Şimdi Ara

ultrAslan SWEAT satışta.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ultrAslanın resmi sitesinden satışa sunulan yeni ürün herkesin almasını tavsiye ederim 30 ytl.
     ultrAslan SWEAT satışta.

ultrAslan SWEAT satışta.

• Ben aldım şuan üstümde gerçekten çok güzel bişey tavsiye ederim
  • hikaye, kapalıdaki arkadaşlarda gerçek ultrAslanların üzerindeki sağ tarafda uefa cup solda super cup resimli arkada büyük fon kırmızı polar onun üstüne değişmem bunları..
  • hemen almam lazım daha 2 hafta önce forma aldım böyle bir şey yoktu almak şart
  • nerde satılıyor? üzerime olmazsa nasıl değişcem bide burhancım senin söylediğin nasıl bişe bi foto pls
  • www.ultraslan.com da alman için tüm detaylar yazıyor.
  • ben ultrAslan atkı almak istiyorum. storede yok nerden bulacam.. ultraslan.com a uye olmak gerekiyo sanırım ama e-mail adresini kabul etmiyo. nerden e-mail almam gerekiyo.
  • ultrAslan atkı satışını siteden kaldırmışlar ama bu mail adresine sorabilirsin urun@ultraslan.com bende buraya maıl atıp almıştım. hesap numarası vermişti oraya parayı yatırdım ertesi gun kargoyla geldi.
  • selamınaleyküm bana acil uA eski polarının resmini atarmısınız hani kafa kısmı kapalı sadece gözler açık olan polar varsa rica 3diyorum...
  • ne bu yav
  • alp görsün de içine otursun baska bısı demıyom
  • bu alınan urunlerın parası nereye gıdıyor benım tavsıyem kesınlıkle almayın arkadslar kulube gıden hıcbır katkı yok gsStoreden alın orjınal ve lısanslı urun bakın fenerbahce baskanı bıle gencfenerlıler le bu durum yuzunden tartıstı ve adamları turubunden kovuyor bence ultra aslanın boyle bır olay yapmasına gerek yok cunku ne olursa olsun ortada bır rant vardır ve bu rant galatsaray ıcın olmalıdır kısısel degıl..
  • Kesinlikle herkes store dan yapmalı alışverişini.Buna benzer bir sürü ürün var benzeri olmassa neyse.Karın yüzde 25 i gibi komik bir rakam sadece klübe gidiyo bu adamların mallarında.Herkes storelara yonelmelı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.