Arkadaşlar iyi geceler.Tercihleri yaptık öncelikle hayırlı olsun.Ben,80k sıralamam olmasına rağmen Uludağ Üniversitesi Sanat Tarihi bölümünü yazdım.Ailem seneye yurtdışına çıkacak ve yurtdışında ben de bu bölümü okumak istedim ve ordaki iş imkanlarından dolayı her açıdan karlı bir meslek yapacağimi düşünüyorum.Asıl konu bu değil tabi ki.Benim bir sorunum var.Siz değerli kardeşlerim abilerim ve ablalarımdan yardımlarınızı isteyeceğim.sorunuma gelecek olursak daha önce ben ailemden hiç ayrılmadım.Bunun utanılacak bir yanı yok bence o yüzden rahat rahat açabiliyorum burada kendimi.Eğer bursaya gidersem çok yalnız kalacağım korkusu var içimde.Bu konuyu açmamın nedeni ise Bursayı yazacak olan veya orada okuyan,yaşayan arkadaşlarla şimdiden tanışıp kaynaşıp orada yalnız kalma korkumu yenmeme yardımcı olmalarını istemem.Tabi ki tanıştıktan sonrada bende aynı mütevazilikle onlara yanıt vereceğim.Elimden geldiğince tüm samimiyetimle arkadaş olmaya çalışacağım.Eğer gerçekten samimi olup tanışmak isteyenler varsa minnettar olurum...
+
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme