Şimdi Ara

Ultrabook Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4.nesil intel i5 işlemcili, 4 gb ram (8 gb a kadar arttırma imkanı olan), 128 gb ssd (istenildiğinde değiştirilebilir), uygun fiyatlı bir ultrabook önerebilir misiniz? Ben biraz araştırdım ama, ya işlemci 3.nesil oluyor, ya ssd olmuyor, ya da ram arttırma imkanı yok. Ekran boyutu, 13.3 yada 14 inç olabilir, ekran çözünürlüğü pek önemli değil. Dokunmatik olması önemli değil.

Konu hakkında yardımcı olursanız memnun olurum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguryes -- 10 Kasım 2013; 15:15:19 >

• Arkadaşlar, yukarıda bahsettiğim türde bir ultrabook biliyor musunuz? Veya yakın zamanda şu modeller satışa sunulabilir, biraz daha bekle diyebilir misiniz? Teşekkürler.
  • Kimsenin ultrabooklardan beklentisi benim istediğim gibi değil sanırım :(.
  • Kritterlerimiz hemen hemen aynı ama yeni nesil cihazların birçoğunda alt kapak açılamıyor ve ram-hdd gibi birimlere ulaşaıyorsun.Birde nedendir bilmem 2 aydır ülkemize yeni modeller giriş yapmadı..
  • Aynı kriterlerde ürünler arıyoruz hocam.

yalnız nedense yeni ürün yok gibi bişey. Üstelik varolan fiyatlar bana çok pahalı geliyor. Ekonomik çalkantılar pazarı vuruyor mudur nedir anlamadım.

aceleniz yoksa bekleyin derim.
  • kdr_ kullanıcısına yanıt
    İşte bu sebeplerden ötürü ben de almışken ram'i yüksek, hdd'si ssd olsun istiyorum. Yurtdışındaki sitelere baktığımda istediğim modeller mevcut, ancak dediğiniz gibi ülkemizde hala modası geçmiş modeller satılmakta. Fiyatlarda gerçekten yüksek seviyelerde. En sonunda tüm bunları bırakıp bir notebook alacağım, yine taşıyamacağım, ama biraz acil ihtiyacım var, idareten arkadaşın laptopunu kullanıyorum. Benzer bir ultrabook görürseniz, yine yazarsanız çok memnun olurum, teşekkürler.
  • suvari25 kullanıcısına yanıt
    Hocam acelem var biraz aslında, o yüzden böyle sıkıntılı bir durum oldu. Bir notebook var aklımda ama 3000 tl seviyesinde ve ultrabook değil. Belki siz de inceleme fırsatı bulmuşsunuzdur. MSI ge40, özellik olarak bence bir utrabook'un çok üzerinde ve ağırlık olarak da 2 kg ama fiyatı biraz daha uygun 2000 seviyesinde bir cihaz almayı düşünüyorum. Umarım siz de aradığınızı bulursunuz. Piyasaya yeni giren bir ürün görürseniz, buraya da bilgi amaçlı yazarsanız çok memnun olurum, teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.