Güzel tarifleriniz varsa paylaşalım arkadaşlar tavuk kanat yaptım kırmızı biber kekik kara biber döktüm üstüne tavuk modunda 10 numara oldu Ayrıca yağ püskürtme aleti harika tavukları koyup üstüne 3 fıs yeterli oluyor sonra bahartı atıp üstüne tamamdır < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisx3 -- 23 Kasım 2022; 13:17:7 > |
Ultrean Air Fryer Kullananlar (8. sayfa)
-
-
Bu yağ püskürtme işi şart mı arkadaşlar? Ben patates, tavuk fln yapacağım zaman bir kabın içine koyup üstüne biraz yağ ve baharat atıp karıştırıyorum öyle tepsiye döküp pişiriyorum
-
Şart değil fırça yardımı ile de terbiye eder gibi sürülebilir. Püskürtme amacı fazla yağ kullanmamak. Yani ölçüyü ayarlamak için tercih ediliyor. Diğer türlü biraz daha göz kararı oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
raf işini ne yaptınız arkadaşlar? Rafsız mı kullanıyorsunuz böyle birşey buldum nasıldır aceba?
-
Hocam konuyu açtın elini taşın altına koy artık :)
Millet hangi ürünü kaç derecede kaç dk da ne yaparak pişiriyor bunları ilk sayfaya ekle bence ve bundan sonra bunu gören arkadaşlar seni etiketleyerek kendi deneyimlerini paylaşırlar çok faydalı bir konu olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaRLooT -- 23 Kasım 2022; 14:46:59 > -
Cumartesi teslim aldığımız 6,5 L olan versiyonu ,aynı gün dondurulmuş patetesle denedik.Pazar günü balık yaptık.Pazartesi kahvaltıda patetes yapılmış.Salı akşamı artık çalışmıyor.3 günde bozuldu.
Malzeme kalitesini ve kapağını beğenmedim.6 ay önce Cosori 4,7 L aldık halen de kullanıyoruz malzeme gerçekten farklı güzel kaliteli .Sepeti olsun üst cam kontrol tuşları olsun çok daha iyi,
-
Dün akşam tavuk pirzola denedim, orta büyüklükte 5 parçayı tek seferde koydum hazneye. 180derece 20-22 dakika pişirdim. Dışı çıtır içi sulu ve pişmişti. Eşimden geçer not aldı cihaz, mangal vari olmuş dedi yorum olarak. :) Kızım normalde 1 parça yerdi bu şekilde 2 parçayı gömdü sevdi oda baya. Fırın gibi içini kurutmadan pişiriyor.
Her parçaya bir çay kaşığı kadar yağ döküp üstüne baharatları atıp elimde yoğurdum biraz.
-
Arkadaşlar sepeti ve ızgarayı nasıl temizliyorsunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de çıtır kelebek yaptım bu akşam. 12 parça sığdı 6.5 litrelik olana. Gerçekten çok güzel oldu. Evdekiler de beğendi.
Dediğin gibi yaptım müthiş oldu teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Afiyet olsun denedikçe herkes kendi ağız tadına uygun pişirme süresini bulacaktır...
HB’den Yui mi alsam acaba bununla Yui arasında kaldım annem kullanacak
Dediğiniz marka ile tecrübem yok o yüzden bilmiyorum,forumda alan kullanan arkadaşlar var yardımcı olacaklardır.
Çig değildi sarı olanlar, tam kıvamında pişmişti, bence kesinlikle patatesin cinsi iyi olursa daha iyi ürün çıkıyor Afyon patatesi kullanmıştım
Teşekkür ederim hocam Afyon patatesi buldum yarın deneyeceğim
-
Ultrean 6,5 l için şöyle bir 20 X 20 cm raf satın aldım ama sepetin önündeki oval kısımdan dolayı oturmayabilir gibi, deneyen var mı?
-
Sepeti takıp takıp çıkarmayı denediniz mi? Bende de ilk geldiğinde öyle oldu iyice sepet oturunca çalıştı.
-
Safları terk edenler var çoğu kişi iade etmiş bende evdeki kumtel 5.5 kucuk geliyor diye satıp ultrean 6.5 almıştın bendeki ultrean da sıkıntı yok ama bu kadar kişinin cihazının bozulması gözümü korkuttu.
Konu başından son mesaja kadar taradım, üç kişi arıza bildirmiş.
@starvays : ilk çalıştırma tepki yok
@daniali : bir hafta sonra bozuldu
@samil422 : üç gün sonra bozuldu
Konuda başka sorun yaşayan var mı? Sorun yaşayanlar iade etti mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X