Şimdi Ara

Uludağ Tıp’ın aşırı zor olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
9.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

Zaten 140ı büte kalmış nasıl 150 kişi sınıfta kalmış
    orda okumadığım için o kadarını bilemeyeceğim ama sorduğum kişi ilk sene 100 150 kişi garanti kalıyor demişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrsrobott kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar :) İki üni arasında tıkandım kaldım:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BatuHellYeah B kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayız

• Arkadaşlar elinizi vicdanınıza koyun bir okulu yorumlarken dikkat edin birinin 50-60 yılına mâl olacağının farkına varın. Donanımhaber sağ olsun Uludağ Tıp diye bir yer benim için söz konusu bile değil artık. Öyle nefret ettirdiniz. Gidecek olan arkadaşlara başarılar ben araştırmaya devam ediyorum. Sorusu olan varsa DEVLET TIP KARŞILAŞTIRMASI başlığıma göz atın. Bütün öğrendiklerimi nicel olarak kıyas yaptım. Herkes için en iyisi olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuHellYeah

Deliriyorum muntazaman
    sen hangisini yazacak gibisin? istanbulda etkinliklere vs katılma sosyalleşme şansı var hem de sbü staj için iyi gibime geliyor benim hükümet yanlılığı vs onları takmamaya çalışacağım sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Merent57

Al benden de o kadar :) İki üni arasında tıkandım kaldım:)
    sen de mi? geçmiş olsun valla delirme garantili. istanbulda oturduğum için sbü yazacağım sanırım hem de memnun kalmazsam yatay geçiş yaparım diye düşünüyorum eğer şehirdışına gidersem yatay geçiş yapamayacağım.

• Sbü'de tek takıldığım nokta eğitim konusu.. Dersler boş geçermi.. Hocalar yeterli olurmu vs.. Yoksa okul tadilatıymış, yandaşmış, sosyal değilmiş vs sorun değil..
    Uludağ da ise hocaların kasti sınıfta bırakma durumu olur mu sorusuna cevap arıyorum..
    Bu ikisine cevap bulursam yazarım

Bende Sbü ve uludağ arasındayım ne yazık ki.. 🙄 😂

Hocam bir kumar oynayıp GATA yazacağım. Evet sıralaması geride. İnanıyorum ki birkaç yıla ilk 5k'dan öğrenci alır. Çok yoruldum artık. Her şey olsun ve bitsin.

• Merent57 kullanıcısına yanıt
    hocam uludağda 3 yıl önce hazırlık kalktığı için 1. sınıflarda aşırı yığılma olmuş, o sene çok fazla kalan olmuş 150 kişi civarı. muhtemelen hocalar sadece o sene kasti yapmıştır kişi sayısı normalin 2 katı olduğu için.
  • ben türkçesinde okuyanlarla konuştum hepsi memnundu hocalardan hatta istediklerinde hocaların yanına gidip soru sorabildiklerinden bahsettiler. birinci sınıfta hastanelere gidip ameliyatlara vs de girmişler. hocaların kalitesi olarak iyi bence ama bu sitede birisi şey yazmıştı hocalar okula bağlı olmadığı için değişebiliyormuş galiba tam anlamadım. bence türkçesinde sıkıntı olmaz 4.senesi yavaş yavaş oturtmuşlardır bana uluslararası çıkacağı için ekstra bi tedirginlik oluyor çünkü ingilizce eğitim kalitesi yüksek değilmiş sanırım. hazırlık sınavı geçen yıl çok kolaymış çoğunluğu geçmişler o yüzden birinci sınıfta zorlamışlar. ben hazırlığı atlamayıp ingilizce kursu ile takviye ypıp ingilizceyi halletmek istiyorum dersleri falan da daha rahat anlarım diye. ama ingilizce eğitim verebilen hocalar yeterli midir ondan da emin değilim

• Hocam mantıklı ancak bu sınıfta bıraktıkları öğrenciler diğer yılın 1.sınıflarına katılacak ve yine bir yığılma olacak..
    Yani bunun sonu yok ki..

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuHellYeah

Hocam bir kumar oynayıp GATA yazacağım. Evet sıralaması geride. İnanıyorum ki birkaç yıla ilk 5k'dan öğrenci alır. Çok yoruldum artık. Her şey olsun ve bitsin.
    emin misin iyi düşün bence. sıralamaya çok takılmayın size uygun olan yeri yazın diyorlar sen orayı kendine uygun gördüysen hakkında hayırlısı olsun. kampüs olarak istanbuldaki sbü ye göre daha iyi diyolar gülhane için. ama askeriyeden sivile yeni geçtiği için kampüs hissi pek olmuyor diye bir şey de okudum. instagramda @tip.tercihim diye bir sayfa var orda üniversite öğrencileri ile ropörtajı vardı gülhane de olması lazım orda belki yardımı dokunur. hepimiz için hayırlsı olsun

• istanbuldaki sbü ye de bakabilirsin ama gata kafana yattıysa sen bilirsin

Hocam ilk yıl zorlanırsın ama sonra alışırsın.. Benim bildiğim İngilizce tıpın ilk senesi her ünide zormuş.
    Yani bu konuda sade Sbü de sıkıntı yok..
    İkinci yıl çok daha rahat edersin..

• BatuHellYeah B kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Pek çok kişi Ankara ya git hasta görürsün vs konuşuyorlarr. Orad da seçenek yok bana göre. SBÜ Gülhane Tıp malum zaten.Amfide 300 kişi, 150 si üniformalı, 150 si sivil. Ben 6 k ile gideceğim, diğeri 38 k ile kapatmış belki bu sene 40 k ya kadar düşecek , onlarla okuyacağız.O zaman benim fazladan mezuna kalmamın ne anlamı kaldı? AYBÜ tanıtımına giden var mı bilmiyorum ama oraya fakülteyi tanıtsın diye meczuplardan birini koymuşlar.Ben üniversitede hocayım diye vik vik atıyor.Bne sizin yerinizde olsam tıp yazmam diyor. Bizim üniversttenin hastanesi yok diyor.Şehir hastanesi var ya diyoruz o da bize orada çift başlılık var düzen yok diyor.Sonrtasında gerçi bu sadece bizim sorunumuz okuyan öğrencinin işi bi şekilde hhallolur diyor.Okulla ilgili soru soranlara ben o konuları bilmiyorum bana doktorlukla ilgili genel sorun diyor.Soruyorlar bu sefer o senin bileceğin iş diyor.Doktorlukta yere tüküren adama bakmak zorundasın vs. diye saçmalıyor.Kamera felan aradım şaka yapıyor diye herhalde.Adam sanırım zorla doktor olmuş tercihe gelenlere şikayetlerini anlatıyor. Delirmeye ramak kaldı yeminle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneralSkywalker -- 24 Temmuz 2019; 19:14:2 >

• Merent57 kullanıcısına yanıt
    haklısınız zaten en baştan kontenjanlar fazla okulların kapasitesine göre ama kalma oranları her sene o kadar yüksek değilmiş onu söylemeye çalışıyorum. ben de zorluğundan dolayı esogü yazmayı düşünüyordum ama uludağ eğitimi her türlü daha iyidir o yüzden uludağ yazacağım sanırım.
  • GeneralSkywalker kullanıcısına yanıt
    Ülkemiz eğitim sistemi sağ olsun 5k'daki insan ile 3k'daki insanı öyle farklı kategoriler içine dahil ediyor ki inanın beynim almıyor. Fakülte en son 2538. ile alım yapsa ve sen 2539. olsan değil şehir değiştirmek coğrafi bölgeni bile değiştirmek zorunda kalıyorsun. Hadi buna da tamam ancak beni gitmek mecburiyetinde bıraktığın okulda ben nerede kalacağım. El cevap: birçok özel yurt seçeneğimiz mevcut. Ya siz beni 500-600 km öteye gönderin hem de cebimden paramı alın. Düzene bak.

• sbü de tanıtımdaki kız şey dedi bana ilk sene yüzde yüz ingilizce ama hocalar yardımcı olmaya çalışıyormuş sanırım 2. sene ve 3. sene yüzde 50 staj zamanı da yüzde yüz türkçeye dönüyormuş. ben tıp bittikten sonra ingilizceyle uğraşma derdim olmasın diye hazırlıkta silip süpüreyim diyorum ingilizceyi. ama doğru dedin hocalar ingilizce anlatmayınca daha yeterli olabilir bir sonraki senelerde. sen de hoca açısından düşünüyorsan sosyallik siyasi sorunlar tadilat vs dert değilse sbü yaz bence hoca açısından tavsiye ettiler baya konuştuğum kişiler. bir de senin sıralama kaçtı türkçesine mi girecektin?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.