Şimdi Ara

ULTRANET LİMİTSİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    16 Mbps'ye kadar
    Limitsiz
    52,90 TL x 24 ay

arkadaşlar ben bu tarifeden bağlattırmayı düşünüyorum sorum bu tarifeyi kullanmam için ev telefonu bağlattırmak zorundamıyım malum her ay bide onun kullanmasanda 22tl ücreti war

• Zorunlu değil yalın olarak yani telefonsuzda alabilirsiniz
  • arkadaşım belirttiğin bağlantı ücreti 52,90 TL mi ?
    ben bulamadım o fiyatı nerden bulabilirim ?
  • modem almak istemiyorum diyorsanız daha düşük fiyatlarla bu kampanyadan yararlanabilirsiniz. Tüm paket seçeneklerini ve fiyatlarını görmek için tıklayın.

Tarife Paketleri Bağlantı Hızı Aylık Kullanım
    Kota Kampanyalı Tarife
    NET6
    8 Mbps'ye kadar
    6 GB
    27,90 TL x 24 ay
    NETDİSK Hediyeli NETLİMİTSİZ
    8 Mbps'ye kadar
    Limitsiz
    49,90 TL x 24 ay
    ULTRANET5
    16 Mbps'ye kadar
    5 GB
    28,90 TL x 24 ay
    NETDİSK Hediyeli ULTRANET LİMİTSİZ
    16 Mbps'ye kadar
    Limitsiz
    52,90 TL x 24 ay
  • teşekkürler arkadaşım...

ttnet in kampanyalar sayfasında buldum bende orda 42,90 X 12 diyor ve 24 ay taahhüt istiyor yani ortalaması aynı fiyata geliyor gibi bişey...
  • evet fiyatı uygun bakalım bağlattırmayı dusunuyorum tabı 16mb verebilirlerse bağlattırmadan bunu nasıl öğrenebılırz onlar sanırım bilir benım 16 hattın 16mbyı alıp alamayacağını demi..?
  • arkadaşım ben ttneti aradım 2-3 kere, bulunduğumuz santralde fibernet desteklenmiyormuş, hipernet varmış ve hızı verebiliyorlarmış, ben şuanda 8 mbps olanı kullanıyorum ama bu aralar hızım aşağı yukarı hep 10,50 mbps gibi oluyor...

ben önce 32 mbps hiperneti düşünüyordum ama bu forumda yazılanlardan sonra vazgeçtim ultranete geçecem sanırım....

bana 16 mbps de 14 verseler yeter :))
    şimdi diyorum 16 ya geçerim hızım düşer 7-8 e hepten sinir olurum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riseof -- 6 Şubat 2012; 11:13:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Taahhütsüz İNTERNET ???
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar az once ttnet musteri hizmetleriyle gorusdm

16 Mbps'ye kadar
    Limitsiz
    52,90 TL x 24 ay

yeni abone olacagım ıcın 59,90 odemem gerekıormş + 15 TL telefon ucretı odeyecekmışim ne anladım ben bu işden hayret bişey ya şu telefonu illa kullanıcan die diretiyorlar anlamıyorum arkadaşşş
  • TTNET Yalın İnternet hizmetinden yararlanmak isteyen abonelerin faturalarına aylık 15 TL yalın internet hizmeti erişim ücreti tabloda belirtilen ücretlere ayrıca yansıtılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.gokmen

arkadaşlar az once ttnet musteri hizmetleriyle gorusdm

16 Mbps'ye kadar
    Limitsiz
    52,90 TL x 24 ay

yeni abone olacagım ıcın 59,90 odemem gerekıormş + 15 TL telefon ucretı odeyecekmışim ne anladım ben bu işden hayret bişey ya şu telefonu illa kullanıcan die diretiyorlar anlamıyorum arkadaşşş

Ben ttnet abonesiyim ve tel hattım da var. Tel hattımı iptal ettirip bu pakete geçiş yapabilir miyim ? Bu mümkün mü ? İnternet ile birlikte, seneler evvel aldık, öyle yatıyor.
  • hocam walla ben bilmiyorumki bende bilgi sahibi olayım die konuyu acdım

benım gorusdugum ve anladıgım ttnet musterı temsılcısı yenı abone oldugunuz ıcın aylık 59,90+15 tl yalın ıntrnet ucretı odeyecegımı soyledı

KONU HAKKINDA BILGISI OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURLARSA SEVINIRIM
  • Şimdi arakdaşlar geçen senelerde evinde sadece internet kullanan insanlar her ay telefon faturasının sabit ücretini ödememek için yalın adsl çıksın diye direttiler. Davalar açıldı vs. Sonuç olarak btk yalın adsl'i zorunlu kıldı. Artık isteyen herkes sadece internet hizmeti alabilecekti ama insanlar yağmurdan kaçarken doluya tutuldular. Yalın adsl geçip aylık sabit ücretten kurtulacağını sananlar yanıldı, telefonun sabit ücretini bu sefer yalın adsl kullanım ücreti olarak faturaya yansıtmaya başladılar. doğrudur bu düpedüz soygundur. Sinir bozucu bir durumdur. Yok dava açıp kazananlar varmış, sabit ücretten muhaflaramış fln gibi haberlerde çıktı. İşin özeti budur. Yalın adsl'in, telefon+adsl klasiğine göre avantajı yoktur.
  • quote:

hocam walla ben bilmiyorumki bende bilgi sahibi olayım die konuyu acdım

benım gorusdugum ve anladıgım ttnet musterı temsılcısı yenı abone oldugunuz ıcın aylık 59,90+15 tl yalın ıntrnet ucretı odeyecegımı soyledı

KONU HAKKINDA BILGISI OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURLARSA SEVINIRIM

http://www.ttnet.com.tr/web/529-2495-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar_-_dsl_kampanyalari/yalin_internet_kampanyasi

buraya bakabilirisiniz

sabit ücret dahil 60 lira

• Evet işin ozu az once gorusdugum telefonla netleşdi

TTNET MUSTERI TEMSILCISININ DEDIGI

16 Mbps'ye kadar
    Limitsiz
    52,90 TL x 24 ay

Eğer bu tarifeyi istiyorsam yenı abone oldugum ıcın 54,90+ 15 TL YALIN INTERNET KULLANIM UCRETI = 69 TL

Yok yalın ınternet hepsi yukarda arkadaşında dediği gibi faso fiso...
  • Ben bugun bayiye sordum özellikle ne kadar olacak diye +15 liranın olmadıgını soyledı yalın ınternette ama forumda soylenenlerle aklım karıstı
    http://www.ttnet.com.tr/web/529-2495-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar_-_dsl_kampanyalari/yalin_internet_kampanyasi
  • zaten hiç konuşmadığın telefonada 15-17 tl arası fatura geliyor.
    yalın adsl in avantajı ne
    2 tl ucuz olmasımı
  • dun baglattırdm 16MB yi desteklemıomş hattım mecburen 8mb limitsiz aylık
    52,90dı sanırım ilk2 ay ücretsiz yenı abone oldgm için birdefalıgına mahsus 8TL
  • quote:

dun baglattırdm 16MB yi desteklemıomş hattım mecburen 8mb limitsiz aylık
    52,90dı sanırım ilk2 ay ücretsiz yenı abone oldgm için birdefalıgına mahsus 8TL

hattımızın 16 mb destekleyip desteklemediğini nasıl öğreniriz?
    yalın netlimitsiz kullanıyorum ayda 60 tl ödüyorum

yalın ultranet ise 16 ve 65 tl. 5 tl ye 2 katı hız yani.
    geçerim destekliyorsa

teşekkürler
  • ttnet ofisinden santrali aradılar bulunduğum bölgeye 16mb veremiyeceklerini söylediler bu şekilde öğrendm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.