Şimdi Ara

Superonline Yalin VDSL Taahhut Yenileme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Superonline Yalin VDSL 50MBPS ev interneti kullanicisiyim ve taahhutumun bitmesine 2 aydan biraz fazla zaman kaldi. Bugun Superonline'dan tarafima kisa mesaj ile kampanya yenileme icin Turkcell uygulamasindan acilan bir link gonderildi. Uygulamada ilk 6 ay 237 TL, ikinci 6 ay 257 TL olarak 'Yalin VDSL Yeniden Kampanyasi' ndan yararlanabilecegimi gordum. Eylul sonrasi zam gelebilir diye teklifi kabul etmek istiyorum ama merak ettigim konu; hali hazirda bulunan taahhutum bitince mi bu kampanya devreye giriyor, yoksa kabul edince ilk faturalamadan itibaren mi basliyor? Su anda 139 TL oduyorum aylik ve kalan son iki faturamda normal sartlarda bu fiyattan cikmasi gerekiyordu. Bu sekilde taahhut yenilemis arkadaslar bilgisi ve tecrubesini paylasabilirse cok sevinirim.

Superonline Yalin VDSL Taahhut Yenileme

• symon1907 S kullanıcısına yanıt
    Hocam kabul ettiğiniz an, diğer kampanya biter. Yeni kampanyanın taahhütü başlar.

Ek,
    Aklınızda soru kalmaması için, 08502220222 arayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 5 Ağustos 2023; 23:44:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tesekkur ederim hocam cevap icin. Su an yurtdisinda oldugum icin Superonline'i arayamiyorum. Yeni kampanyanin hemen baslamasi kotuymus. Buna ragmen yeni taahhute gecmem daha mantikli gibi... olasi gelebilecek zamlardan kacinmis olurum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.