Şimdi Ara

Uludağ otomotiv gerçeği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
14.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • excel tablosu fiyatını yazmamış iyi bari.

*klavye tuşlarına basma fiyatı

*işçilik yaparken içilen çay fiyatı

*çırağa getir götür diye bağırırken ağrıyan gırtlak için pastil

şaka bi yana böyle bi liste için ne gerekiyosa yapmı demiş yaptıran, öyle dese ve bu kadar fiyat, parça değişimi gerekeceğini düşünmemişse bile yapan adam bu bu çıkabilir diye belirtmesi gerekirdi. onay almadan girilecek iş fiyat değil

• 1.cisi yazılı iş emri, sözleşme vs yoksa (hatta varsa bile faturada yazılan işler yapılıp yapılmadığına bağlı olarak) faturaya tabii ki itiraz hakkı var.

2.si zaten işçilik gayet dolgun yazılmışken ayrıca zart temizliği zurt temizliği diye yazmamaları gerek zaten orada garibanlara iş öğreteceğiz diye sağlıklarıyla oynayarak yaptırtıyorlar o işleri.

ayrıca parçaya- dışarda yaptırdığın tornaya vs kar marjı ekliyorsan artık locktitedır, balata spreyidir boyadır vs yazmamalılar.

kurye-yıkama vs bile yazmışlar, video çektik onu da yazıyoruz diyecekler utanmasalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 17 Ocak 2023; 12:11:4 >
  • Arabanın orada kaldığı süredeki otopark bedelini neden yazmamışlar.
  • Siz yönlendirdi iseniz yarısını siz ödeyin. Bu arada adamalar zorla mı yaptı fiyat alıp karar verseydiniz ya?

• bu firma youtubda videoları olan firmamı bilmiyorum ama eger onlarsa zaten onlara en başta suriyelimi ne usta calıstırdıkları ıcın arabamı goturmezdım zaten ıster ırkcı desınler ıster ne derlerse vıdeolarını ızlerken zaten ıscılıklerını begenmedım

• Motor yağı + Yağ Filtresi + Hava Filtresi = 1500 TL yazılmış...

Muhtemel en ucuz filtreler kullanılmıştır.

Yağ filtresi ortalama 75 TL'ye,

Hava filtresi ortalama 100 TL 'ye rahatlıkla bulunabiliyor (filtron), daha uygunları da var onları es geçtim... (Getz 1.5 crdi için)

Motor Yağı ? ~1325 TL mi... (kaç lt kullanılmış ki)

Ustamız A'dan Z'ye bakımın / tadilatın hakkını vermiş görünüyor (!) Geçmiş olsun...

• Rezillik
  • 300 liralik elektrik tesisat yazmışlar ya yaptıkları iş kopuk kabloyu araya ek kablo koyarak bantlamak

• Ohara 22 bin işçilik mi olur.
  • seven_7343 kullanıcısına yanıt
    Hocam videoya telif attırında videodan bari para kazanamasınlar.
  • websosyal kullanıcısına yanıt
    Açık motora bakım parası da yazmış cin aliler. Ulan motoru zaten açmışsın niye bide 2. kez bakım parası almaya çalışıyorsun. Bunlar esnaf değil benim gözümde. Burada da tavsiye edenler görmüştüm uyarmıştım.
  • 80 bin tl lik işte yıkama da bedava olsun bari, 100 tl lik şeyi bile yazmışlar. Zaten işçilikleri videodan görüldüğü kadarıyla kötü.
  • Ara ara videolarını izliyorum. İstisnasız her parçayı değiştiriyorlar. Her çıkan cıvataya 5 kutu sprey sıkıyorlar temizlik amaçlı

Soygun .
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Gördüğüm kadarı ile yüzde 20 ekliyorlar parça fiyatlarına. Haliyle ellerine ne geçerse değişmesi lazım diyorlar.

Her parçayı değiştireceksek zaten arabayı tamirciye bırakmanın bi anlamı yokki, hepsini kendin sökersin yenisini alır takarsın zaten.
  • Yok artık 83530 lira fatura mi olur
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Turbo internette 3500 lira. Bunlar 5000 yazmış. 1.500 lira üstüne koymak nedir ? Bu kul hakkıdır başka bişey değil
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.