Şimdi Ara

ULUDAĞ UCUZ YOLDAN KAYAK YAPMA İMKANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
2
Favori
3.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba son zamanlar da şu kış sporlarına merak salmış durumdayım kayak malzemeleri ucuz yoldan nasıl alınır nasıl yapılır beni bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar herkese iyi seneler

Ha bu arada daha önce hiç kayak yapmadım ilk nasıl başlamam gerekir bu spora cevaplarınızı bekliyorum herkese iyi seneler

• kayarak başla
  • Tamam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunubirlik git hoca tut kayak kirala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Ciddi olamazsin :) tamam bi ara deniycem bu onerini

• The Witcher kullanıcısına yanıt
    Gunubirlik iyi hos guzel soyluyorsun da onerebilcegin hic biyer yok mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: james3456ss

Gunubirlik iyi hos guzel soyluyorsun da onerebilcegin hic biyer yok mu ?

Kartalkaya tavsiye ederim,Uludag'a gitme sakin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iki ayağına galoş geçir kıçınada bir tane poşet bağla kay ne gerek var masrafa

• The Witcher kullanıcısına yanıt
    ULUDAĞI SEÇMEMIN SEBEBİ BİZE YAKIN OLMASI BURSA DA YAŞADIĞIM İÇİN 30KM SADECE
  • Yaw hee hee
  • quote:

Yaw hee hee
    kay motora
  • Daha once hic kaymadiysan kiyafet ve malzemeleri kirala,gayet makul fiyatlar.Sporu seversen satin alirsin.Buyuk otelin altindaki yerden kiraliyordum ben.Genel olarak sporla aran iyiyse ve fazla paran yoksa ozel ders almani tavsiye etmem cunku ogrenmesi kolay ve ucretler gercekten cok yuksek.Telesiej ucretleri cok fazla ve maalesef olmassa olmaz 3 gunlugu 200 tl gibi biseydi.Ogrenmek istedigin baska birsey varsa bildigim kadariyla yardimci olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Do Squats

Daha once hic kaymadiysan kiyafet ve malzemeleri kirala,gayet makul fiyatlar.Sporu seversen satin alirsin.Buyuk otelin altindaki yerden kiraliyordum ben.Genel olarak sporla aran iyiyse ve fazla paran yoksa ozel ders almani tavsiye etmem cunku ogrenmesi kolay ve ucretler gercekten cok yuksek.Telesiej ucretleri cok fazla ve maalesef olmassa olmaz 3 gunlugu 200 tl gibi biseydi.Ogrenmek istedigin baska birsey varsa bildigim kadariyla yardimci olurum.
    3-4 günlük tatil kaça patlar kişi başı sizce?
  • EDD.tr kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar kendi aracım ile mi gideyim yoksa seyahat acentelerine mi başvurayım ? cevap bekliyorum ?? Bu arada gitmek istedigim kayak merkezi

(ULUDAĞ)
  • Arkadaşım merhaba öncelikle sorumlarımı cevapladığın için teşekkür ederim bir sorum daha olucak daha önce hiç kayak yapmadım ama buz pateni yaptım acaba kayak da buna benzer birşey mi sonuçda buz pateninde de ayak da denge sağlıyorsun kayakta da öyle değil mi ? Ha bide önerebilcegin kayak malzemeleri satan dükkan vs var mı ? cevaplarını bekliyorum

• quote:

Arkadaşım merhaba öncelikle sorumlarımı cevapladığın için teşekkür ederim bir sorum daha olucak daha önce hiç kayak yapmadım ama buz pateni yaptım acaba kayak da buna benzer birşey mi sonuçda buz pateninde de ayak da denge sağlıyorsun kayakta da öyle değil mi ? Ha bide önerebilcegin kayak malzemeleri satan dükkan vs var mı ? cevaplarını bekliyorum

Pek alakası yok birbirleriyle ama kayak çok daha basit ve öğrenmesi kolay.

edit: Denge çok fazla ön planda değil.Benim kayak malzemelerini kiraladığım yer Uludağ Büyük otelin giris katında dısardaydı,malzemeler ve kıyafetler hepsi günlük 30-35 gibi bi fiyata kiralıyordum.Satın alma konusunda pek fazla yardım edemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Squats -- 2 Ocak 2015; 15:52:23 >

• HOCAM UCUZA BULDUYSAN BİZDE SÖLE
  • http://www.uludaginfo.com/kayak-%C3%B6ncesi/uluda%C4%9F-web-cam.html Arkadaşlar linkte ki arkadaşlar gördüğünüz gibi beceren pistlerin de kayıyorlar ama anlamadığım bu pistlerde kaymak da tamamen otellere mi bağlı oluyor yani kayak pistide mi ücretli oluyor otel de kalmak şart mı ?? en çok merak ettigim konulardan birisi de bu ???
  • Kervansaray otel var uludagda tavsiye ederim gecen sene gitmistim acik bufesi cok iyi odalar konforlu guzel bir ortami var. Ama fiyati pek ucuz degil

• Deorro4 kullanıcısına yanıt
    UCUZ LAZIM İŞDE
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.