Şimdi Ara

Uludağ Üniversitesi İİBF YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben Uludağ üniversitesi İktisata girmiş bulunmaktayım. Kuzenimde Maliyeyi kazandı.(İkimizde i.ö) Bilen arkadaşlar beni biraz bilgilendirirse sevinirim.

Arkadaşlar öncelikle hocaları nasıldır ?
    Bursa hakkında hiç bi bilgim yok.Normal olarak Görükle hakkında hıc bısı bilmiyorum. İlk defa duydum desem yalan olmaz.
    Ev tutucaz kuzenle ben kira fiyatları nasıldır 2+1 ıcın ? (Baktım ama tam emin olamadım) İİBF Fakültesi için tam olarak nerden ev tutmalıyız Görükleden mi yoksa Bursa merkezden mi ?
    Ortam açısından Uludag unıversitesi nasıldır? Ankaradan geliyoruz sonucta
    İİBF Fakültesinde siyasal olaylar oluyor mu ? Oluyosa hangisi daha baskın ?
    Buradan mezun olunca bulma imkanı nasıldır ?Üniversiteye gelirken yanımızda farklı olarak neler getırmelıyız?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Uludağ Üniversitesi İİBF YARDIM Programı

Uludağ Üniversitesi İİBF YARDIM Programı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde yer alan bir lisans programıdır. Program, öğrencileri kamu yönetimi, işletme yönetimi, ekonomi ve finans alanlarında uzmanlaştırarak, kamu ve özel sektörde liderlik pozisyonları için gerekli bilgi ve becerilerle donatmayı amaçlar.

Programın Özellikleri

• Uygulamalı Eğitim: Program, öğrencilere gerçek dünya deneyimi kazandırmak için stajlar ve saha çalışmaları içerir.
    • Alanında Uzman Öğretim Görevlileri: Program, alanında uzmanlaşmış ve araştırma deneyimine sahip öğretim görevlileri tarafından yürütülür.
    • Modern Altyapı: Öğrenciler, son teknoloji laboratuvarlar, kütüphane ve diğer tesislerden yararlanır.
    • Uluslararası İş Birlikleri: Program, dünyanın dört bir yanındaki prestijli üniversitelerle değişim programları ve ortak çalışmalar yürütür.

Kariyer Fırsatları

• Kamu Yönetimi
    • İşletme Yönetimi
    • Ekonomi
    • Finans
    • Muhasebe
    • Pazarlama
    • Bankacılık

Başvuru Koşulları

Programa başvurmak için adayların ortaöğretim diplomasına veya dengi bir belgeye sahip olmaları gerekir. Başvuru süreci, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) puanlarına dayanmaktadır.

Ek Bilgiler

• Programın süresi 4 yıldır.
    • Öğrenciler, program boyunca çeşitli seçmeli dersler alarak kendi ilgi alanlarına göre uzmanlaşabilirler.
    • Program, Uludağ Üniversitesi'nin Bursa'daki Nilüfer Kampüsü'nde yer almaktadır.

Uludağ Üniversitesi İİBF YARDIM Programı, kamu yönetimi ve işletme alanında başarılı bir kariyer hedefleyen öğrenciler için kapsamlı bir eğitim sunmaktadır. Programın uygulamalı yaklaşımı, alanında uzman öğretim görevlileri ve modern altyapısıyla öğrenciler, geleceğin liderleri olarak yetiştirilmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yukarı yardım edecek kımse yok mu?
  • kardeşim bende uluslararası ilişkiler kazandım iibf den bi arkadaş bulmaya çalışıyorum senin soruları sorabilmek için
  • Doğma büyüme Bursalıyım.Kampüs ve dersler hakkında duyduğum kadarıyla large bi ortam var diyorlar.İşletme fakültesinde devam zorunluluğu yok diye biliyorum.
    Ev kiraları semtine göre değişir.Görükle tarafında genelde pahalı oluyor (600 civarı diye biliyorum)
    Ankara'dan daha sıcak bir yer.Aslen Ankaralıyım çoğu kez Ankara'ya gittim iki şehri karşılaştırırsak ben Bursa daha canlı daha sosyal daha aktif derim.Ankara'da birkaç yer dışında gezilecek yer yok.Bursa'da deniz uzakta ama deniz var doğa var ortam var inanın harika bir şehre geliyorsunuz adam olana yeter de artar bile.Üniversitenin her yıl şenlikleri var dağcılık bölümleri falan var aktif kulüplere sahip.Ben daha hiç üniversitede sağlam kavga çıktığını duymadım ama arada oluyordur illa ki ufak tefek.Her üniversitede olduğu gibi Uludağ'da da vardır gruplaşma falan.Mezun olunca kendini geliştirirsen iyi yerlere gelirsin ama yata yata bitirirsen işin zor.
    Şehir hakkında sorularınız varsa sorabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersiny.

Doğma büyüme Bursalıyım.Kampüs ve dersler hakkında duyduğum kadarıyla large bi ortam var diyorlar.İşletme fakültesinde devam zorunluluğu yok diye biliyorum.
    Ev kiraları semtine göre değişir.Görükle tarafında genelde pahalı oluyor (600 civarı diye biliyorum)
    Ankara'dan daha sıcak bir yer.Aslen Ankaralıyım çoğu kez Ankara'ya gittim iki şehri karşılaştırırsak ben Bursa daha canlı daha sosyal daha aktif derim.Ankara'da birkaç yer dışında gezilecek yer yok.Bursa'da deniz uzakta ama deniz var doğa var ortam var inanın harika bir şehre geliyorsunuz adam olana yeter de artar bile.Üniversitenin her yıl şenlikleri var dağcılık bölümleri falan var aktif kulüplere sahip.Ben daha hiç üniversitede sağlam kavga çıktığını duymadım ama arada oluyordur illa ki ufak tefek.Her üniversitede olduğu gibi Uludağ'da da vardır gruplaşma falan.Mezun olunca kendini geliştirirsen iyi yerlere gelirsin ama yata yata bitirirsen işin zor.

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.

Ev kirası sıkıntıymıs ya ben 2+1 450 ye felan buldum ofis tipi olanlar ne kadar doğru bilemem.
    Ortam açısından iyiymis benım kuzende olacagı ıcın sıkıntı olmaz.Açıkçası ben hani clup tarzı yerler var mı onu merak ediyorum ya su iibf kampüsü nasıl binası cartu curtu bilgilendirirsen sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xaena

quote:

Orijinalden alıntı: Ersiny.

Doğma büyüme Bursalıyım.Kampüs ve dersler hakkında duyduğum kadarıyla large bi ortam var diyorlar.İşletme fakültesinde devam zorunluluğu yok diye biliyorum.

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.

Ev kirası sıkıntıymıs ya ben 2+1 450 ye felan buldum ofis tipi olanlar ne kadar doğru bilemem.
    Ortam açısından iyiymis benım kuzende olacagı ıcın sıkıntı olmaz.Açıkçası ben hani clup tarzı yerler var mı onu merak ediyorum ya su iibf kampüsü nasıl binası cartu curtu bilgilendirirsen sevinirim.

3 Lys oturumuna iibfde girdim.Kampüs fena değil lise sıraları gibi sıralar var ama büyük.Sınıflar klimalı.Fsm tarafında ne ararsanız var kaliteli mekanlar var binası büyük sayılır sınıflar falan güzel yani.

• ev arkadaşı olabilirim yurtlar sürünmek istemiyorum.ayrıca bende maliye i.ö kazandım ve bursa hakkında zırnık bilgim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scuzzle -- 19 Ağustos 2012; 3:05:48 >
  • Bu sene bende Uludağ iibf deyim.Üniversite hakkında bilgi veremem ancak bende yıllardır Bursa'da yaşıyorum.Daha önce İzmir'de yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki mükemmel bir şehre geliyorsunuz.İzmir kadar rahat değildir bazı yerleri ancak gerçekten güzel bir şehir.Bir kere en başta gördüğüm en iyi ulaşım imkanlarına sahip şehir.Gezilecek , eğlenilecek çok güzel yerler var.Bir tarafta şehir merkezinden yarım saatlik mesafede deniz var bir tarafta Uludağ'ımız var ki orasıda yazın başka güzel , kışın başka güzeldir.Fatih Sultan Mehmet Bulvarı gibi dopdolu bir gece hayatına sahip mükemmel bir bulvar var.Avm olarak bakıcak olursak o konuda da herhangi bir sıkıntı yok yeteri kadar avm var.Tarihi ve kültürel gezilecek çok ama çok fazla yer var.Hatta o kadar şehir gezdim ama İstanbul'dan sonra gördüğüm en fazla tarihi mekana sahip şehir diyebilirim.Görükle olarakda söyleyebileceğim şey şehir dışında kalır ancak tam bir öğrenci yeridir.Güzel biryer orasıda.Şehir merkezinden otobüsle yarım saatte gidebilirsiniz veya son olarak metroyu üniversiteye kadar uzattılar buda bir tercih seçeneği olabilir sizin için.Ev kirası olarak merkezde evler görükleden daha pahalıdır bundan emin olabilirsiniz ancak görüklede bütün kiralar 600 diye birşey yok araştırırsanız daha uyguna da bulabilirsiniz tahminimce.En son güzelyalıda kiralar çok ucuzdu yeride güzeldir deniz kenarı ama görükleye uzak kalıyor baya orası da doğru hatırlıyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 19 Ağustos 2012; 3:10:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

Bu sene bende Uludağ iibf deyim.Üniversite hakkında bilgi veremem ancak bende yıllardır Bursa'da yaşıyorum.Daha önce İzmir'de yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki mükemmel bir şehre geliyorsunuz.İzmir kadar rahat değildir bazı yerleri ancak gerçekten güzel bir şehir.Bir kere en başta gördüğüm en iyi ulaşım imkanlarına sahip şehir.Gezilecek , eğlenilecek çok güzel yerler var.Bir tarafta şehir merkezinden yarım saatlik mesafede deniz var bir tarafta Uludağ'ımız var ki orasıda yazın başka güzel , kışın başka güzeldir.Fatih Sultan Mehmet Bulvarı gibi dopdolu bir gece hayatına sahip mükemmel bir bulvar var.Avm olarak bakıcak olursak o konuda da herhangi bir sıkıntı yok yeteri kadar avm var.Tarihi ve kültürel gezilecek çok ama çok fazla yer var.Hatta o kadar şehir gezdim ama İstanbul'dan sonra gördüğüm en fazla tarihi mekana sahip şehir diyebilirim.Görükle olarakda söyleyebileceğim şey şehir dışında kalır ancak tam bir öğrenci yeridir.Güzel biryer orasıda.Şehir merkezinden otobüsle yarım saatte gidebilirsiniz veya son olarak metroyu üniversiteye kadar uzattılar buda bir tercih seçeneği olabilir sizin için.Ev kirası olarak merkezde evler görükleden daha pahalıdır bundan emin olabilirsiniz ancak görüklede bütün kiralar 600 diye birşey yok araştırırsanız daha uyguna da bulabilirsiniz tahminimce.En son güzelyalıda kiralar çok ucuzdu yeride güzeldir deniz kenarı ama görükleye uzak kalıyor baya orası da doğru hatırlıyorsam.

Cok tesekkur edıyorum bılgılendırdıgın ıcın cok yararlı bılgıler.

L!oN K!nG sana diyebilecegım allahtan beşiktaşlı birileri var :)

• Bu arada iibf olarak staj konusunda filanda şanslısınız Bursa'da.Çünkü büyük bir sanayi şehri bir yandanda.
  • Bak oda iyiymiş peki hocalar felan nasıl ? Sıkıntılı tipler var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ak sakallı user

kardeşim bende uluslararası ilişkiler kazandım iibf den bi arkadaş bulmaya çalışıyorum senin soruları sorabilmek için

SINIF ARKADASIYIZ :)

• bütün fakülteler bir arada yani kampüste olduğu için(hazırlık ve hukuk ayrı) farklı bir yerden tutmanıza gerek yok herkes görükle de kalır genelde kiralar için sahibinden.com a bakabilirsin ortala 400-500 e 2+1 çok rahat bulursun 550 liraya hiltonlar var eşyalı durumun iyiyse onlara çıkın içinde tava tencereye varana kadar her şey var.fakültede devam zorunluluğu yok doğrudur,sınıflar genelde kalabalıktır.
    iş konusunda bir şey diyemem kendine bir şeyler katmaya bak yok sa işin zor
    bu arada hiç siyasal olaya rastlamadım ben sadece kyk da ülkücülerin lafı geçiyor diye duydum başkada bir şeye rastlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flurry -- 19 Ağustos 2012; 7:37:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flurry

bütün fakülteler bir arada yani kampüste olduğu için(hazırlık ve hukuk ayrı) farklı bir yerden tutmanıza gerek yok herkes görükle de kalır genelde kiralar için sahibinden.com a bakabilirsin ortala 400-500 e 2+1 çok rahat bulursun 550 liraya hiltonlar var eşyalı durumun iyiyse onlara çıkın içinde tava tencereye varana kadar her şey var.fakültede devam zorunluluğu yok doğrudur,sınıflar genelde kalabalıktır.
    bu arada hiç siyasal olaya rastlamadım ben sadece kyk da ülkücülerin lafı geçiyor diye duydum başkada bir şeye rastlamadım.

Eyv dostum cok saolasın bılgılendırgın için. Peki bu görükle de cafe vs. tarzı yerler var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Xaena

quote:

Orijinalden alıntı: flurry

bütün fakülteler bir arada yani kampüste olduğu için(hazırlık ve hukuk ayrı) farklı bir yerden tutmanıza gerek yok herkes görükle de kalır genelde kiralar için sahibinden.com a bakabilirsin ortala 400-500 e 2+1 çok rahat bulursun 550 liraya hiltonlar var eşyalı durumun iyiyse onlara çıkın içinde tava tencereye varana kadar her şey var.fakültede devam zorunluluğu yok doğrudur,sınıflar genelde kalabalıktır.

Eyv dostum cok saolasın bılgılendırgın için. Peki bu görükle de cafe vs. tarzı yerler var mı

olmaz mı gırla gidiyor full cafe dolu görükle

• bende iibf iktisat kazandım bu sene bursa'da yaşıyorum zaten tanışırız her türlü yardımcı olurum
  • Arkadaslar uluslar arasi ticaret dusunuyorum inegol isletme fakultesi diyo bu yer merkeze cok mu uzaktir bolum nasildir ing egitim var misir yardim ederseniz sevinirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.