Bildirim
ULUDAĞ UCUZ YOLDAN KAYAK YAPMA İMKANI (3. sayfa)
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben sana şöyle söyliyim;
Dediğin gibi kalacak yer çok önemli değil amaa gideceğin zaman aşırı farkedecek, iki farklı uludağla karşılaşırsın bi normal zamanda bide festivaller zamanında uludağa gidersen
Ben senin yerinde olsam -ki yapmadığım şey değil-
uludağa winter fest zamanında gider geceleri arabada uyurdum, sabah onlarca kızlarla tanışıp takılır kayak yapar, öğleden sonra karın üstünde olan partiye gider akşamda karinna oteldeki eğlence salonlarına gider ücretsiz kareoke yapar, çeşitli antinkuntin oyunlar oynar, bütün aktivitelere katılırdım, gecesinde kulupde olan partisinede katılır çıkışında tanıstıgımız arkadasların oteline gizlice girerdik otelide bedavaya getirirdim
Yemek konusunda bile uludağdaki büyük otele sanki orda kalan biriymiş gibi girip yemek vakitlerinde açık büfeden ne istersen yiyebilir, üstüne kahveni çayını istediğin vakitte içebilir ordan karinna otele geçip eğlenebilirsin, veya kar partilerine katılabilirsin, bunların hepsi festival zamanında gitmende sana avantaj olur.
Ama normal vakitte gidersen kayak yapar buzları izlerken arkadaslarınla muhabbet edip kahve içersin, tercih senin dostum
-
Hocam
Kartepe Kartalkaya, Uludağ hepsine gittiniz mi? Ben istanbuldayım da bi haftasonu snowboard yapmak amaçlı bi yerlere gitmek istiyorum. Nasıl gidebilirim sizce uludağa gitmek için nasıl bir yol izleyeceğim? Teleferik mi var ne kadar?. Ayrıca sizce bu aralar gitsem hatta yarın mesela çok mu kalabalık oluyor? Teleski de yarım saat sıra beklemek istemiyorum çünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Böck -- 2 Ocak 2015; 17:35:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: E Sağlam
Ben sana şöyle söyliyim;
Dediğin gibi kalacak yer çok önemli değil amaa gideceğin zaman aşırı farkedecek, iki farklı uludağla karşılaşırsın bi normal zamanda bide festivaller zamanında uludağa gidersen
Ben senin yerinde olsam -ki yapmadığım şey değil-
uludağa winter fest zamanında gider geceleri arabada uyurdum, sabah onlarca kızlarla tanışıp takılır kayak yapar, öğleden sonra karın üstünde olan partiye gider akşamda karinna oteldeki eğlence salonlarına gider ücretsiz kareoke yapar, çeşitli antinkuntin oyunlar oynar, bütün aktivitelere katılırdım, gecesinde kulupde olan partisinede katılır çıkışında tanıstıgımız arkadasların oteline gizlice girerdik otelide bedavaya getirirdim
Yemek konusunda bile uludağdaki büyük otele sanki orda kalan biriymiş gibi girip yemek vakitlerinde açık büfeden ne istersen yiyebilir, üstüne kahveni çayını istediğin vakitte içebilir ordan karinna otele geçip eğlenebilirsin, veya kar partilerine katılabilirsin, bunların hepsi festival zamanında gitmende sana avantaj olur.
Ama normal vakitte gidersen kayak yapar buzları izlerken arkadaslarınla muhabbet edip kahve içersin, tercih senin dostum
eyvallah hocam
bu sene bu tarihler arasındaymış zaten ben de bu ara gidebilirim malum okul var. araba da bile yatabilirim zaten beni endişelendiren tek şey acaba kayabilir miyim?
18-22 OCAK 2015
25-29 OCAK 2015
08-12 ŞUBAT 2015
-
O festivaller çok pahalı yalnız haberiniz olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet dostum hepsine gittim,
Öyle beklediğin derecede bi kalabalık hiç bi zaman olmıyıcak, yarım saat falan kesinlikle beklemezsin teleskilerde falan.
Eğer üşenmiyosan gitmeye ben kesinlikle uludağ taraftarıyım.
Snowboardda dediğim gibi kayakda iyi değilsen altını çiziyorum kesinlikle deneme. Snowboard kilitleri düşünce normal kayaklar gibi açılmaz ve ters bi harekette veya yokuşda çat diye ayağını kırar 2 ay evde yatarsın.. Snowboardın görüntüsü zevki ayrıdır, kesinlikle katılıyorum ama kaymayı bilmiyosan veya acemiysen kesinlikle denememelisin. Düşünüldüğü kadar yavaş ve acısız olmuyo böyle durumlar. ani ufak bi yokuş geliyo karşına birden nasıl hızlandığını bile kestiremezsin, nasıl yavaşlıyacagını kestiremezsin, hatta bilsen bile ufacık bi yanlış hareketle bile ayakların yamulur ve kırarsın. Ustalaşmadan bunlara geçmenizi tavsiye etmiyorum ki zaten bırakın sakatlık yaşamayı acemiyseniz kayamazsınız bile zaten. Ve kiralamasıda normallere göre pahalıdır.
Nasıl gidiceğine gelirsek eğer kendi aracınız yoksa, özellikle uludağ için uzun bi otobüs maratonuna gireceksiniz, araştırarak ucuz otobüs firmaları ve seçenekler bulabilirsiniz.
Buralardan gideceğiniz yerin kamera görüntülerine bakıp karar verebilirsiniz, gündüz vakti baknızı tavsiye ederim
Kartalkaya Kartal Otel
http://www.kartalotel.com/popup/canli-yayin
Kullanıcı Adı: user Parola: 1234
Uludağ Kameraları
http://www.uludaginfo.com/kayak-%C3%...F-web-cam.html
http://www.otelfahri.com/cam.htm
http://www.tatilsepeti.com/Uludag_Kamera.aspx
Kartepe
http://213.74.209.200:1025/home/monitoring.cgi
Kullanıcı adı: misafir Parola: 123456
@EDD.tr
Kaymanın ben denge işi olmadığına inanmıyorum kesinlikle denge ve sakinlik işi, mutlaka olucakdır ki ufak yokuşlarda aşırı hızlanacaksınız nasıl duracagınızı bilemeyeceksiniz, bilsenizde sakin kalıp dogru hamleyi yapmanız gerek.
Ben biraz denge sağlayabildikden ve sakin kalabildikden sonra herkesin yapabileceğine inanıyorum ben geçen sene 3 kere uludaga gittik ilkinde 6 kişilik bi grupduk sadece 2 kişi kayabildik,
ikinci gittiğimde farklı 3 kişiydik gene 2 kişi kayabildik
sonuncuda biraz daha profesyonel arkadaşlarla gittik 3 kişi 3müzde kaydık.
İnce ve temel bir iki ayrıntıyı bildikden sonra denge kabiliyetiniz varsa ilk günden hızlı kaymaya başlayabileceğinizi düşünüyorum
-
Yok uyarınız için teşekkür ederim. Snowboard yapıyordum da geçen sene hit gitmedim unutmamışımdır heralde alışırım 1-2 saat sonra gibi geliyor. Ama dediğin gibi düşüşleri sert oluyor düşüşünüzü de kontrol etmeniz lazım.
Ya açıkçası hocam hiç tek gitmediğimden bilmiyorum fiyat durumlarını arabam var ama uludağa arabayla gitmek mantıklı mı yoksa onun yerine kartepe daha mı yakın olur acaba? İnternette araştırıyorum bulamıyorum. Mesela dağa çıkmak arabayla öyle kolay mı uludağa gideriz dağa arabayla çıkamayız yine yollarda sürün dur. Teleferik gittiğimde kapalıydı şimdi var mı mesela -
Bak dostum haklısın çok pahalı ama senin harcamana göre pahalı...
Ben ilk gittiğimde otele günlük kişi başı 200 lira verdim 4 gün = 800 lira
Kayak vesaire toplam bu işlere = 200tl verdim
Gece partileri gelen ünlülerin partileri sınırsız alkol ve parti = 100tl 4 günde gittim = 400tl
Bunlar dışında antin kuntin masraflarımıda 200 lira desek
1600 liraya tekabül etmişti, ama mükemmel günler geçirmiştim..
İkinci kez deli gibi içimde gitme isteği oluşunca ve çok para harcamak istemeyince şu yolları kullandım doğru olmaya bilir ama çok daha ucuza getirdim ve gene deli gibi eğlendim
Uludağa üç arkadaş kendi dizel aracımızla istanbuldan gittik
Gittiğimizde festivallerin başlamasına bir gün vardı gece arabada yattık öbürsü gün başladı,
Sabah kahvaltımı ve diğer tüm öğün yemeklerimi büyük oteldeki açık büfede yaptık müşteriymiş gibi çayımızı kahvemizi altık salonlarda oturduk çaylarımızı vs aldık kısacası yemeye içmeye para vermedik
Ondan sonra Kayak malzemelerizi her şey dahil mükemmel bi pazarlıkla 30tlye getirdik günlük. = 120
Kayarken yeni arkadaşlar edindik vesaire
Karın üstünde olan djlerin çıktığı partilere katıldık ki zaten içki dışında bunlar ücretsiz kendimize bira veya ucuz alkoller aldık kişi başı 100 tlden oraya sayalım (fazladan bile sayıyorum)
ordan sonra karinna otele geçip kalabalık eğlence odalarında tanıştığımız insanlarla eğlenceli bi ton ücretsiz aktivite yaptık ki buralarda ücretli aktivite yok her şey reklam amaçlı karaoke, playstation, kahveler, çeşitlideğişik oyunlar vesaire
ordan sonra gece tanıştığımız insanlarla partilere 100 lira verdik sınırsız alkol vardı 2 günlük ünlülerin konserleri için ve sınırsız alkol için = 200tl
2 gece kızların kaldığı otellerde kaldık 2 gece arabada kaldık
Antin kuntin şeylere de 80 harcadıysak toplam 500 etmedi bile, ki bunda bazı şeyleri ortak aldık vesaire.
Yani yaklaşık günlük 100tlye mükemmel günler geçirdik, madem çok aşırı pahalı bazen para olmadıgında da uyanık olmak gerek
-
Tek gidiyosan uludağa çıkman sıkıcı ve masraflı olur dostum, teleferik her zaman var ama tek gidiceksen kartepeyi tercih et -
Uzun uzun yazmışsın. Bende gidebilirim ama gidersem okulla giderim. Ne kadar gider ne yapılır bilemem
quote:
Orijinalden alıntı: E Sağlam
Tek gidiyosan uludağa çıkman sıkıcı ve masraflı olur dostum, teleferik her zaman var ama tek gidiceksen kartepeyi tercih et
şu an iki kişi gitmeyi düşünüyoruz
kendi arabamızla gitme taraftarıyız baktık oteller pahalı arabada yatıcağız
bu festivalin olması daha bir güzel oldu. umarım festival eğlenceli olur bizim için
çok yardımcı oldunuz teşekkürler başka tecrübeleriniz ve paylaşmak istediklerinizi yazarsanız sevinirim. -
Sahibinden com bence sana yardımcı olur malzeme konusunda. Ben Snowboard aldım memnunum.
Selamlar,
Özellikle Bursalı olan varsa lütfen yardım edin.
Ben eşimle 04.03.2016 Tarihinde izmirden uludağa gideceğim. o tarihlerde uludağda kar olur mu? Kayak yapılır mı yani ??
şimdiden teşekkürler.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X