|
Uludağ Üniversitesi İİBF YARDIM Programı
Uludağ Üniversitesi İİBF YARDIM Programı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde yer alan bir lisans programıdır. Program, öğrencileri kamu yönetimi, işletme yönetimi, ekonomi ve finans alanlarında uzmanlaştırarak, kamu ve özel sektörde liderlik pozisyonları için gerekli bilgi ve becerilerle donatmayı amaçlar.
Programın Özellikleri
- Uygulamalı Eğitim: Program, öğrencilere gerçek dünya deneyimi kazandırmak için stajlar ve saha çalışmaları içerir.
- Alanında Uzman Öğretim Görevlileri: Program, alanında uzmanlaşmış ve araştırma deneyimine sahip öğretim görevlileri tarafından yürütülür.
- Modern Altyapı: Öğrenciler, son teknoloji laboratuvarlar, kütüphane ve diğer tesislerden yararlanır.
- Uluslararası İş Birlikleri: Program, dünyanın dört bir yanındaki prestijli üniversitelerle değişim programları ve ortak çalışmalar yürütür.
Kariyer Fırsatları
- Kamu Yönetimi
- İşletme Yönetimi
- Ekonomi
- Finans
- Muhasebe
- Pazarlama
- Bankacılık
Başvuru Koşulları
Programa başvurmak için adayların ortaöğretim diplomasına veya dengi bir belgeye sahip olmaları gerekir. Başvuru süreci, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) puanlarına dayanmaktadır.
Ek Bilgiler
- Programın süresi 4 yıldır.
- Öğrenciler, program boyunca çeşitli seçmeli dersler alarak kendi ilgi alanlarına göre uzmanlaşabilirler.
- Program, Uludağ Üniversitesi'nin Bursa'daki Nilüfer Kampüsü'nde yer almaktadır.
Uludağ Üniversitesi İİBF YARDIM Programı, kamu yönetimi ve işletme alanında başarılı bir kariyer hedefleyen öğrenciler için kapsamlı bir eğitim sunmaktadır. Programın uygulamalı yaklaşımı, alanında uzman öğretim görevlileri ve modern altyapısıyla öğrenciler, geleceğin liderleri olarak yetiştirilmektedir.