzeri hit yapar ancak input lag varsa combo tamamlanmaz bundan bahsediyorum. Bu şekil lag varken uzun combo yapmak çok zor manasında söyledim bunu. Ki anlayan anladı, bilenlere zaten anlatmama gerek yok.

So-Cal, Evo filan bunları zevk aldığımız için seyrediyoruz, artistlikten değil. Bırak SF kültürünü öğretmeyi, daha öğüt verecek kadar bile iyi oynamıyorum. Ancak bu oyun hakkında hiç bir şey bilmeyen adamın da gelip burada ortalığı ayağa kaldırmasına izin verecek değiliz. Ortada tamamlanmadan ve bozuk çıkmış bir oyun var, millete bunu alın, oyunda sıkıntı yok demek, haksızlık olur.

Kendi lüksün ve eğlencen için harcadığın zaman mesai değildir. Egomu oyunla tatmin edecek değilim. Milletin eğlencesine mesai diyen adamda, önce karşısındakine saygı göstersin, ondan sonra saygıyı bulur o da. Biz oyunu oynayamayanlarla dalga geçmek bir kenara, hevesi varsa bildiğimizi öğretip, topluluğumuzu genişletmek isteriz. Ben girdiğimde bana böyle davranıldı, ben de herkese böyle davranırım. Öyle bir küçük görme vs... yok. Aksine gelin, naçizane bildiğimiz ne varsa elimizden geleni yaparız göstermek için. Ve tekrar ediyorum, bu oyunu çok çok iyi oynayanlar var, ben öğüt verecek durumda bile değilim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Belki tanırsın kendisini

Senin kafan mı güzel? Adama neden lagın oynanışı etkilediğini anlatıyorum. Biraz zaman harcayan adam zaten 10 üzeri hit yapar ancak input lag varsa combo tamamlanmaz bundan bahsediyorum. Bu şekil lag varken uzun combo yapmak çok zor manasında söyledim bunu. Ki anlayan anladı, bilenlere zaten anlatmama gerek yok.

So-Cal, Evo filan bunları zevk aldığımız için seyrediyoruz, artistlikten değil. Bırak SF kültürünü öğretmeyi, daha öğüt verecek kadar bile iyi oynamıyorum. Ancak bu oyun hakkında hiç bir şey bilmeyen adamın da gelip burada ortalığı ayağa kaldırmasına izin verecek değiliz. Ortada tamamlanmadan ve bozuk çıkmış bir oyun var, millete bunu alın, oyunda sıkıntı yok demek, haksızlık olur.

Kendi lüksün ve eğlencen için harcadığın zaman mesai değildir. Egomu oyunla tatmin edecek değilim. Milletin eğlencesine mesai diyen adamda, önce karşısındakine saygı göstersin, ondan sonra saygıyı bulur o da. Biz oyunu oynayamayanlarla dalga geçmek bir kenara, hevesi varsa bildiğimizi öğretip, topluluğumuzu genişletmek isteriz. Ben girdiğimde bana böyle davranıldı, ben de herkese böyle davranırım. Öyle bir küçük görme vs... yok. Aksine gelin, naçizane bildiğimiz ne varsa elimizden geleni yaparız göstermek için. Ve tekrar ediyorum, bu oyunu çok çok iyi oynayanlar var, ben öğüt verecek durumda bile değilim.

Dostum bak hala yanlış yapıyorsun, kendini haklı çıkartmak için lafı alıp nerelere götürüyorsun, üslubun yine her zaman ki gibi.

Ben çok isterim bana sf'de birşeyler öğretmenizi belki sizde benden birşeyler öğrenirsiniz, psn: MrBeyaz, sağlıcakla.

• Kutulusu yokmu oyunun

• Oyun satin alamiom us psn den
    Ne zor ismis bu yaa pan satin almak

• Hayır, sadece dijital olarak çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIOHAZARD

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Her oyunun müptelası, başında çokça zaman geçirmiş, ustası olan kişiler vardır. Bir şey diyorlarsa bi durup "ha demek ki böyle bir şey varmış" diye düşünmek gerekir. Muhalefete aç bir milletiz resmen

Seçime girsen oyum sana giderdi reyiz.

Aman aman bu ülkede siyaset benden uzak olsun hocam

• adamlar para kazanaz diye her platforma çıkardılar bari direk SF5 i yapsaydınız yeni nesile özel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

Hayırdır la beni mi dovecen ? İsim gücüm yok senle mi buluşacam arkadaşım değilsin birşey değilsin bu kadar ciddiye alma sanal ortami, suna kuyruk acim var o yüzden salliyorum sana desene madem ne ugrastiriyorsun burada adam gibi açıklama yaptık argümanları yayinladik sen geldin troll dedin sonra bana hakaret etti diye triplere girmene gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 29 Mayıs 2015; 1:11:19 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.