|
Bildirim
|
Arkadaşım sadece İzmir’de o maça gitmek isteyen 50,000 kişi vardır. Bir o kadar da Türkiye genelinden maç için İzmir’e gelecek taraftar vardır. Ayrılan bilet sayısı sadece 500. Yani alma şansın %0.5’ten bile az olan bir bilet için konu açıyorsun.
Kulüp istese de o biletleri satamaz. Sattığı anda karaborsacılar köşeyi döner. En mantıklısı taraftar grubuna vermek. Sezon boyunca senin gitmeyi bile düşünmediğin bütün deplasmanlarda takımı desteklediler. İzin ver de son maça onlar gitsin. |
Biri bana noktasız paragraf yaz dese harbiden yazamam. Noktasız yazmak noktalı yazmaktan daha zor. Gel sana takayım madalyanı
|
bence büyük saçmalamışsın.
bu sene bu takım şampiyon olduysa, aslan payı fatih terim+ultraslana verilir. bunu bu forumda defalarca ultraslanı aşağılamış, ultraslan tarafından tehdit edilmiş biri olarak söylüyorum. iç sahadaki 16/17 büyük oranda taraftar+ultraslan buluşmasının eseri. eskisi gibi lay lay lom tezahüratlar yapmıyorlar; içeriye gelen büyük küçük her takımın ayakları titriyor. öyle bir uğultu oluyor ki, en sonunda topu kör gözle ileri atalım bari de kurtulalım diyorlar. kesinlikle ama kesinlikle sezonun en başarılı iç saha tribünüdür galatasaray tribünleri. birçok maçı bizzat kendisi çıkıp almıştır. misal karabük; misal konya; misal beşiktaş... göztepe deplasmanı konusu ise biraz farklı. hocam yanlış anlama ama o 500 kişinin içinde senin benim işimiz yok. evet, sen de bağırırsın, ben de bağırırım yeri geldiğinde ama o adamlar senelerden beri bu işin içinde. ve takımı destekleyecek birileri varsa o da onlar, bu maç özelinde. senden benden çok daha faydaları dokunurdu dünkü maça, dokundu da. dünden beri tribün forumlarında 500 galatasaraylının o efsane diye anılan göztepe tribünlerini nasıl susturduğu konuşuluyor. istiyorsan gir tribün dergideki maç konusuna bak. gençlerbirliği maçı. düşün, pazartesi gecesi, saat 1-2 herkesin işi, gücü, okulu var. takım rezalet bir oyun ortaya koymuş ve kötü bir takıma yenilmiş. şampiyonluk yolunda bütün rakiplerince artık havlu attı gözüyle bakılıyor. ama birkaç yüz kişi onca işini gücünü bırakıp, düşünsene, bir futbol takımına, üstelik kötü de oynadıkları bir maç sonrasında, desteğe gidiyor. bu efsanevi bir olaydır. ve belki de bizi şampiyon yapan gecedir. o gece oraya giden herkese, galatasaray olarak teşekkür borçluyuz. dahası var. dursun özbek'e tavır almada geciktiler, ama aldıklarında da ne fb ne de bjk taraftarının başarabildiği bir şeyi başarıp; resmen kulübe çöreklenmiş bir adamı kovdular. tudor'u gönderdiler. (galatasaraylılar olarak biz yaptık bunları ama en güçlü çıkan sesimiz ultraslandı tabii ki) o yüzden yiğidi öldür ama hakkını ver. ultraslan bu sene resmen takımı düştüğü yerden ayağa kaldırıp (hem de 2 kere) götürdü şampiyon yaptı. |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|