Şimdi Ara

Uludağ Tıp’ın aşırı zor olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
9.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerek okulun temmuzun 12sinde bitmesi (1.sınıf) gerek 400kişiden 150 kişinin her sene sınıfta kalması. Gerek eşşek gibi çalışsan da 70den yukarı alamaman. Gerek ise 1. Sınıftan yaz tatilinin 1 haftasını çalan boktan staj uygulamaları... uludağ tıp neden bukadar zor arkadaşlar? Okuyanlar açıklayabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uludağ tıp mı düşünüyorsunuz?
  • hastanesinde klinik de kötü diye biliyorum. zorlugu hakkında fıkrım yok

• Normalde 1 temmuz civarı bitecekti ama 10 eylül yerine 24 eylulde başladık 2 hafta geç bitti. Essek gibi çalışarak 83 ort. ile geçtim, benden az calisan her gün tekrar etmeyen sınava 1-2 hafta kala calisan arkadaslarim da 78-80 ort ile bitirdiler 1.sinifi. büte 140 kişi kaldı 452 kişiden, kaçı kaldı bilmiyorum. Staj uygulamasinin 9-17 olması büyük sorun, 1.siniflar 8 saat napsin asmde 3-4 saat olsa 3 gün olsa çok daha güzel olurmuş

Bir tane arkadaşım da her gün ses kaydı tutup yine o gün dinleyip not cikardi en düşük notu anatomiydi ve anatomiden 80 aldi. 88 ortalama ile geçti sınıfı. Düşündüğünüz kadar zor değil. 88 ortalamayla geçen arkadaşta her gün 8 saat calismiyordu en fazla 3-4 saattir. Tabi 8 ders olan günler vs. istisna.

Ha bu arada ben de uutf çok zor diye ağlayanlardanim ama en düşük notum 73, belki zor diye çok çalıştım ama abartıldığı kadar zor değil ilk 2 kurul en az 60 soru çıkmış oluyor. Final 2 gün 100+100 200 soru, ilk gün sorulan 100 sorunun en az 70i çıkmıştı, 2.gun de en az 50si çıkmıştı. E buna rağmen kalıyorsa birileri ne ders calismistir ne de çıkmış çözmüştür. Çıkmış dediğim de 16-17-18 soruları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemâncı -- 23 Temmuz 2019; 14:8:37 >

• Tıp zaten zor olmalı ama hep gereksiz kastığını duydum bu okulun. Ben de tercih dönemindeyim 6.4k sıralamam tam uludağ tıpa yetiyor. Sağlık Bilimleri'ni tercih edeceğim gibi görünüyor uludağ köklü diye orayı tercih etmek istiyordum ama hem zorluğundan hem de kalabalıklığından dolayı çok şikayetçilerdi. Sağlık bilimlerinde de duyduğum sıkıntılar var ama bakalım 🤷

• mrsrobott kullanıcısına yanıt
    Nereyi tercih etmeyi düşünüyorsunuz hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SavaşMeydanında1Tutsak

Nereyi tercih etmeyi düşünüyorsunuz hocam
    Önce sağlık bilimleri türkçe altına da uluslararası tıp yazacağım galiba hem İstanbul da yaşadığım için rahat olacak hem de staj konusunda avantajlı olacağını düşünüyorum. İçime dert olan şeyleri de var forumda okuduğum bazı şeyler korkuttu beni.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam sbü de sıkıntı neymiş söyleyebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeneralSkywalker

Hocam sbü de sıkıntı neymiş söyleyebilir misiniz?
    https://forum.donanimhaber.com/saglik-bilimleri-universitesi-tip-ve-uluslararasi-tip-fakultesi-istanbul-hamidiye-detayli-bilgilen--139252677#139253780
    Burda okuduklarım bi kaç yerde daha bişeyler okudum orda da siyasetten dolayı bişeyler demişlerdi.

• Allahım sana geliyorum. Biri zor birinin hastanesi yok birinin kliniği kötü birinin sosyal ortamı yok. Ne yapacağım ben?

• BatuHellYeah B kullanıcısına yanıt
    Sosyal ortamı sen yaparsan olur takma öyle seyleri.

• İnsanlar bir şeyden bahsederken o konu hakkında abartmayı çok severler
    Ve bunu söyleyerek kimsenin tercihetmemesini sağlarlar güyaca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemin ederim ben de kafayı yemek üzereyim birisi çok iyi bahsediyor ısınıyorum okula sonra çok olumsuz şeyler duyuyorum tüm kararlarım sil baştan oluyor. Sonuçta geleceğimizi belirliyor çok önemli bi karar biz kime güvenicez anlamadım. Yok sağlık bilimleri hükümet yancısı yok yeni okul sistemi yok hocaları eksik tadilat var bursa için aşırı zor 450 kişinin 150si kalıyor aşırı kalabalık bilmem ne vallahi delirecem çok doluyum kaç gündür

• Sonthor kullanıcısına yanıt
    Hocam tercih sürecinde 200'e yakın insanla diyalog kurdum. Gerçekten çok güzel detaylara değinenler var. Bu cepte. Bir de öyle gruplar var ki fakülte sanki Kenya'daymış gibi anlatıyorlar. Ne kadar olumlu düşünsem de insan psikolojik olarak çok yıpranıyor. Durup dururken de tribe giriyorum senin Bursa'da Eskişehir'de ne işin var diye? İstanbul'dan ayrılmak benim için çok zor. En kötü Ankara'ya gitmeliyim gibi geliyor ama orada da pek seçenek yok. Soldan soldan geliyorlar.

Deliriyorum muntazaman

• Zaten 140ı büte kalmış nasıl 150 kişi sınıfta kalmış

• BatuHellYeah B kullanıcısına yanıt
    Maalesef bazı insanlar istedikleri yeri kötülüyor ki önleri açılsın.

• uludağ tıp yazacaktım vazgeçtim

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.