Şimdi Ara

Ultrabook Tam Olarak Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette tam anlamıyla beni tatmin edecek on numara bir tanım göremedim .
    Ultrabook'u detaylı tanımlayabilecek bir arkadaş var mı acaba ?
    Konu açıldıysa özür diliyorum .
    İyi günler .

• ultrabooklar yeni nesil notebooklardır bana göre.. özellikle yeni nesil ultrabooklar çok güzel performans sunuyorlar ve çok zarif tasarıma sahipler.. inceler, hafifler, uzun saatler boyunca şarjları tükenmiyor.. canınız mı sıkıldı, yeni nesil oyunlardan bile oynayabiliyorsunuz.. ancak bu bahsettiğim oyunlar çok yüksek performans isteyen son seviye oyunlar değil tabii ki.. diğer taraftan şöyle bir gerçek var, oyun laptopta oynanmaz, masaüstünde, oyun oynamak için özellikle tasarlanmış bilgisayarlarda oynanır.. en azından ben bunun böyle olması gerektiğini düşünenlerdenim.. ha derseniz ki bi pes 12, fifa12 oynayamazmıyım? elbette oynayabilirsiniz..

http://www.youtube.com/watch?v=Xw-2wdZ0MdU&feature=related

videoyu izlerseniz ultrabookların ne yapabileceğini anlayacaksınız bence..

• Çok teşekkür ederim , ilginize .
  • ultrabooklarında harici ekran kartları yeni yeni çıkıyor sanırım şuanki laptoplardaki gibi oyun kalitesi çok iyi olmaz diye düşünüyorum
  • Toplam kalınlığı 1 cm altında olan, ağırlığı 1 kilo veya altında olan, Intel işlemcili ve 14" den küçük ekranlı notebooklara ultrabook denir.
  • Bana göre güçlü ve hafif laptopa ultrabook denir. Bence çok ince olmasına gerek yok, hafif ve sağlam olsun yeter. birkaç milim kalın olmuş önemli değil. İnce yapacagim diye sağlamlıktan ödün vermesinler ve standart bağlantı kablolarını kullanabileyim.

Bu tanıma uyan tek ultrabook var bildiğim kadarıyla: toshiba z930

Z930 1.1 kg ile en hafif ve tüm bağlantı noktaları tam boyut. Samsung 9 serisi de 1.1 kg civarı ama bağlantıları mini şekilde, ethernet için adaptör lazım vs. Diğerleri de 1.5 kgdan ağır genelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 12 Ocak 2013; 10:38:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yeni bir teknoloji değil bence, ismi karizmatik ancak notebook'un ince ve hafifi gibi geliyor bana sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hafiflik felan iyi fakat biraz nazik davranmak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Toplam kalınlığı 1 cm altında olan, ağırlığı 1 kilo veya altında olan, Intel işlemcili ve 14" den küçük ekranlı notebooklara ultrabook denir.

Oyle bir ultrabook daha goremedik:)
    2cmlik 2.2 kiloluk aletlere bile ultrabook yaziyorlar orasi anlasilmis degil. Bkz asus u500vz zenbook touch 15 inch.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdhemes -- 16 Ocak 2013; 0:21:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşletim sistemi Şu anda Grungiğin Çıkardığı ürünlerde Windos8 kendim kulanıma sundum bana mükemmel gibi geldi açıkcası en azından bilgisayarlarkadar yavaş değil ve çok zarif bence bayanlar için çok idael bi Ultrabook tavsiye ederim
  • yerden ağırlıktan vsden kar sağlamak için tüm bileşenleri anakart ile bütünleşik tek parça yaparak daha ince daha hafif daha portable notebooklara ultrabook denir bence.
    hp notebook vardı bi bende fanı tozdan sıkışmış içini açayım temizleyeyim dedim. 20 tane vida söktüm. hala da söküyordum. içime fenalık geldi geri kapattım.
    tırnak koysana kardeşim. 3 5 vida neyine yetmiyo

örneğin ipad serisi. kumanda pili kadar iç ünite ye eşşek kadar batarya bağlamışlar. önünde de lcd var. bitti gitti.
  • 21 mm veya daha ince,uyku modundan en kısa sürede kalkan,yüksek performanslı taşınabilir bilgisayar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.