Şimdi Ara

Ultrean Air Fryer Kullananlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
34
Favori
17.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim kargo da cumartesi gününden beri hareketsiz. KolayGelsin de de görünmüyor.

Ultrean Air Fryer Kullananlar
  • auysal kullanıcısına yanıt

Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Bir şey soracağım. Cihazların dış ölçüleri bire bir aynı diye biliyorum sadece tepsilerinin boyutu farklı. Peki deneme şansınız varsa 8.5 olan tepsi 6.5 olana giriyor mu?

• Benim aldığım 7t de çarşamba günü teslim edilecek görünüyor. Onu satıp ya da geri gönderip yui m30 alsam mı diye düşünüyorum? Wifi kontrolü olması, yedek parça ve garanti süresi gibi artıları bunu düşünmeye itti beni. Ayrıca yui'nin araba süpürgesini kullanıyorum, malzeme kalitesi çok iyi. Airfryer için de kalite olarak iyi diyorlar.

Bu konuda ne önerirsiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • starvays S kullanıcısına yanıt

Bende de durum aynı. Almanyada kargo sistemi ne güzel işlemiş. Türk kargocuların eline geçince başlamış beklemeye :)

• SlmKbr kullanıcısına yanıt

Sanırım kronik sepet oturmama problemi varmış yui de.

• Arkadaşlar ultreana uygun kullanabileceğimiz aksesuar var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dj halid D kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Denedim girmiyor sepetler farklı olduğu için.

Kolaygelsin kargoda artık görünüyor teslimat bugün tarihli ama bakalım gelecek mi

• Beyler alet biraz önce geldi. Fişe taktım ekranda bir görüntü, alette ses tepki hiçbirşey yok. Şansıma bozuk çıktı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starvays -- 18 Kasım 2022; 13:59:48 >

farklı bir prize takın hocam çalışması lazım

• barisx3 kullanıcısına yanıt
    Çalışmıyor denedim.

Darbe felan varmı hocam talihsizlik olmuş ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde bugün geldi çalışıyor..beklediğimden daha kaliteli çıktı ürün sadece biraz sesli çalışıyor gibi herkeste aynı mı bilmiyorum...

• barisx3 kullanıcısına yanıt

Ürün pırıl pırıl. Sadece koli de hasar var. Cihaz hiçbir şekilde güç çekmiyor.

Acaba içinde sigorta vs varda atmış olabilir mi? Yada elektrik kablo bağlantısında iç klemensinde temassızlık falan... Açılıp kontrol edilebilir derim ama iade edilecek gibi duruyor...

• Evet benim urundede 1 hafta kullandiktan sonra ariza verdi elektril gelmiyor cihaza darbe yok

• Mefisto-TR M kullanıcısına yanıt
    Aynı fiyata tr garantili yui m30 gibi alternatifler varken ultrean fantezisinden vazgeçtim. Söküp hatasını bulup düzeltsem bile 2 gün sonra ne olacağı belirsiz.

• bu ultrean için aksesuarlara baktım da 7 inch veya 8 inch olarak satılıyor aksesuarlar, 6.5 lt lik için hangi ebat uygun ?

• maystro_18 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bizim ultrean da geldi şimdi bu şekilde calistirdik

• Herkese merhaba,

mayıs ayından beri Cosori 4,7 lt olan modeli kullanıyorum ve çok memnunum. Anneme de bir airfryer almak istiyorum ancak Cosori stokta yok. Bu marka dikkatimi çekti kapasitesi büyük olmasından dolayı. Ancak pek kullanıcısı yok sanırım kararsız kaldım ne alsam bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.