Şimdi Ara

ULUDAĞ UCUZ YOLDAN KAYAK YAPMA İMKANI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
3.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: james3456ss

Arkadaşlar kendi aracım ile mi gideyim yoksa seyahat acentelerine mi başvurayım ? cevap bekliyorum ?? Bu arada gitmek istedigim kayak merkezi

(ULUDAĞ)

hocam bende tam olarak bilmiyorum odtünün orada tesisi varmış uygun dediler ama daha kayak yapmayı bilmiyoruz
  • quote:

ULUDAĞI SEÇMEMIN SEBEBİ BİZE YAKIN OLMASI BURSA DA YAŞADIĞIM İÇİN 30KM SADECE

Bursada yaşıyorsun gelmiş foruma soruyorsun bide ucuz nasıl bulabilirim diyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mortuuus kullanıcısına yanıt
    E napak yani bursada yaşıyoruz diye bilmemiz mi gerekiyor belki işten güçten dolayı zamanımız olmadı gidemedik suç mu bu yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

quote:

ULUDAĞI SEÇMEMIN SEBEBİ BİZE YAKIN OLMASI BURSA DA YAŞADIĞIM İÇİN 30KM SADECE

Bursada yaşıyorsun gelmiş foruma soruyorsun bide ucuz nasıl bulabilirim diyorsun

hocam ben sorayım ankarada yaşıyorum kaymayı öğrenmek istiyorum uludağda bu işi nasıl ucuza getiririz
  • uludağa otostop çekerek git 2 tane uzun çöp poşeti ile en ucuz şekilde kayarsın karşimmm
  • james3456ss J kullanıcısına yanıt
    Ben san bilmen gerek demedim ki. Madem yaşadığın yerde kayacaksın arkadaşlarına sor. Ha arkadaşın yoktur çık dışarı insanlara sor. Onuda yapmıyorsan çık uludağa ordaki dükkanlara yada insanlara sor. Alıngan olmaya gerek yok

• Çok komik ama bi ara hatırlat müsait olunca gülücem bu esprine
  • Mortuuus kullanıcısına yanıt
    Yav arkadaşım senin kafan güzel galiba madem dışardaki arkadaşlarıma sorucaktım vea tanımadıgım birine soracaktım bu forum sitesi neden var ? Süslük mü kuruldu bu forum ? sen önce onun cevabını ver bakalım ?

Tabiki forumda ki arkdaşlarıma sorucam ayrıca diğerleri gibi saçma sapan sorular sorduğumu da düşünmüyorum ha bişiy bilmiyorsan birşeyden çakmıyorsan da yazma bu konuya seni zorlayan mı var ? illa bu foruma yazıcan cevap diye ?

• arkadaşlar tartışmaya gerek yok.
    koca forumda uludağ a giden tecrübelerini bize anlatacak yok mu?
  • quote:

http://www.uludaginfo.com/kayak-%C3%B6ncesi/uluda%C4%9F-web-cam.html Arkadaşlar linkte ki arkadaşlar gördüğünüz gibi beceren pistlerin de kayıyorlar ama anlamadığım bu pistlerde kaymak da tamamen otellere mi bağlı oluyor yani kayak pistide mi ücretli oluyor otel de kalmak şart mı ?? en çok merak ettigim konulardan birisi de bu ???

Pist ücreti diye bir şey yok hocam telesiyejleri otel veya başka biri işletiyodur telesiyej kartları falan oluyor günlük/aylik veya biniş sayisi yukletme ile üye olabilirsin bir de tavsiyem kayak malzemelerini otellerden kiralamayin çok daha pahalıya gelir şehir içlerinde bu isi yapan dukkanlar var onlardan kiralamaniz daha iyi olacaktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sumic -- 2 Ocak 2015; 16:44:19 >

• Beyler geniş olarak uludağda kayak hakkında şöyle bi bilgi veriyim;

1)Öncelikle para konusunda sıkıntınız varsa kesinle hocaya falan para vermeyin fena sömürürler sizi, ama winterfest whitefest dışında bi zamanda uludağa giderseniz çok kalabalık olmayacağı için ücretsiz bikaç taktik gösterebilirler ve çok kilolu ve denge sıkıntısı yaşayan biri değilsen işi bir günde biraz kaparsın

2)kesinlikle özenip snowboard kiralamaya kalkamyın snowboardlar düştüğünüzde normal kayak tahtaları gibi ayağınızdan otomatik olarak çıkmaz ve yüzde doksan ihtimalle ayağınızı kırarsınız, 2 ay yatarsınız veya deyneklerle gezersiniz. snowboard biraz daha usta işi.

3)bu işte profesyonel değilseniz kesinlikle kayak malzemeleri satın almayın, beceremeyebilirsiniz, sevmeyebilirsiniz, veya yeterli gelebilir kaydığınız süre size.

4)Kiralama fiyatlarına gelirsek;
    Kayak günlük 20tl
    Pantolon mont vesairede kiralamanız gerekiyo çünkü düşeceksiniz sırılsıklam olacaksınız bunlar içinde 20tl
    Teleferik içinse günlük en az 20 verirsiniz. ama tek seferlik çıkışlar olarak kiralarsanız çok kaymayacaksanız daha ucuza getirebilirsiniz.

Ama arkadaslar normalde pazarlık seven biri değilim ama uludağ öyle bi yer ki adam gibi pazarlık yaparak her şeyi bedavayada getirebilirsiniz, hiç fiyatınada yapabilirsiniz.

5)Kendinizi başta kayarken bulunca çok yokuş olan yerlere birden atmayın mazallah havada 35 takla atarak kafalarını agaclara vuranları gördüm, en başta alışmadan gaza gelmeyin.

6)Bu bi alışma sürecidir alışır alışmaz önceden size sadece ufak bi eğlence gibi gelicek şey için alıştıkdan sonra koşarak gitme isteği oluşturur ve inanılmaz keyif almaya başlarsınız. Kesinlikle ölmeden önce yapılması denenmesi görülmesi gereken şeylerdendir kayak aynı yüzmek kadar önemlidir bence.

7)Kayarken kesinlikle dizleri bükün, ayakları çapraz alın, alıştıkdan sonra snowboardın keyfini sürün. Ha bu arada kızaga binmeyide ihmal etmeyin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E Sağlam -- 2 Ocak 2015; 16:55:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: E Sağlam

Beyler geniş olarak uludağda kayak hakkında şöyle bi bilgi veriyim;

1)Öncelikle para konusunda sıkıntınız varsa kesinle hocaya falan para vermeyin fena sömürürler sizi, ama winterfest whitefest dışında bi zamanda uludağa giderseniz çok kalabalık olmayacağı için ücretsiz bikaç taktik gösterebilirler ve çok kilolu ve denge sıkıntısı yaşayan biri değilsen işi bir günde biraz kaparsın

2)kesinlikle özenip snowboard kiralamaya kalkamyın snowboardlar düştüğünüzde normal kayak tahtaları gibi ayağınızdan otomatik olarak çıkmaz ve yüzde doksan ihtimalle ayağınızı kırarsınız, 2 ay yatarsınız veya deyneklerle gezersiniz. snowboard biraz daha usta işi.

3)bu işte profesyonel değilseniz kesinlikle kayak malzemeleri satın almayın, beceremeyebilirsiniz, sevmeyebilirsiniz, veya yeterli gelebilir kaydığınız süre size.

4)Kiralama fiyatlarına gelirsek;
    Kayak günlük 20tl
    Pantolon mont vesairede kiralamanız gerekiyo çünkü düşeceksiniz sırılsıklam olacaksınız bunlar içinde 20tl
    Teleferik içinse günlük en az 20 verirsiniz. ama tek seferlik çıkışlar olarak kiralarsanız çok kaymayacaksanız daha ucuza getirebilirsiniz.

Ama arkadaslar normalde pazarlık seven biri değilim ama uludağ öyle bi yer ki adam gibi pazarlık yaparak her şeyi bedavayada getirebilirsiniz, hiç fiyatınada yapabilirsiniz.

5)Kendinizi başta kayarken bulunca çok yokuş olan yerlere birden atmayın mazallah havada 35 takla atarak kafalarını agaclara vuranları gördüm, en başta alışmadan gaza gelmeyin.

6)Bu bi alışma sürecidir alışır alışmaz önceden size sadece ufak bi eğlence gibi gelicek şey için alıştıkdan sonra koşarak gitme isteği oluşturur ve inanılmaz keyif almaya başlarsınız. Kesinlikle ölmeden önce yapılması denenmesi görülmesi gereken şeylerdendir kayak aynı yüzmek kadar önemlidir bence.

7)Kayarken kesinlikle dizleri bükün, ayakları çapraz alın, alıştıkdan sonra snowboardın keyfini sürün. Ha bu arada kızaga binmeyide ihmal etmeyin :)

arkadaşım çok teşekkürler
    kalmak için odtü nün tesisleri nasıldır?
    bir de mont pantolan direk satın alsak ankara'dan

• james3456ss J kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle paketler var. Tavsiye ederim.

ULUDAĞ UCUZ YOLDAN KAYAK YAPMA İMKANI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castamere -- 2 Ocak 2015; 17:03:41 >
  • Koy altına naylonu. U)

• Kar sapani yapmayi unutma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EDD.tr kullanıcısına yanıt
    Mont pantolon konusu tamamen sana kalmış dostum, ama kayak için özel mont ve pantolonları pazarlıkla sadece 15-20 liraya kiralayabilecekken satın alman bence mantıksız olur.

Ama tabii bu iş tamamen sana kalmış ama o mont ve pantolonları satın almaya kalksan 200-300den aşşa çıkamazsın

Odtü tesisinin güzel olduğunu söyleyemiyicem, kesinlikle tavsiye etmem, Genç yazıcı uygun fiyatlı güzel otellerdendir.

Dediğim gibi bence montu ve pantolonu satın almak yerine kirala ve otel olarakda genç yazıcıya bakmanı tavsiye ederim.

Su notuda eklemeden edemiyicem; Hayatınızda yaşamadığınız kadar büyük eğlence istiyosanız uludağa normal zamanlarda değil winter&white fest zamanında gitmenizdir. Gidince kesinlikle bana hak vereceksiniz ve sebeplerini anlayacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E Sağlam -- 2 Ocak 2015; 17:13:43 >

• Bende coolborders 3 diye playstation oyunu var snowboard işini ordan heves ettim ama hiç deneyimim yok buz pateni yapmıştım küçükken
    merakım var açıkcası

Bu arada bende kayak için elbiseler tulumlar var kilo boy ölçülerinizi verin uygun fiyattan satarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yav arkadaşım senin kafan güzel galiba madem dışardaki arkadaşlarıma sorucaktım vea tanımadıgım birine soracaktım bu forum sitesi neden var ? Süslük mü kuruldu bu forum ? sen önce onun cevabını ver bakalım ?

Tabiki forumda ki arkdaşlarıma sorucam ayrıca diğerleri gibi saçma sapan sorular sorduğumu da düşünmüyorum ha bişiy bilmiyorsan birşeyden çakmıyorsan da yazma bu konuya seni zorlayan mı var ? illa bu foruma yazıcan cevap diye ?

• quote:

Orijinalden alıntı: E Sağlam

Mont pantolon konusu tamamen sana kalmış dostum, ama kayak için özel mont ve pantolonları pazarlıkla sadece 15-20 liraya kiralayabilecekken satın alman bence mantıksız olur.

Ama tabii bu iş tamamen sana kalmış ama o mont ve pantolonları satın almaya kalksan 200-300den aşşa çıkamazsın

Odtü tesisinin güzel olduğunu söyleyemiyicem, kesinlikle tavsiye etmem, Genç yazıcı uygun fiyatlı güzel otellerdendir.

Dediğim gibi bence montu ve pantolonu satın almak yerine kirala ve otel olarakda genç yazıcıya bakmanı tavsiye ederim.

Su notuda eklemeden edemiyicem; Hayatınızda yaşamadığınız kadar büyük eğlence istiyosanız uludağa normal zamanlarda değil winter&white fest zamanında gitmenizdir. Gidince kesinlikle bana hak vereceksiniz ve sebeplerini anlayacaksınız

hocam öğrenciyiz işte bütçemiz belli ileride de kayağa gidersek tekrar kiralama işine girmeyeyim dedim
    kalacak yerden pek bir beklentim yok sadece maaliyeti azaltmak amacıyla odtü öğrencilere hafta içi 60 liraya denk geliyor.

•  ULUDAĞ UCUZ YOLDAN KAYAK YAPMA İMKANI

+9 kayak itemi en ucuz yoldur kendisi tecrübeyle sabit.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.