Şimdi Ara

Ultrean Air Fryer Kullananlar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
34
Favori
17.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam elektronik alet biraz şans işi. Bir sıkıntı yaşayanda var yaşamayanda.. Genel anlamda iyi diyebilirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yağlı kağıt öneriyor musunuz,bulaşık makinesinde yıkanabilir mi ultreanlarımızın haznesi bilginiz var mı, ilk denememizi tavukla yaptik 180 derece 20 dk da güzel pişti, umarım böyle devam eder. air fryer pişirme süreleri yazan magnet var ben almaya gerek duymadım ,onun görseli ; Ultrean Air Fryer Kullananlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirbb -- 21 Kasım 2022; 19:36:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kadirbb K kullanıcısına yanıt

Nerede bu magnet acaba? Süreler kesin olarak doğru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultrean 6.5 lt ile aranıza katıldım bakalım. Cihaz oldukça güzel görünüyor beklediğimden büyük.

Arkadaşlar raf işini ne yaptınız? Hiç gerek duymuyormusunuz yoksa.

• yunuss.10 kullanıcısına yanıt
    Biz henüz tavuk için denedik onda süre doğruydu , diğerlerini bilmiyorum hocam

• Hayırlı olsun sayfa. Yeni gördüm

• Takip

• Ultrean 6.5 lt Cumartesi teslim edilmişti. Önce diğer aradaşların yaptığı gibi limon pişirdik, bariz bir koku yok şimdilik. İlk sigara böreği denedik, o biraz kuru oldu, patates yemediğimiz için deneyemiyoruz. Bugün tavuk deneyeceğiz, nasıl olacak bakalım.

• Benimki de teslim edildi az önce.Akşam denemeleri yaparız artık.

• Benim üründe bugün teslim oldu 6,5LT sıkıntı yok açılmamış jelatinli bantlıydı.

Ultrean Air Fryer Kullananlar

Ultrean Air Fryer Kullananlar

• Şimdi kullanırken fark ettim. Arkasından sıcak hava çıkış oluyor ve buda elektrik kablosuna arkasında direk duruyorsa ona vuruyor ve kablo baya ısınıyor yumuşuyor. Kullanırken buna dikkat edin, kablo ısınarak elektriksel arızalara vs neden olabilir...

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt

Büyük boylara ve yüksek w olanlara bakınız, yüksek w daha kısa sürede pişmesini sağlıyor düşük w pişirmenin süresini uzatıyor. Pişirme kağıdı deneyen varsa bende merak ediyorum. Bende de 6,5 ultrean var eşim fırın yağlı kağıdıyla kanat pişirmeye çalıştı fakat kısa sürede pişmiyor muhtemelen hava akışını engellediği için pişirme süresi 30 dk buldu. Pişirme olayı herkesin tecrübesine göre sanırım değişkenlik gösteriyor.

• Mr_aKReP kullanıcısına yanıt
    Hocam aifrey grubunda pişirme kağıdı bu makinelerin çalışma prensibine aykırı yazmışlardı. Hava sirkilasyonunun olması gerekiyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turev77 T kullanıcısına yanıt

Kağıt pişirme yüzeyindeki delikleri kapattığı hava sirkülasyonunu engelliyor. Hanımın ısrarı üzerinde denedik, delgeçle kağıda 30-40 delik açtığım halde çok geç pişiyor.

• Mr_aKReP kullanıcısına yanıt
    Hava sirkülasyonu engelleniyordur ama durum şöyle sadece balık pişirirken yağlı kağıt kullanmayı düşünüyorum. Ayrıca mantıken watt değeri yüksek cihazlar zaten çabuk ısındığı için ön ısıtmaya gerek yoktur. Birde hacim geniş olursa ısıtma da o kadar gecikir diye bi durum yoktur. Elbette watt değeri önemli.

Gördüğüm kadarıyla markalar watt değerini lt. olarak baz almış. Tefal ve philips bu işin öncüsü diyebilirim.

• haytekin03 kullanıcısına yanıt

Üstad sizin patates çok güzel gözüküyor. İnce doğradığımdan mıdır patatesin cinsinden midir, pişenler kahverengi şeklinde çok kızardı, sizinki gibi sarı olanlar çiğe yakındı? Tarif paylaşabilir misiniz Ultrean Air Fryer Kullananlar 

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt

Philips desteğe sorulmuş "kağıt yada alüminyum folyo kullanabilirmiyiz" verilen cevap hava sirkülasyonu engellendiği için önerilmemektedir diye cevap verilmiş.

• Ya kağıda gerek yokki,ben pişirdikden sonra iki dkda yıkıyorum işlem tamam,donmadan yikarsaniz çok kolay temizleniyor,ben aletten aşırı memnunum valla alın aldırın

• Dün kestane denedim kesip attım direkt sıcak suda falan bekletmedim 20 dakika civarında çok iyi oldu bu kadar beklemiyordum.

• FletneR_ F kullanıcısına yanıt
    Çizip 10 dk kaynar suda bekletip 200 de 5 dk yaptım efsane oldu

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.