Şimdi Ara

Ultrean Air Fryer Kullananlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
33
Favori
17.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimkide geldi arkadaşlar yarınmı teslim edilir bu

Ultrean Air Fryer Kullananlar
  • Cihazı kullanmadan önce yaptığınız işlemler yok mudur.? Örneğin belirli bir süre boş çalıştırmak gibi. Koku vs. var mı acaba.?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt
    200 derece 20 dk boş, 30 dk. dinlensin cihaz, sonra limonu ikiye bölüp 200 derece 5-10 dk çalıştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maystro_18 -- 15 Kasım 2022; 20:8:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • maystro_18 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Şuan için markalar üzerinde araştırma yapıyorum. Cosori, ultrean, philips ve xiaomi. 3 kişilik aileye tam olarak hangi markanın modeli yeterli gelir.? Sürekli olarak kullanmam daha çok patates, et, tavuk ve balık gibi şeyler pişiririm. Ayrıca sadece balığı yağlı kağıt kullanarak pişirmeyi düşünüyorum. Manuel olarak pişirme yaparsam saydığım bu şeyler tam olarak kaç dakika ve derecede pişmeli.

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt
    Pişirme derece ve dakikları ile ilgili bir magnet paylaşılmıştı. Her ne kadar paylaşılmış olsa da deneyerek tecrübe etmeniz gerekir. Kimisi patatesi 200 derece 25 dk sever, kimisi 20 dk. Biraz denedikten sonra kendi isteğinize göre anlayabiliyorsunuz. Ultrean 6,5 lt modeli sizin aileye uygundur.

• arkadaşlar merhaba. bu ultrean 6,5 la proscenic t22 arasında kaldım .sizce hangisini tercih etmeliyim bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse çok mutlu olurum.

ultrean 2515'e geldi, proscenic 2970'e geldi.

https://arcus-www.amazon.com.tr/Proscenic-T22-Airfryer-kontrol%C3%BC-paslanmaz/dp/B08T769JQD

• Arkadaşlar benim ultrean geldi. Izgarayı doğru mu yerleştirmişim? 3 adet vidalı kısım böyle dışarda mı kalıyor?

• Arkadaşlar benim cihazda geldi içindeki izgaranin silikonlarini çıkacak mı yanlardaki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turev77 T kullanıcısına yanıt
    Ortadaki tutma yerine yukarı bakacak şekilde yerleşiyor. Doğru yerleştirmissiniz hocam

• Hukukçu92 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Açıkta 3 tane vida olunca garipsedim. Ondan sorayım dedim

• ugur1706 U kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de bilmiyorum. Ama ben çıkarmadan taktım.

• Merhabalar benimkide geldi hemen patates demedim harika yalnız bu ızgarada ki plastik zımbırtılar var çıkarmakmi gerekiyor onları

• Ultrean Air Fryer Kullananlar

• turev77 T kullanıcısına yanıt

Bu 9t sanırım bendeki 7t den farklı

• barisx3 kullanıcısına yanıt
    Evet 9t hocam

• ugur1706 U kullanıcısına yanıt
    Çıkarmıyorsunuz hocam, çizilmesini engelleme amaçlı onlar.

• barisx3 kullanıcısına yanıt
    Çıkarmıyorsunuz hocam, çizilme engelleme amaçlı onlar.

• maystro_18 kullanıcısına yanıt

Teşekürler,makina gerçekten fp ürünü kolay kullanımli bulaşık derdi yok valla ben çok beğendim tam bekar işi

• 2 Kasımda aldığım 6,5LT Ultrean kargo durumu bu şekilde. Amazondan hep alırım ydışı ilk defa bi ürün böyle takıldı kaldı hareketsiz. :)

• Arkadaşlar bende 9t ile aranıza katıldım, dün ürünü açtım sorun yok ve malzeme kalitesinden memnun kaldım, tr de bu fiyata kesinlikle bulamazsınız böyle bir ürün

Kendi ayarında yani 200 derece 20dk da yapıldı, ev 🥔 patatesi tadı güzel ayrıca hakiki Afyon patatesi olması da etkili olduğunu düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.